אמ... כנסו

CrAzY 69

New member
אמ... כנסו

היי אנשים רק שתדעו שזה אחלה פורום! אז ככה... יש מישהו שאני מיתכתבת איתו כבר יחסית הרבה זמןואנחנו מוצאים חן בעייני השני(כיאילו לפי תמונות, אופי) וממש כיף לי לדבר איתו גם באיסיקיו וגם בטלפון. אז אני והוא החלטנו שנימעס לנו מהאיסיקיו כבר ואנחנו רוצים להיפגש וליראות מה יהיה ביינו... אבל יש בעיה.. שניינו ביישנים! וזה גם מוזר נגיד לצאת עם מישהו שאתה רק באותו ערב פוגש... ואני מפחדת מהקטע הזה שיהיה הרבה שתיקות...ואנחנו נהייה כמו איזשהו שתי דפוקים... אז כיאילו תנו עצות איך להיפטר מהביישנות ומה לעשות כשאנחנו נצא.... סתם רעיונות ועצות... תודה מראש :)

S H I L G I

New member
אממ לויודעת..../images/Emo176.gif

אולי תלכו למקום שתיפתחו..לא בית קפה אלא מקום עם פעילות שקודם כל תהנו ביחד שתרגישו נוח אחד עם השני ורק אז ללכת לבית קפה וכאלה..

הצעה שלי...

לכו למקום בו יש על מה לדבר, גם אם אין לא לבית קפה, שם זה רק שניכם והשתיקה שיכולה לצוץ ביניכם אלא לאיזושהי פעילות סרט יכול להיות נחמד באולינג רכיבה על סוסים טיול קצר בטבע... משהו שייתן לכם להיות ביחד בלי מבוכה והשאר- יבוא עם הזמן

CrAzY 69

New member
אממ...

אמ.. חשבתי על הרעיון ללכת לסרט.... חחח אז אני יהיה חייבת לישתוק במשך שעה וחצי

ס22ית

New member
אין שום דבר רע בביישנות....

תמיד בסוף יש צד שזורם ומדבר ותופס יוזמה...תנסו כי אם כן לא תדעו... ולפעמים גם לשתוק ביחד זה נעים...אין בזה רע

למעלה