אמ... עליתי על משו....

lirazbarbie

New member
אמ... עליתי על משו....

יש מצב שתמכרו (מי שאחראי על זה) את החולצות והסיכות וככה לסגור את החובות בצילומים של פיספוסים- כי גם ככה נפגשים

papal

New member
תאמיני לי שחשבתי על זה

אני עדיין במינוס 290 שקל עם החולצות והסיכות ורוצה שתקנו כי זה בעצם הקשר הישיר האחרון שלי למאמ"ה מה גם שגם ככה אני לא מנהל את מאמ"ה. אבלאף אחת ממנהלות מאמ"ה לא יהיהו שם- וגם צאלה לא בטוחה שתגיע- ואני בכלל בעפולה..

ענבלושה

New member
יווווו פתאום נזכרתי...

אם חלק מאיתנו נפגש ביום רביעי בפספוסים עם הדורבנים... אז אולי אפשר לקנות תחולצות ותסיכות שנשארו.... אני ממש ממש ממש ממש רוצה לקנות חולצה וסיכה... אז אני מאוד מקווה שמי שהחולצות והסיכות אצלו יבוא ביום רביעי ואז אני אוכל לקנות....
יווו כמה שאני מאושרת...... can't wait.... ~ענבל~

ענבלושה

New member
לא... שלא חתשבו אני מפגרת...

לא כתבתי את זה אחרי שאת כתבת את זה.. אם תשימי לב לשעות של ההודעות תראי שאני כתבתי ב12 ואת ב1.... בכל מקרה.. אני מקווה שבכל זאת יהיה מישהו שיביא תחולצות והסיכות...

לא חושבים שאת מפגרת,

פשוט אליה הגיבו, אז שירשרתי אותך אליה ולא להפך. אף אחד לא חושב שאת מפגרת!

כתמונית

New member
ו... אני פהה!!

סוף סוף יש לי מחשב!!1 אההה!! בכל מקרה - בקשר לחולצות ולסיכות - שלא תחשבו שלא הקדמנו אתכם וחשבנו על זה... הגענו למסקנה שמספר חברי מאמה שיהיו במפגש קטן יחסית ולא היינו רוצים לטרטר את טל 8 פעמים עם כל הקטע של החולצות והסיכות בנוסף לכך אני לא באה בטוח וכנראה גם אפרת אז אין מי שימכור בצורה מסורדת... אבל.. חכו למפגש בקרוב...

ענבלושה

New member
טוב אז אולי אני כן קצת מפגרת...חחח

האמת שזה בגלל שאני כ"כ מאושרת פשוט ששבוע שלם לא היה לי אינטרנט ואז דבר ראשון לראות שאפשר לראות תדורבנים.... ואממ אני לא חושבת שזה כ"כ נכון להגיד שלא נעים לטרטר את טל.. כי הרי בגלל שהוא ב"חובות" <זה נשמע כאילו השוק האפור רודף אחריו...חח> אז הוא בטח צריך כל גרוש כדי לכסות את החוב הזה.. אז אני חושבת שדווקא כן כדאי לעשות מאמץ ולהביא תחולצות והסיכות.... ד.א: חברה שלי קבלה מגיסה <אח של אייל וגיא> שתי מדבקות כאלה מרובעות עם הסמל של הדורבנים.. וברוב טיפשוטה הגדולה את שתיהם היא הדביקה ביומן הארור שלה ולא הביאה לי אפחת..כי היא חשבה שגיסה יביא לה עוד כאלה... ורק אח"כ אחותה אמרה לה שתשמור את זה כי לא מייצרים יותר כאלה!!!! חראאאאאאאאא

papal

New member
אוקיי כמה הבהרות

המצב הכלכלי שלי שפיר זה המצב בכלכלי של מאמ"ה (כלומר כסף שלי שהוצא מהכיס שלי ולא חזר אליי עדיין:) שעל הפנים המינוס הוא בעצם מינוס של כסף שהוצאתי מכיסי על החולצות ועל הסיכות ועל הדפסת כרטיסי החבר - בשאיפה שירכשו כולן- והדבר יחזיר לי את מה שהוצאתי מהכיס- ואף יוסיף מעט (ביקשנו 5 שקלים מעל מחיר עלות) למאמ"ה- כדי שאפשר יהיה לממן דברים נוספים כמו אתר האינטרנט למשל.... עכשיו, אם חלילה יהיה מצב של פלוס- אז הכסף הזה לא שלי אלה של מאמ"ה -וזה דבר שחשוב מאוד שתבינו!!! ברגע שהחשבון יתאפס - זה אומר שלי אין יותר הוצאות וכל מה שיכנס- יילך לטובת דברים נוספים של מאמ"ה- הכל כמובן מנוהל נרשם ונעשה על ידי נועה ואפרת בתהליך של חפיפה איתי כרגע על כל העניין הכלכלי, וברגע שיהיה פלוס- אני מתנתק ממאמ"ה לחלוטין.- כמובן אבל שלא ממכם או מהדורבנים. נועה הזכירה לי את העובדה שאני באמצע תקופת בחינות וזה רע מאוד שאני יתעסק עם כל זה- מה גם שלמעשה- יש כאן טירטור כי אני צריך להעביר את הדברים לנועה ואפרת- והרעיון של נועה היה שהכל ירוכז בפגישה אחת- ולפני מפגש מסודר של מאמ"ה- כשכולם יהיו כדי שלא יהיה מצב שוב שלחלק יש ולחלק אחר אין. תודה רבה לכולם על הדאגה והסימפטיה אל חשש שלכם טל

למעלה