אמ... פורום "גנוב"

Charmed One

New member
אמ... פורום "גנוב"

חחח...אני באה לפורומים פה, כבר כמ...שנה?! ועוד לא שמתי לב שהקימו את הפורום, שאניביקשתי. מוזר מאוד, כי דווקא חשבתי שאני אהיה בעלת הפורום של "מכושפות" אבל כנראה בגלל פרוטקציה או משהו, לא נתנה לי האפשרות לעשות זאת. any way מה יש לכן לעשות פה?! כאילו כולם לא יודעים מה יהיה בעונה הבאה ומה יקרה לפרו?! תעשו טובה!!! מכושפת

Ophel McNeil

New member
-פ-ר-ו-ט-ק-צ-י-ה-?-!-

אני, ואלוהים, עדים למאבק הארוך ממושך וכואב (לכולם...) שלין עברה כדי להקים את הפורום. ערמות של אי-מיילים נשלחו לנטע, מנהלת הפורומים, ושעות (טוב שאני לא מגזימה) של ניסיונות ניסוח חסרי תועלת בוזבזו בניסיון להראות למה לין תהיה מנהלת מצויינת (והיא מנהלת מצוינת- זהירות למי שאומר שלא!). חוץ מזה, את ממש נחמדה. אני מצטערת שלא יצא לך לנהל את הפורום (אוקי, אז אני לא, אני שמחה שלין מנהלת את הפורום הזה...
), אבל זה ממש מגעיל מצדך שבגלל שלא יצא לך לנהל אותו, אז את באה ואומרת לאחרים שאין מה לעשות שכאן. אם הייתי גם יותר מסתכלת, לפני שהיית מדברת, היית רואה שיש כאן גם שיחות ערות, וגם טופיקים, וגם הרבה משתתפים, והפורום כאן בקושי חודש. חוץ מזה, העונה הרביעית היא לא הנושא היחיד לדבר עליו (ולא, לא כולם, למעשה, הרוב לא, יודעים מה קורה בה), יש עוד שלוש עונות, ומספיק מכורים בשביל לדבר גם אם לא הייתה סדרה בכלל (אל תנסי למצוא הגיון). בקיצור, לא אהבתי, ממש לא, ולמעשה אני אפילו די כועסת.
אופל מקניל.

Ophel McNeil

New member
ועוד משהו,

את לחלוטין לא היחידה שביקשה את הפורום הזה, ואם לא הובטח לך להיות מנהלת מראש, לחלוטין אין לך למה להתלונן! גם העובדה שאת גולשת כאן שנה די מיותרת וטיפשית, ואני גם די בטוחה שלין גולשת כאן יותר. שוב, אופל מקניל.

As I Am

New member
פרוטקציות, הא? |לינה|../images/Emo103.gif

חמודה שלי, בואי נגיד שפרוטקציות זה הדבר האחרון שאני אקבל מנטע... טוב? אני לא יודעת מתי-כמה-למה-ואיך ניסית לפתוח את הפורום, ומאילו טיעונים דחו אותך, אבל אני יודעת שמתחילת השידורים של העונה השלישית בערוץ שלוש אני מנסה לפתוח את הפורום ורק בשבוע של הפרק האחרון הוא נפתח. עברתי התכתבויות מתישות עם נטע, ושלא תחשבי לרגע שלא התאמצתי בשביל הפורום הזה... כעיקרון, בערך לכל חמשת המכתבים הראשונים שכבתי לה היא ענתה בסירוב מוחלט, בלי פירוט מי-יודע-מה ובלי לדעת בכלל חצי דבר עלי... אבל אחרי כל ההתכתבויות (ואחרי כל העונה
) הצלחתי לפתוח את הפורום. (
). אני ממש מצטערת שעל ההודעה הראשונה שלך בפורום אני מגיבה ככה, אבל זה די פוגע שאחרי כל הדברים שעשיתי את באה לכאן ומזלזלת ככה - "פרוטקציה או משהו"... אין לך מושג כמה זה פוגע. לין
והמון תודה לאופל על התגובה שלה. נ.ב. ברוכה הבאה, תקראי את הטאג-ליינז, תחתמי על העצומה, ותהני! ^_^

למעלה