אמ..יוקיטו? הוא ממש לא דומה לעצמו..הוא נראה כמו בגיל של סאקורה o_O יוקיטו ג'וניור? =/
M metuka15 New member 31/5/04 #1 אמ..יוקיטו? הוא ממש לא דומה לעצמו..הוא נראה כמו בגיל של סאקורה יוקיטו ג'וניור? =/
M metuka15 New member 31/5/04 #6 חחח אני יודעת שיצא מוזר ביותר הוא מזכיר לי מישהו ואני לא יודעת את מי! גרר
נ נעם של הצאט New member 31/5/04 #11 זה דומה לאריאול... מה הכוונה מי זה?! זה אריאול הגילגול הנשמות של קלאו ריד ! -.-
M metuka15 New member 31/5/04 #12 נעם שכחת פרט חשוב אחד אני לא מתמידה בצפיה בסאקורה..אז פליז תביאי איזה תמונה שלו או משהו (ליצור הזה יש בכלל תמונות?)
נעם שכחת פרט חשוב אחד אני לא מתמידה בצפיה בסאקורה..אז פליז תביאי איזה תמונה שלו או משהו (ליצור הזה יש בכלל תמונות?)
M metuka15 New member 31/5/04 #16 לא צריך לא משנה =] מה שלומך? יש לך ציורים חדשים לשטוף בהם את העיניים?
D DoRiT ChaN New member 31/5/04 #22 ../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאריאול../images/Emo26.gif עם נאקורו
D DoRiT ChaN New member 1/6/04 #26 ../images/Emo28.gif../images/Emo29.gif../images/Emo6.gif כן עם הקול של הבת איזה דיבוב גרוע יש לו ><;; אמ..הומו?
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gif../images/Emo6.gif כן עם הקול של הבת איזה דיבוב גרוע יש לו ><;; אמ..הומו?
M metuka15 New member 1/6/04 #27 סתם בגלל הקול שלו רגע אז הוא בעצם קלאו ריד..מזתומרת הוא קלף? (אני קשת הבנה..)
S star_female New member 1/6/04 #28 קלואו ריד היה הקוסם שיצר את הקלפים. ובפעם האחרונה שבדקתי, מיניות של אדם נקבעת עפ"י מי שהאדם הזה נמשך אליו, ולא עפ"י הקול שלו. o.o;
קלואו ריד היה הקוסם שיצר את הקלפים. ובפעם האחרונה שבדקתי, מיניות של אדם נקבעת עפ"י מי שהאדם הזה נמשך אליו, ולא עפ"י הקול שלו. o.o;
M metuka15 New member 1/6/04 #31 אהה..הבנתי אבל..אבל..הוא תפס את לי כשהוא נפל מהעץ! אנשים אחרים היו יכולים להתעלם ולהמשיך ללכת..או שלא? בכלל..בהתחלה חשבתי שזאת בת שתפסה אותו..לקח לי כמה דקות להבין שזה בעצם בן..
אהה..הבנתי אבל..אבל..הוא תפס את לי כשהוא נפל מהעץ! אנשים אחרים היו יכולים להתעלם ולהמשיך ללכת..או שלא? בכלל..בהתחלה חשבתי שזאת בת שתפסה אותו..לקח לי כמה דקות להבין שזה בעצם בן..
S star_female New member 1/6/04 #33 זה עדיין לא קשור לקול שלו... אם תשימי לב, לא אמרתי שהוא לא הומו. (למרות שהוא לא, אבל נעזוב את זה)