אמ... יש לי שאלה=]

Kfirush16

New member
אמ... יש לי שאלה=] ../images/Emo108.gif

טוב שמעו... אני עובד אצל בעל מסעדה ישוב שלי(הישוב=באר יעקב למי שמכיר) בחלוקת פליירים ועוזר לו לסדר את המחסן כשהוא מקבל סחורה ולסדר כל ערב את המקרר של השתיה לפוצץ אותו עד הסוף... אם יש כאן טיפים.. תנו לי טיפ לאיך לרצות אותו.. להראות לו שאני טוב.. ושיתן לי עוד כמה שקלים על כל דבר... הסכום שאני מקבל לא משנה כרגע אבל עם המצב של היום עוד כמה גרושים לא יזיקו... עזרו לי בבקשה אני עוד צריך יותר ממאה שקלים כדי לנסוע לצפון ולחזור לפני סוף החופש=)... תודה רבה לעוזרים....:)

הדס100

New member
זה צריך לבוא ממנו

ככה נראה לי בכל אופן. אישית הייתי מתפדחת לבקש... אלב אם אתה עובד טוב הוא בטוח שם לב לזה בעצמו, ואם הוא לא נותן לך טיפים... תגיד יכול להיות שהוא סתם קמצן???

Kfirush16

New member
חחחחחח

הוא לא כזה קמצן... אבל לבקש ממנו יותר או להעיר לו... למה שאגיד לו את זה? באמת פאדיחות:\

יעלת

New member
עבודה עושים עם אהבה או לא עושים בכל

עבודה צריכה להעשות עם הרבה אהבה,ונכונות. אם תפסיק לחשוב על איך להרויח יותר,ויותר על איך להיות עובד יותר טוב,יעיל,נחמד,אולי אז כשלא תתכון, תקבל העלאה.

Kfirush16

New member
אמ..... ../images/Emo108.gif

אהבה? עוד האוכל במקררים ובארונות זה לא בעיה אבל לצאת בחוץ.. בישוב שלי בנס ציונה בראשון וברמלה ולחלק פליירים כמו מפגר...?:) זה אהבה? hehehehehehehe אני מנסה לעשות את זה בכיף אבל מגיע שלב שאין לי כוח כבר לזה ואני מת לשרוף את כולם אבל הוא בעל מסעדה והוא שואל אנשים מאיפה הם הגיעו :\ זה מעצבן כבר
למישהו יש המלצה אחרת איך לקבל קצת יותר?:)

אבא אסא

New member
הממ.... תראה כפיר... הבעיה היא שאתה

אולי נמצא בעבודה הלא כל כך נכונה מבחינת ה"עוד כמה שקלים". סוג העבודות האלו בדר"כ הם במחיר פיקס שסגרת איתו כי טיפים לרב מקבלים מאנשים אחרים, לקוחות, עבורם עשית את השירות כמו שליחויות, פרחים, חבילות, קניות בסופר, מלצרות וכד'. תנסה להסביר לו שאתה צריך עוד כמה שקלים ותשאל אותו מה עליך לעשות על מנת להרוויח אותם... בהצלחה

Kfirush16

New member
אוקי :)

בקשר ללשאול על מה עוד לעשות אדבר איתו :) נראה אולי יש לו עוד דבר לעשות =)

למעלה