אמ..בעיה..

pushpu

New member
אמ..בעיה..

שלום....! אולי אתם תוכלו לעזור לי:) אני בת 20..ויש לי חבר כבר שנה וחצי. הוא היה הראשון שלי.בחודשים הראשונים חיי המין שלנו היו דווקא בסדר, הוא ממש השתדל לענג אותי-כי אני לא גומרת מחדירה ובכלל ממש קשה לי לגמור. ועכשיו כבר בערך שנה שהסקס שלנו נמשך בין עשר דקות לרבע שעה, כלומר קיימים המזמוזים לפני זה ואז החדירה. הבחור גומר= ומה אני?? דיברנו על זה..והוא אומר שהוא משתדל...אבל שומדבר לא עוזר... האם זה הגיוני שאנחנו כזה זוג צעיר, לא מגוון לא עושה שמודבר...ושאני לא נהנית מהסקס בינינו? בר

un vin rouge

New member
לדעתי זה הגיוני...

אולי הוא לא בנאדם שאוהב לגוון או להתאמץ יותר מדי בסקס...אני חושבת שאת צריכה לדבר איתו ולהגיד לו שחשוב לך שיהיה לכם סקס מוצלח ומהנה *ולא רק לו* וכמו שאת מענגת אותו זה צריך להיות הדדי....שמעי לא כל הבחורות גומרות...אבל ללא ספק הוא צריך להתאמץ יותר.... את יכולה גם אחרי שהוא גומר לחבק אותו ולהמשיך להתמזמז איתו *ברור שלא שניה אחרי שהוא גומר משו כמו 10 דקות אחרי האקט* ומשם "לרמוז" לו שירד לך או פשוט להגיד לו "מאמי תרד לי" בעדינות או משו כזה...

היי לך ../images/Emo13.gif

האם לא ברור מאליו שגם את אמורה ליהנות ממין? שאלת אם זה הגיוני שאת לא נהנית מהסקס. אני מפנה את השאלה בחזרה אלייך
רוב הנשים לא גומרות מחדירה. זה לגמרי בסדר. את בסדר
ולגבי "ממש קשה לי לגמור". האם גם כשאת לבד? לרוב הנשים גם יש דרכים מסויימות שבהן הן יודעות לענג את עצמן בקלות. נסי אולי לשתף את בן הזוג שלך בדרכים שלך עם עצמך. במידה ואין כאלה, נסי למצוא אותן קודם כל לבד עם עצמך. למדי כיצד לענג את עצמך ואז ספרי את מה שגילית עם בן זוגך. במידה ותגלי שזה בעצם לא ממש מעניין אותו איך לענג אותך והאם את נהנית גם, בדקי האם מתאים לך להיות עם מישהו כזה... ברוכה הבאה

למעלה