אמ... שאלה? ג'ינס כחול רחב XBOY אם תחתוני טנגה בחוץ IN OUT?? הבנתי שתחתוני טנגה בחוץ זה כבר OUT לא?
E edddie New member 18/8/03 #1 אמ... שאלה? ג'ינס כחול רחב XBOY אם תחתוני טנגה בחוץ IN OUT?? הבנתי שתחתוני טנגה בחוץ זה כבר OUT לא?
B Black n White New member 18/8/03 #2 יותר יפה חוטיני........ עם באגי נדיר....טנגה לא נוח! או בוקסר אירופי שמחזיק את כל ה ......
B Black n White New member 18/8/03 #4 גם זה נכון!!! מה שממש הולך זה SOUTHPOLE וגם JNC(גינקו...נראה לי שככה כותבים)
E edddie New member 18/8/03 #7 WTF is thong? איפה קונים דברים כאלה איך הם ניראים והכי חשוב כמה עולים??? ומה לגבי טנגה?
E edddie New member 18/8/03 #9 OMFG../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif אתם חושבים שאני בחורה(CHICK)?????? אם לא אני מעדיף להיות בחוץ מאשר ללבוש את זה
OMFG../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif אתם חושבים שאני בחורה(CHICK)?????? אם לא אני מעדיף להיות בחוץ מאשר ללבוש את זה
E edddie New member 18/8/03 #10 ומה הקשר xboy-out thong-inו????? זה שני דברים שונים זה כמו להשוות מכונית למטוס
O O Boy New member 19/8/03 #11 תשובה ../images/Emo13.gif תחתוני טנגה ובוקסר צמוד זה מה שהכי הולך כרגע. אני הולך עם שניהם - זה יפה לאללה. אני, שהייתי הולך לפני ככה שנתיים עם XBOY ועם כל המראה הכולל של זה - הפסקתי... זה לא כ"כ הולך. עכשיו הולך צמוד צמוד. או קיי?
תשובה ../images/Emo13.gif תחתוני טנגה ובוקסר צמוד זה מה שהכי הולך כרגע. אני הולך עם שניהם - זה יפה לאללה. אני, שהייתי הולך לפני ככה שנתיים עם XBOY ועם כל המראה הכולל של זה - הפסקתי... זה לא כ"כ הולך. עכשיו הולך צמוד צמוד. או קיי?
E edddie New member 19/8/03 #12 תודה ומצטער שהייתי עצבני קודם מישהי עיצבנה אותי קוראים לה מיה תעשו לה חרם חח סתם
S Shir Life New member 19/8/03 #15 טנגה=תחתונים רגילים ../images/Emo41.gif לא שנכנסים לתחת הכי יפה בוקסר