אמ... שלום לכולם:)

אמ... שלום לכולם:)

סליחה שפתחתי הודעה חדשה.. פשוט הייתי לי שאלה.. אז ככה אני וחברה שלי מעריצות מושבעות של הבקסטריט בויז, ופתאום היה לנו שאלה.. האם ניק נשוי? ובכלל הבנתי שהוא היה עם פאריס הילטון ואז נפרד ממנה... אז מה קורה איתו בתחום חיי האהבה בכלל? מקווה שתענו לי :) ו.... בקסטריט בויז רולזז :)))

הייתי= הייתה

מה שהחום עושה לאנשים+בקסטריט בויז

שירנוש87

New member
היי ברוכה הבאה!

את מוזמנת להישאר כאן באופן קבוע...
אז ככה ניק לא נשוי... הוא היה חבר של פאריס (הפוסטמה..
) והם כבר לא ביחד...(תודה לאל) ובנוגע לאם יש לו מישהי עכשיו אני לא יודעת... נראה לי שאין לו...

וי... סבבה!

ותודה על התגובה המהירה :)) ואם לא הצגתי את עצמי אז אני אינה, עוד מעט בת 17.. (אויש אני מזדקנת...
) גינג'ית אמיתית :) וזהו.. חולה על בקסטריט מאז שאני זוכרת את עצמי, נו טוב לא אגזים... ותודה!

Miss Kitty

New member
ג'ינג'ית../images/Emo99.gif

ברוכה הבאה לפורום!
אני שני, בת 17 וחצי מהרצליה.

sivanick

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

הוא לא התחתן עם הפוסטמה למזלנו..והיא נפרדה ממנו חח

איזהה מתוקיים!!!

תודה תודה תודה!!!
ואם יש לכם איזשהו שאלות אני פה... יכולים לשאול! :))) ואו איזה פורום נחמד!! ממש עשה לי טוב על הלב! לא ציפיתי לכאלה תגובות... אני נשארת בפורום הזה זה בטוח... זהו נתקעתם איתי..
לבנתיים...

ואם כבר...

רוצה להגיד משו.. זה רק אצלי או שאצלנו בחנויות עושים חרם על הבויז?? חברה שלי הייתה בחצי מהחנויות בכרמיאל וחיפשה לתומה דיסק, כלשהו. ואין!!! אשכרה, זה היה מזה מעצבן, כאילו זהו אין יותר בקסטריט בויז...
זה רק אצלנו או גם אצלכם?

Incomplete Girl

New member
לצערנו ../images/Emo14.gif

זו מגפה של כל החנויות בארץ
. לי לקח חצי שנה למצוא את מסביב לעולם, ורק אז לחכות עוד חודש בשביל שיזמינו אותו. ממש עלוב מה שקורה פה

../images/Emo108.gifבדר"כ זה ככה..

אבל לקראת החזרה שלהם אני מוצאת דיסקים
בטאוור רקורדס בעזריאלי יש את B&B, מילניום ואת האוסף. (ולפני שבועיים בערך היה גם את Backsrteet's Back ו-Backstreet Boys אבל כנראה קנו אותם
) וגם יש שם את הדיוידי מסביב לעולם

למעלה