אמ....אומייגאד? י_י;

CibiHeart92

New member
אמ....אומייגאד? י_י;

סיימתי טסובאסה, לפני, כזה, דקה O: אז אני מניחה שאני מצטרפת לפורום באופן רשמי! 3: (אירוניה, כי בתכלס הייתי חברה בו מהרגע שהוא נפתח XD; ) אז! למי שלא מכיר אותי שם: נאקורי, נאקו, יוקי. גיל: 19 וחצי מנגות\אנימות של קלאמפ שסיימתי: צ'וביטס, CCS, טסובאסה D: וכל הליגלדראג שיצא מנגות\אנימות של קלאמפ שבתהליכי צפיה: X, הוליק, בתקווה גם טוקיו באבילון מתישהו. דמות אהובה מטסובאסה:...יואי 3: < דמות אהובה מקלאמפ בכללי: יוקיטו 3> ועכשיו הגיע הזמן לתגובות שלי על טסובאסה D: מכיל ספוילרים, אז שו! אוקי, קודם כל, ידעתי שאחד מקלאמפ היא כנראה מכונת צילום, אבל עד כדי כך?! תכלס הדמות היחידה שלא הכפילו זה קורו-פי ולך תדע מה יקרה בהמשך!! וגם, רק אני חשבתי ששני השיאורנים יכולים בקלות לעשות חידוש להפרסומת של הקרב על המילקי? או, והרג אותי שהשיפ "קורופאי" הפך פתאום בלי שום קשר ל"יואואי" O_O; קלאמפ פשוט ניסו ליצור שיפ שקוראים לו "יאואי" כדי להתלהב או מה? X_X;;; ולמה הם לא ביקרו בעולם המקורי של CCS?! ;; זה היה יכול להיות כל כך אדיר T_T;;; שאלה, מה לעזעזל קרה בקלאמפ אין וואנדרלנד 2? הרי ראו שם פאי עם שיער קצר ובלי רטיה... וגם היו דרקונים וטירה ובלע... מה זה היה לכל הרוחות? XD;;; ספוילרים? ._.; אה, כן, וטסובאסה זה אדיר. מתקרבים כבר לסוף נכון? התפוצצתי מצחוק אתמול כשדפדפתי בעמודים הראשונים של כרך אחד, פשוט צעקתי "זומג ספוילרים!! XDDD" בעעע אני חייבת לסיים הוליק....יאפ. טוב, אז, yoroshiku? בואו נחיה את המקום הזה!!!!!!!!!1214135%@#&%#&^*^*)

CibiHeart92

New member
עדיייייי DDD:

אוי, גאד, אנחנו הכרנו בפורום הזה לא? XD נוסטלגיה... ומאז לא עזבת? אני גאה בך.

../images/Emo15.gif מנופפת* היי! ברוכה הבאה!

קלאמפ אין ונדרלנד איז פיור קראק. אני חטפתי התקפת צחוק בפעם הראשונה שראיתי את אשורה חושף כתף (ואת יאשה מזנק כדי לגנוב אותו מהסט שנייה אחר כך. סגגגג XDD).

D N ANGEL GRIL

New member
זה* ו~שאלה בקשר להוליק~ ../images/Emo58.gif

שמישהו יצא לי באיזה ווליום ווטאנוקי היה בחנות מליגל דראג;;;;;;; [לא יודעת אם זה ספויילר אבל בכל מקרה]

../images/Emo15.gif זה היה בווליום הראשון. יוקו שלחה אותו

לקנות לה תרופה נגד כאבי ראש.

D N ANGEL GRIL

New member
Tז למה חיפשתי את זה שעות ולא מצאתי?~;;;;

ידעתי שזה בראשון >_<; [וכן אני זוכרת למה~] תודה 3>~

jack4u

New member
ברוכה הבאה לפורום

אנחנו באמת צריכים מלאי חדש של חברים, כי הרבה נוטשים אותנו בחודשים האחרונים. ועכשיו לפרטים הרציניים: קלאמפ אין וונדרלנד זה קליפ מוזיקה חביב, אין לו ממש מטרה עלילתית. הוא בסך הכל כדאי שתצפי ותהני.. העולם של סאקורה (היורשת של קלאו) הוא אותו עולם של יוקו וקבוצתה , אפשר לראות את זה בכרך הראשון של הוליק, שבו היא מזכירה את סאקורה וחבר שלה (ככל הנראה שאורן לי), שביקרו אותה בחנות.

CibiHeart92

New member
צודק, היה טפשי מצדי לא לחשוב על זה

*מביאה לעצמי אגרוף קל בראש ומוציא לשון* אגב היא לא אמרה שהם ביקרו, היא אמרה שהם יבקרו, אבל זה לא יהיה הם. אבל לדעתי עדיף שהם יגיעו למימד העבר, כי רק ככה הם יפגשו את סאקורה הקטנה, כי עכשיו היא בטח תיראה כמו סאקורה הרגילה של טסובאסה...

jack4u

New member
../images/Emo58.gif בעצם, למה לחפש רחוק?

יש ספרון בדיוק על זה- larg to soel - the mokona book. שם מספרים לנו על היחסים האישיים בין קלאו ליוקו, על המוקונות וגם יואה וקרברוס נראים שם הרבה.

למעלה