אמ.. יש לי שאלה...

orush15y

New member
אמ.. יש לי שאלה...

סתם משעמם לי ודיפדפתי בפורומים.. ומצאתי אותכם.. והתחלתי לקרוא... ויש לי שאלה.. הפורום הוא על גיבורי על, נכון? אז הוא לא רק על קומיקסים של גיבורי על, נכון? ואני ראיתי את הסרט תיכון בהיי (אני מעדיפה את השם האנגלי sky high) וממש אהבתי אותו... וראיתי גם את משפחה סופר על שגם הוא סרט ממש יפה... ושמתי לב שאתם לא מדברים עליהם... (ונ.ב ממש אהבתי את ספידרמן 1.. ולא היה לי הזדמנות לראות את 2... וגם ממש אהבתי את אקס מן 1 ו-2 ואני ממש מחכה לשלישי!!)

DDN

New member
משפחת סופר על סרט נהדר.

מאוד סטריאוטיפי לז'אנר הסופר-גיבורים. סאטירה כמעט נוקבת

gloria23

New member
היי ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

לא ראיתי עדיין את שני הסרטים שדיברת עליהם, אבל כמוך, אני גם מחכה לאקסמן 3! והשאלה הקבועה כאן, מה הדמות שאת הכי אוהבת מאקסמן? זהו, ברוכה הבאה, תהני!

orush15y

New member
הדמות הכי אהובה עלי זאת

הייתה החתולה.. (אבל היא מתה..) אז עכשיו זאת רוג'... ואני גם ממש אהבתי את איש הברזל.. ואני מקווה שיראו אותו הרבה ב-3... ונ.ב- ג'ין לא מתה נכון?! וחברה שלי אמרה לי שהיא תלמד את רוג' (בסרט השלישי) איך לשלוט בכוח שלה.. זה נכון?

DDN

New member
איזו חתולה מתה?

לגבי ג'ין, זה ספוילר לסרט השלישי שאני כבר לא אוהב כי מעוותים את הסיפור של הפיניקס. . .. לא. היא לא מתה.

Evil Beast

New member
בעקרון כן.

אתה מוזמן לדבר על כל גיבור על שעולה בדעתך. אני ראיתי משפחת סופר על וזה היה טוב, אני אהבתי. SKY HIGH לא ראיתי, אבל את השאר כן.

למעלה