../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif../images/Emo36.gif
יצאתי הרגע מהמקלחת וכיף לי.
לעניינו - (זהירות, ארוך) גם אני וחברתי לא הולכים יד ביד, ולא מביעים את האהבה שלנו בציבור. לדעתי, יש דברים שעושים באינטימיות ובצנעה. לעומתם, יש דברים שאפשר לחשוף. אני מעדיף להשאיר דברים לעצמי. אנשים לא צריכים להסתכל עלי ועליה, ולדעת שאנחנו זוג. מספיק שאנחנו ערים למידע "הפעוט" הזה. את החום והאהבה אנחנו מספקים זה לזה כשאנחנו לבד. אז כן, יש גם זוגות כאלה. מי אמר שצריכים להיות כמו בטלנובלות? כל אחד עושה מה שטוב לו. ורוניקה עושה מה שטוב לה. כנראה שאופי הקשר של ורוניקה ושלי חופפים.
זה היה לגבי האופי של ורוניקה, שמאוד מתאים לסוג מערכת היחסים שהיא מנהלת. לעניין אחר - את מתלוננת על זה שהיא לא מביעה את האהבה שלה, ועושה רושם שזה מאוד חסר לך. אז עלתה שאלה במוחי. יכול להיות שאת שאת רגילה לזוגות בסדרות שיש בהם דגש רחב יותר על העלילה הרומנטית? בורוניקה מארס הדגש הוא לא על העלילה הרומנטית כי אם על התעלומות ועל האקשן. כמובן שיש דגש גם על היחסים, אבל לא כמו ב-o.c למשל. החלק הזה הרבה פחות חסר לי. אני חושב שאת רואה בהתנהגות של ורוניקה כ"מגעילה" היא כי את שונה ממנה. את כנראה מאוד אוהבת להביע חום ואהבה, ומאוד אוהבת שמביעים את זה לך ואולי בגלל זה זה מאוד חסר לך בסדרה. לי זה לא חסר. להיפך, זה משמח אותי. ההתנהגות שלה לא מגעילה. היא פשוט הרבה יותר רציונלית מרגשית. היא מאוד מציאותית, היא מאוד הגיונית. אני אוהב את זה ככה. אני מבין שאת חושבת שהיא פשוט נוטשת כשקשה לה, שהיא פשוט עומדת בצד ומקווה שתחלוף הסיטואציה בה היא אמורה לתמוך. אבל זה לא ככה. היא שם כשצריכים אותה. היא כן תומכת. אבל בדרך אחרת. היא שם גם כדי להקשיב, גם כדי לתת חיבוק, וגם כדי למצוא פיתרון. אבל היא לא מהאנשים שישבו לנהל שיחות נפש ורגש. בקשר לפרידה שלה ושל לוגן.. תראי, השיר שהכי מייצג אותי הוא I'll Stand By you של הפרטנדרס. זה הכינוי שלי במסנג'ר כבר שנה שלישית. אני אתמוך בכל חבר שלי. באש ובמים אני אהיה לצד מי שצריך אותי. אבל אני לא קיצוני יותר מידי. אני לא אתמוך בכל מצב רק כי אני אוהב את הבנאדם. מצטער, אבל מזמן הפסקתי להאמין שהאהבה היא הבסיס לקיום. הלוואי שזה היה נכון. זה לא. ורוניקה עזבה את לוגן כי היא הבינה שחיי הביריונות שלו הם חלק בלתי נפרד ממנו, לפחות באותה תקופה. בדיוק כמו שאני לא אשב לתמוך בנטיה בוגדנית אצל בת זוג - אני גם לא אתמוך בה אם היא תגלה נטיה "ערסית" ובריונית. יש דברים שלמרות כל האהבה אי אפשר לקבל. אני לא אעזוב אחרי פעם אחת, אבל אני כן אעזוב כשאבין שזה דפוס התנהגות חוזר. (אני מדבר כמובן על דברים שלחלוטין אי אפשר לקבל, ולא על מצבים בהם פשוט קל יותר לברוח מאשר להתמודד - ואז זו באמת נטישה.) בכל מקרה, יש הצדקה לכל המעשים של ורוניקה.. אבל בגלל שאנחנו אנשים שונים אנחנו רואים את זה בצורה אחרת. בכל התגובה שלי רק ניסיתי להמחיש את זה. וגם היה לי ממש משעמם.
ועכשיו, אני הולך לישון. אני נוסע לת"א בבוקר.
לילה טוב.
יצאתי הרגע מהמקלחת וכיף לי.