אמ.. תסלחו לי...

הֵרקולס

New member
אמ.. תסלחו לי...

אני רק צופה מהצד, אבל מעריץ את מרמלד, (יצא חרוז) מתחשק לי להקדיש לו בחום את השיר הבא... וזהו, הפסקתי להטריד. אני אמשיך לצפות מהצד.

MARMELAD

New member
תודה תודה

נורא נחמד מצדך לדעת מי הזמר האהוב עליי
וגם הבאת לי רעיון נהדר אז אני את השיר הבא מקדיש למשנה תורן אז עכשיו תורכם (כן, הפורום הופך אט אט לקייטנה
זה בגלל שחם) קחו שיר. הקדישו אותו למישהו. ולהרקולס - יופי של רעיון. תודה. *זה לא שאני לא מבינה, אני פשוט בלונדינית* אורלי ויינרמן על המצב

campari

New member
ועכשיו אני, בשיר שמוקדש ל...

כל מי שנאלץ לנסוע באוטובוס בימים קשים אלו

אכן שיר נהדר

וכדאי לדעת שלאה גולדברג לא כתבה אותו על ישראל (אותה היא די שנאה) אלא על וילנה או עיר מזרח אירופאית אחרת בה היא גדלה (הזכרון של אלאדין הוא בדיוק כמו שהיה פעם: מחורבן).

ועכשיו אני בשיר שמוקדש לכולכם

ואפתח בסיפור קצר: לפני כמה ימים, בעוד אלאדין נוהג בהנאה בטרנטה שלו (בתקופה הטובה שעוד היה קצת אוויר בגלגל האחורי), אלאדין פותח את הרדיו על תוכניתו האהובה "ורדה רזיאל ז´קונט", אך אויה - הרדיו מכוון ל"ארבע אחרי הצהרים". לפני שאלאדין מספיק לשלוח את האצבע ולהחליף תחנה הוא שומע מתוך הרמקולים את השיר הקווירי של המילניום (שעבר). לאחר מספר בירורים, התברר לאלדין שקול הפעמונים החורק שייך לאילנית והשיר נקרא "שיר בארבע בתים" (ותודה לא/נשי פורום מוזיקה ישראלית). להנאתכם, בית מהשיר. הזמרת שרה ברגש אכזבה את השורות הבאות (שימו לב לקמצים ב- "ך"): "בדרכי עפר רדפתי אחריךָ אך החיילים קסמו לךָ יותר" Like, oh my god - היא מאוהבת בגיי טוטאלי. והיא ממשיכה: "בפיהם יפה אתה מאין כמוך" לא מספיק שהגיי בורח ממנה, החיילים מבצעים בו מין אוראלי מול עיניה המשתאות. ובשורה האחרונה של הבית נחשפת האמת: "עד מתי שירי מפני תסתתר?" כן כן - אילנית הייתה מאוהבת בחבר הכנסת ויצמן שירי (ולכל הילדים - כן, יש אחד כזה) והיא עשתה לו אאוטינג של הלייף! רצ"ב לינק לשיר המלא (ארבע בתים - כשאהוד מנור מבטיח משהו בכותרת, הוא מקיים).
!!! בבתים אלה מתגלה שאותו שירי הוא גם פדופיל פעיל: "בשדה ירוק רדפתי אחריךָ אך הילדים קסמו לךָ יותר"

ואלאדין מוסיף בית חמישי ברוח הזמן

בקניון הומה רדפתי אחריךָ אך השירותים קסמו לךָ יותר בפיו של משה44 יפה אתה מאין כמוך עד מתי שירי מפני תסתתר?

fayd הפשוש

New member
אלדין מה קורה איתך אח שלי?

אתה ממש מצחיק היום זה מדאיג אותי..... (סתם סתם אתה תמיד מצחיק
)

campari

New member
דווקא הביצוע של אופירה גלוסקא...

יותר יפה (שגם היא וגם אילנית מתנגנות היום רק אצל הומואים). אגב, אסור לעשות פה אאוטינג אבל אני בכל זאת מגלה בסוד שאת המלים כתב... אהוד מנור. ותחשבו על זה

xanadu

New member
אפרופו שירים קווירים

מה דעתכם על השיר הבא, הלא הוא "הבלדה למנקה הרחובות" - "והוא יושב לו על ספסל שם בתוך הגן, בתוך הגן אוסף פרחים נובלים של נערים, שנערות לא באו אל רשתם מעולם" פעמיים פזמון חוזר איך, אה?

../images/Emo39.gifתודה.

לך אני מקדיש את "הו מרגנית" השיר המהמם, בביצוע היוצא מן הכלל של מיס לילה קרי. רק מי שראה יכול להבין כמה השיר אלילי. (וכמה לילה...גרוטסקית, אבל לחיוב...
) |קולולואים|

אני הייתי שם!../images/Emo41.gif

מסכימה בהחלט (לכל מה שתגיד...) וכן אחרי מאמצים רבים (תשאל את מאי ),גם אני פה ובגדול!!!

גם אני א מ ו מ ה!!

אכן נצא וגם נצא (הדוחות חניה הורגים אותי... ) מתי איפה ומה ללבוש??? איך אתה מעריך את ה-השתלבות שלי פה בפורום???

xanadu

New member
שככה יהיה לי טוב, המאממת

פעם הבאה, את מבטיחה לא לפחד מהבח"ל? הוא לא מזיק, הוא רק רוצה לשחק.

xanadu

New member
אופס שכחתי להוסיף משהו

תראי איפה מאי היום, נערצת על ידי המונים. shoot for stars, girlfriend

Liroy25

New member
כפרה עליך מהממת!!

ברוכה הבאה נשמתי!! וצרור ברכות לרגל הזכיה בתפקיד המיוחל!

תודה לכולם!

ותודה להורי שהביאוני עד הלום... הפסדת את החגיגה לרגל ה-תפקיד (שכולן רצו ואני קיבלתי...) כפרות גם עליך, לא שוחחנו הרבה זמן. שמעתי על הסיוט הדנטלי שעבר עליך, מקווה שתהיה כשיר עד מחר בערב!!!

למעלה