אמ.. היי...

OrianUshke

New member
אמ.. היי...

קודם כל: קוראים לי אוריאן, בת 14. לפני 3 שבועות עברתי לקאריביים... לרפובליקה הדומיניקנית למי שמכיר... רק מחר אנחנו עוברים לבית... עד עכשיו גרנו במלון מסריח.. מחר גם היום הראשון שלי בית ספר.... אני מאוד מאוד לחוצה...!! כבר נפגשתי עם ילדה ישראלית שתהיה איתי בכיתה אבל אני בכל זאת לחוצה ומפחדת! אז רציתי לשאול אתכם: איך היה היום הראשון שלכם בבית ספר החדש? מה עשיתם? איך התחלתם לדבר עם אנשים? אני יודעת אנגלית... אבל אני לא יודעת אם אני יצליח לדבר ממש עם אנשים... מדברים פה ספרדית והשפת אם של ההורים שלי זה ספרדית וכל החיים שלי דיברו איתי ספרדית, אבל אני מפחדת שאני יפתח את הפה ולא יצליח לדבר או שיצאו לי שטויות! אמ.. טוב תודה מראש.. ביי!

ציקהלה

New member
טוב אבל אםאת רוצה לדעת את

האמת אז הנה היום הראשון שלי בבצפר שלי היה כמו כדור לראש היה מחליץ בצורה שלא תאמן וזה הלחיץ אותי ליות ממספר חודשים.... עכשיו אני בסדר גמו ואני חושב שאת גם תיהיה בסדר גמור את חייה בסביבב יפה ונוחה בקשר לשפה אני חושב שאת תיהיה בסדר גמור זה רק עיניין של זמן אני מאחל לך בהצלחה מכול הלב ושיהיה לך את הרגע הכי טוב של החיים חוץ מזה עבר לקריבים קדימה תעשי קורס צלילה ותיצללי בלי סוף!!! בהצלחה מכל הלב באמת!!!

חיים יפים בקראיביים ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום! את יודעת את השפה אז אין לך מה יותר מדי להלחץ. בהתחלה אולי קצת מתביישים לדבר אבל אני ממליצה לך כמה שיותר לדבר עם אנשים כי רק ככה את תתפסי ביטחון ותראי שתוך שבועיים-חודש את כבר תדברי שוטף. פשוט תהיי חברותית, תדברי עם אנשים שיושבים לידך בשיעורים - בדר"כ זו אחלה דרך להכיר אנשים חדשים. שיהיה לך בהצלחה ותעדכני אותנו

kit k@t

New member
מיאו!

תגידו, לא נראה לכם שהמון אנשים עוברים לכל מיני מקומות בזמן האחרון? בכל מקרה, יש לך שם ממש מגניב, את גרה בקריביים, ואת יודעת את השפה. party on dude! קאט

למעלה