אמ אמ אפשר עזרה ?

קארין 555

New member
אמ אמ אפשר עזרה ?

אני מתכננת לטוס בסביבות חודש יולי (7) לצרפת , ובדקתי קצת באתר של מיקה לראות אם יש הופעות לא יודעת אם נכנסתי למקום הנכון אבל ראיתי תאריכים 21.7 וקצת יותר מוקדם , אבל אם מישהו יכול לעזור לי עוד קצת לדעת אם יש עוד תאריכים להופעות? כמה בערך עולה כרטיס ? באיזה שעות בדר"כ מיקה מופיע (בלילה,בבוקר),אם תמיד יש מפגשי מעריצים או שחייב למצוא דרך אחרת לפגוש אותו חח , וכמובן שאני לא אעשה לעצמי פדיחה אם יש כניסה לכל הגילאים , חח כל פרט קטן יעזור, פליייייייז זה מה-זה חשוב לי, אני מתה להיות בהופעה שלו ואמא שלי אמרה לי לבדוק ואם הכל יהיה מסודר אז ברור שאני אלך להופעה שלו אני רק צריכה את הפרטים שהזכרתי למעלה. תודה

helen333

New member
קארינוש../images/Emo13.gif

כאן את יכולה ליראות איפה הוא מופיע בחודש יולי
כיףף לךךך
אם תראי אותו תמסרי לו נשיקה ממני
...
תהניי

קארין 555

New member
חח תודה הלנוש ../images/Emo13.gif,מזמן לא דיברנו.............

והללווווווואיי אני אפפגוש איתו, אבל לא ניראה לי כי אמא שלי רוצה טיול מאורגן או טיול משפחות שנספיק לראות הכל , ככה שלא יצא לי להסתובב בבתי קפה ולנסות למצוא אותו חחחחח פריז ענקית
אבלללל שננחזור למלון אני יכולה ללכת לאן שאני רוצה, אז כניראה להופעה. ואם אני אראה אותו? תקווי שאני לא אתעלף
רוב הסיכויים שכן

sivanika

New member
קודם כל בהצלחה!!!

אני מבינה שראית את התאריכים... כרטיס באנגליה עולה בערך 20 פאונד שזה 40$ שזה בערך 130 שקל? הוא מופיע בערב אלא אם כן זה פסטיבל אז זה ביום או תלוי מתי ההופעה שלו. אין ממש מפגשי מעריצים, לפעמים אם מגיעים ממש מוקדם ורואים אותו מגיע למקום ההופעה אז אחלה! לא תמיד זה קורה.... רוב הפעמים הוא נכנס מדלת אחורית או משהו. אחרי ההופעה אפשר לחכות לו עם כל המעריצים האחרים בתקוה שהוא יצא לומר שלום ... לפעמים הוא לא יוצא ...רוב הפעמים שאני שמעתי הוא כן יצא אבל לפעמים יש כל כך הרבה אנשים שלא כולם מספיקים לדבר איתו. בד"כ זה כל הגילאים או מגיל 15-16 נראה לי.

למעלה