אמ.. 307

Gooman

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif../images/Emo36.gif

יצאתי הרגע מהמקלחת וכיף לי.
לעניינו - (זהירות, ארוך) גם אני וחברתי לא הולכים יד ביד, ולא מביעים את האהבה שלנו בציבור. לדעתי, יש דברים שעושים באינטימיות ובצנעה. לעומתם, יש דברים שאפשר לחשוף. אני מעדיף להשאיר דברים לעצמי. אנשים לא צריכים להסתכל עלי ועליה, ולדעת שאנחנו זוג. מספיק שאנחנו ערים למידע "הפעוט" הזה. את החום והאהבה אנחנו מספקים זה לזה כשאנחנו לבד. אז כן, יש גם זוגות כאלה. מי אמר שצריכים להיות כמו בטלנובלות? כל אחד עושה מה שטוב לו. ורוניקה עושה מה שטוב לה. כנראה שאופי הקשר של ורוניקה ושלי חופפים.
זה היה לגבי האופי של ורוניקה, שמאוד מתאים לסוג מערכת היחסים שהיא מנהלת. לעניין אחר - את מתלוננת על זה שהיא לא מביעה את האהבה שלה, ועושה רושם שזה מאוד חסר לך. אז עלתה שאלה במוחי. יכול להיות שאת שאת רגילה לזוגות בסדרות שיש בהם דגש רחב יותר על העלילה הרומנטית? בורוניקה מארס הדגש הוא לא על העלילה הרומנטית כי אם על התעלומות ועל האקשן. כמובן שיש דגש גם על היחסים, אבל לא כמו ב-o.c למשל. החלק הזה הרבה פחות חסר לי. אני חושב שאת רואה בהתנהגות של ורוניקה כ"מגעילה" היא כי את שונה ממנה. את כנראה מאוד אוהבת להביע חום ואהבה, ומאוד אוהבת שמביעים את זה לך ואולי בגלל זה זה מאוד חסר לך בסדרה. לי זה לא חסר. להיפך, זה משמח אותי. ההתנהגות שלה לא מגעילה. היא פשוט הרבה יותר רציונלית מרגשית. היא מאוד מציאותית, היא מאוד הגיונית. אני אוהב את זה ככה. אני מבין שאת חושבת שהיא פשוט נוטשת כשקשה לה, שהיא פשוט עומדת בצד ומקווה שתחלוף הסיטואציה בה היא אמורה לתמוך. אבל זה לא ככה. היא שם כשצריכים אותה. היא כן תומכת. אבל בדרך אחרת. היא שם גם כדי להקשיב, גם כדי לתת חיבוק, וגם כדי למצוא פיתרון. אבל היא לא מהאנשים שישבו לנהל שיחות נפש ורגש. בקשר לפרידה שלה ושל לוגן.. תראי, השיר שהכי מייצג אותי הוא I'll Stand By you של הפרטנדרס. זה הכינוי שלי במסנג'ר כבר שנה שלישית. אני אתמוך בכל חבר שלי. באש ובמים אני אהיה לצד מי שצריך אותי. אבל אני לא קיצוני יותר מידי. אני לא אתמוך בכל מצב רק כי אני אוהב את הבנאדם. מצטער, אבל מזמן הפסקתי להאמין שהאהבה היא הבסיס לקיום. הלוואי שזה היה נכון. זה לא. ורוניקה עזבה את לוגן כי היא הבינה שחיי הביריונות שלו הם חלק בלתי נפרד ממנו, לפחות באותה תקופה. בדיוק כמו שאני לא אשב לתמוך בנטיה בוגדנית אצל בת זוג - אני גם לא אתמוך בה אם היא תגלה נטיה "ערסית" ובריונית. יש דברים שלמרות כל האהבה אי אפשר לקבל. אני לא אעזוב אחרי פעם אחת, אבל אני כן אעזוב כשאבין שזה דפוס התנהגות חוזר. (אני מדבר כמובן על דברים שלחלוטין אי אפשר לקבל, ולא על מצבים בהם פשוט קל יותר לברוח מאשר להתמודד - ואז זו באמת נטישה.) בכל מקרה, יש הצדקה לכל המעשים של ורוניקה.. אבל בגלל שאנחנו אנשים שונים אנחנו רואים את זה בצורה אחרת. בכל התגובה שלי רק ניסיתי להמחיש את זה. וגם היה לי ממש משעמם.
ועכשיו, אני הולך לישון. אני נוסע לת"א בבוקר.
לילה טוב.

דווקא קראתי את זה די מהר ../images/Emo58.gif

קודם כל, אני ממש לא אוהבת את הזוגות שמתחילים להתחרמן בציבור ליד אנשים, זה לא נעים. באשר לי ולחבר שלי, אנחנו כן מחזיקים ידיים לפעמים, כן מתחבקים לפעמים, אבל לא מתמזמזים. אבל זה לא שייך. לא ציפיתי מורוניקה לעשות את זה. אבל ברצוני להזכיר לך שבסדרה יש קטעים גם שהיא ולוגן לבד, ולא רק בציבור ליד עוד אנשים. וגם אז קשה לשים לב שהם ביחד. זה ממש מזכיר לי את הקשר של ברוק ולוקאס ממגרש ביתי, וזה מתחיל לשעמם. בקשר לעובדה שבורוניקה הדגש הוא בעלילה, אני מבינה למה אתה מתכוון, אני לגמרי ככה בלוסט נגיד.. לא כזה אכפת לי מהמשולש קייט-ג'ק-סוייר. לא אכפת לי במי קייט תבחר וכאלה דברים, כי הדגש באמת הוא על העלילה והמתח. ככה גם בפריזון ברייק, לא כזה דחוף לי שמייקל ושרה יהיו ביחד. אבל בורוניקה.. זה קצת שונה. כי נותנים דגש הרבה יותר גדול על הזוגות. כל העונה הראשונה שורוניקה לא מבינה למה דנקן עזב אותה וכל מני דברים כאלה, קשה לי לציין דברים מסויימים כי אני לא זוכרת טוב כל פרט בסדרה כמוכם, כי את רוב הפרקים ראיתי פעם אחת. וכל הקטע שכל פעם ורוניקה עם לוגן, ורוניקה עם דנקן, ורוניקה עם טרוי, ורוניקה עם לוגן, ורוניקה עם דנקן.. כן יש על זה דגש יחסית גדול בסדרה. למרות שאני בהחלט מסכימה שמה שהכי חשוב זה העלילות המעניינות והמתח, והדמויות עצמן. אבל זאת סדרה שהזוגיות בה דווקא כן חשובה לי. בקשר לעובדה שאני מדברת כמו שאני מדברת כי אני "רגילה" לזוגיות מסדררות אחרות, אז, לא, אין לזה קשר. כשאני מדברת על ורוניקה ולוגן אני חושבת על עצמי ועל איך שזוג צריך להיראות מבחינתי. לא שאני קובעת נורמה או משהו כזה, רק מביעה את דעתי. וחוץ מזה, דווקא סדרות שאני רואה, נגיד מגרש ביתי, גם ברוק ולוקאס מעפנים. דה או.סי- גם מריסה וריאן היו על הפנים וגם סת' וסאמר לא להיט. לוסט אמרתי כבר, פריזון ברייק אמרתי כבר, האוס-אין שם זוגות. אז לא, תאוריה נחמדה, אבל לא נכונה. אני שמחה שמשמח אותך שלא נותנים דגש על זוגיות בסדרה, זכותך המלאה, אני רק מביעה את דעתי כלפי הזוגיות של ורוניקה ולוגן לאחרונה, אני חושבת שזה מותר. זה הכל. וכן, לדעתי היא לא חברה טובה, ואני לא הייתי רוצה שיתייחסו אלי ככה במערכת יחסים. זה הכל. בקשר לחלק על זה שורוניקה עזבה אותו, קשה לי להתווכח איתך על זה. אולי אתה צודק, אולי זה הצעד הנכון מבחינתך, אני חושבת שאם הייתי במקומה לא הייתי ממהרת כ"כ לנטוש את האדם שאני האור היחיד שנשאר בחיים שלו. (אני יודעת שנשמע פלצני אבל ככה הרגשתי..אין לו שום דבר אחר חוץ ממנה). אני לעומתך עדיין מאמינה שיש אנשים רבים שלא מרגישים שהחיים שלהם שלמים בלי אהבה, וגם אני אחת מהם. לא חשבתי שאני ככה, אבל גיליתי שכן. שרוב החיים שלי הייתי פסימית ודכאונית כזאת ומאז שאני מקבלת אהבה חזרה אני כבר ממש לא ככה וטוב לי. אז אני כן מאמינה שזה הדבר הכי חשוב בחיים. אבל עזוב לא יודעת למה אמרתי את זה, זה בכלל לא המקום לשיחות כאלה. ולסיום, אני לא אגיד לילה טוב כי כבר צהריים. אז צהריים טובים
.

LiriWay

New member
לא מצאתי את הפרק =\

הורדתי אחד והוא היה פגום..בלי קול ועכשיו אני לא מוצאת עוד :S הלפ פליז? מסרים? ד"א זאת LIRCHU..החלפתי כינוי

TheLost

New member
בסוף אני אמות מהתקף לב ../images/Emo58.gif

ברגע שהיא השאירה את הכוס שלה זה היה ברור מה עומד לקרות. איזו סצינה-לפני-אחרונה נוראה. הייתי כל כך בלחץ, די אל תעשו לה את זה שוב, וכשלוגאן מרים אותה ורואים את השיער. אני עמדתי להתעלף. יש לה כזה מזל, שלא אנסו אותה פעמיים. חשבתי שכבר יגלו מי האנס, אבל לא. מישהו יודע מתי זה עומד לקרות? ומתי יש הפסקה? בכל מקרה חוץ מזה היה פרק בינוני ולפחות לא מתחו יותר מידי את הסיפור עם לוגאן (ויצא סתם דבילי). אבל הסוף הזה ממש עשה את הכל הרבה יותר טוב. אני מתפלל שלא יחזרו להרמוני, כי ממש מיצינו. אה ובהתחלה עם החברה הזאת של סאלי (?) הייתי בטוח שMO שם לה את הסם בתוך התה ואז גם היא תיאנס. בכלמקרה אני דיי חושד בו (או, כמו שהעלו כאן, בפיז, וזה דווקא יהיה ממש מעניין אם הוא באמת האנס - ואז הוא לא סתם יעוף אלה תהיה מערכת יחסים כלשהי בינו לבין ורוניקה והפעם, בניגוד לתעלומות הקודמות, גם יראו מה שקורה אחרי שתופסים את הנאשם, והוא לא קופץ אל מותו או עובר לכלא רחוק)

Woogyman

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

המצלמה התמקדה בכוס בצורה מחשידה, היה צריך להיות מעופף לגמרי כדי לא לחשוב על מה שכולם חשבו. זה לא חוכמה בשבילנו בתור צופים. אפילו מישהי שנאנסה צריכה להיות מאוד פרנואידית כדי לחשוב שיסממו אותה באמצע קפיטרייה! והיא הלכה לאוטו כי היא לא שמה לב שהיא מסוממת רק עד שהיה מאוחר מדי, וגם אז - היא ניסתה לנעול את עצמה באוטו. זה עדיף מכל דבר אחר שהיא יכלה לעשות מהרגע שהיא יצאה מהקפטירייה.

tal127

New member
אפשרות שאף אחד לא חשב עליה ../images/Emo58.gif

החשוד העיקרי לפחות בשבילי הוא השריף...רוב תומס ציין בעבר בראיונות שהדרך שלו לרמוז לצופים על פתרון התעלומה היא בשתילת רמזים קטנים בעלילות שכביכול לא קשורות לעלילת המסתורין (דוגמא לכך היא הסצינה שבה אהרון אקולס מכה את לוגאן שבעצם חשפה את הצד האלים שבו...)...וכך בעונה הקודמת באחד הפרקים קית וחברו העורך דין גילו תמונות של השריף מתנשק עם מדיסון סינקלר...דבר המציג את חיבתו של השריף לקטינות...לכך אפשר להוסיף גם את חוסר הרגישות שגילה השריף בכל הנוגע למקרי האונס

Woogyman

New member
נה, קשה לי להאמין. ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

אני מאמין שמי שזה לא יהיה זה מישהו מתוך הקולג', השריף לא הופיע מספיק העונה כדי להפוך אותו לחשוד. מה גם שהוא דמות חשובה ואהובה מדי, לא ירצו להרוס אותו.

buffgirl

New member
אחד הפרקים הטובים. ../images/Emo58.gif 307

אני לא חושבת שיש מישהו שלא תהה למה לעזאזל שמו את השיערה בספגטי/ריזוטו/וואטאבר עד שהוא ראה את הכוס של ורוניקה בשוט השני. היה ברור שהולכים לסמם אותה. אני חושבת שעשו את זה בגלל שתי סיבות: א. להראות לורוניקה את האנשים שבאמת אוהבים אותה [וכמו שהיא אמרה, למרות שהיא לא החזירה להם בזמן האחרון את אותה האהבה]. ב. כדי לתת לה "תירוץ" לפתור את התעלומה יותר מהר. כבר ראינו שכשהתעלומה קשורה אליה אישית היא הרבה יותר חדורת מוטיבציה לפתור אותה מאשר תעלומה שלא נוגעת בה ישירות, וזה לגיטימי. אני שמחה שבחרו לא לאנוס אותה שוב, הרי כמה בחורה יכולה כבר לסבול? Hasn't she already been through enough? הפרק עצמו התחיל כ"עוד פרק" כזה, אבל הוא המשיך והתפתח לפרק מעולה עם המון מידע והתפתחות עלילתית. אני חושבת שהוא אחד האהובים עליי העונה. כל הכבוד ליוצרים ולשחקנים על המשחק המדהים. אני חושבת שכולם עשו אחלה תפקיד

sexyvampire

New member
תגידי, אם את מורידה פרקים../images/Emo185.gif

למה אסור לדבר כאן על הורדות?

buffgirl

New member
זה לא רלוונטי מה אני עושה או לא

עושה, ואם אני מורידה פרקים או לא. החוק בישראל אוסר על הפרת זכויות יוצרים והרדת פרקים היא הפרה כזו. אם מישהו בוחר לעשות את זה זו סוגייה אישית שלו. תפוז כגוף מסחרי לא יכול לאפשר לאנשים לעזור לאחרים לעבור על החוק, לכן אסור בתקנון תפוז לתת דרכים להוריד פרקים.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifגם תשימי לב שבמשך הפרק

ובפרקים קודמים, בקפיטריה כולם [כולל היא] שותים מכוסות עם מכסה וקש ופתאווווםםםםם הכוס שלה פתוחה..

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifמהפה שלך לאלוהים.

כבר נתת לנו עונה 4? :]

הלוואי=[

ואפילו לא שמתי לב עד שהגבת וראיתי את התגובה הזאת 1000 פעם כבר.. כנראה פליטת פה פרוידיאנית :) בגלל שאני כ"כ מקווה שתהיה.

וגם

אני כבר מתבלבלת מרוב סדרות שאני רואה קשה לי להיזכר איזו סדרה באיזו עונה, או.סי ו-וואן טרי היל עונה 4, לוסט וורוניקה עונה 3, גם דספרט 3, גם האוס 3.. טוב הרוב 3. פריזון ברייק 2! זה מבלבל

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif307

פרק טוב הסדרה השתפרה בפרקים האחרונים שלה.... אני בכלל לא שמתי לב לכוס שהיא קמה להחליף את האוכל.. גם לא שמתי לב שהיא שתתה הייתי בטוח ששמו לה משהו באוכל.. גם אני חשדתי שמו זו האנס אבל עכשיו אחרי שיש כל כך הרבה סיבות שזה הוא אני כבר לא בטוח... מה שכן תעלומה טובה לפרק הבא יכולה להיות "איפה לעזאזל החברה הכי טובה של מאק נעלמה?"

Piper Zone

New member
פרק נפלא!!!!!../images/Emo58.gif

שמתם לב בסוף כשהיא דיברה היא כאילו ציטטה את סטן מסאות'פארק??? אני ממש אוהבת איך שאפילו בסצנה רצינית נכנס הומור לטקסט...

למעלה