אמ אל תפגעו...

אמ אל תפגעו...

אבל אתן חבורה של פקצות שלובשות ורוד וקוראות אחת לשנייה בשמות כמו נוני בתותי וכאלה...שלא תבינו אותי לא נכון...אני לא באה להעליב...רק ליידע אתכן..אם טעיתי תודיעו לי.

RiN rOoN

New member
כנסי ומהר..

קודם כל טעית
אנחנו ממש לא
פה זה מקום להיות חברותי ולא להעליב
ואף אחת כאן לא פאקצה אז להרגיע

תראו..

אתן אוהבות את המורדים. ויש עוד כמה סימנים שלא חקרתי בפורום. ולא ניסיתי להעליב לראשונה שהגיבה...

ר ו ת ם 4

New member
זה ממש לא נכון!!../images/Emo41.gif

אנחנו לא חבורת פקצות
זה בכלל הפורום לקומיקס (השולטטטט!) של "זהירות בנות" בראש1... ואנחנו פה כי אנחנו אוהבת (נוראא) את הפורום, ואנחנו חולות בדם על סד"ר (סתיו דנה ורוני) ואנחנו אוהבות אחת את השניה
ואנחנו ממש לא פקצות

סתיו מם

New member
טעית../images/Emo7.gif

אבל את מוזמנת להצטרף לפורום שלנו ולגלות בעצמך למה טעית

Roniii

New member
אמ בואי נראה..../images/Emo46.gif

א. כשקוראים לי פקצה, קשה לי לא לראות בזה עלבון ב. הורוד היחיד שתמצאי אצלי זה מסטיק ג. מילא נוני, אבל מה זה בתותי? ד. את מוזמנת להמשיך הלאה. אני, באופן אישי, אצטער ממש קצת

תראי

דבר ראשון הצבא האהוב עלי הוא שחור דבר שני אני שונאת את המורדים לדעתי זה חרא של סידרה דבר שלי אין לי כיוני כמו מה שאמרת(לא ממש הבנתי אותו
)

Meitar Rojas

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo182.gifאת ממש שרמוטה מזדיינת

ופאקצה תקראי לחחברות שלך... וזה שאני לובשת ורוד..לא אומרת שאני לובשת רק ורוד.. את תרגיעי ומהר... "אם טעיתי תודיעו לי"..למה מי את בכלל?!..אנחנו לא חייבות לך דו"ח (דין וחשבון) על מה שאנחנו עושות... אז פשוט... לכי זדייני

Roniii

New member
היי, מיתרוש../images/Emo8.gif

את יודעת שאני חושבת כמוך, ושגם לי יש את הקריזים שלי. אבל אני גם חושבת שכדאי לנסות אחרת. בכל זאת, בפעם הקודמת שהלכנו לכיוון של קללות ושנאה, הפורום נפגע. אז בואו ננסה הפעם ברגוע, בעיקר כשנחומים תקומים מתגלגלים לפורום שלנו.

ר ו ת ם 4

New member
כן, אני עם סתיוי../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

אני אישית נגד קללות וכל אלה...

אמ

אני עצלה מדי ללחץ כמו שלך אז פשוט אני לא אגיב כי אני לא מתעצבנת בקלות
יום נעים

מיתר איזה שפה זולה פחחח

נקרעתי מכל מילה ומילה את פשוט לא שווה תגובה..לכי חפשי מי שינענע אותך.. סלמאת "מיתרו'ש" פחחח ורוני עזבי אל תתיחסי אליה.. סתם דורשת צומי..

למעלה