אמת ובדידות

piter pen 30

New member
אמת ובדידות

אתמול הייתי בחתונה, באה אלי ידידה של הכלה ואומרת לי שבא לה זיון. לפני ארבע שנים הייתי מוריד שוט וודקה ושואל אותה "בשירותים או באוטו?" עכשיו אני במקום אחר לגמרי, רוצה לעשות אהבה. וכולם מסביבי חושבים עם סמים, אלכוהול, זין וכוס. וכולם עכשיו בטוחים שאני הומו. מצד אחד האמת שלי, שאני מרגיש שהיא חזקה ונכונה ומהצד השני בדידות איומה וגדולה, שאף אחד לא יכול להבין איך רווק מסרב...

20shantipit

New member
אז לא הבנתי

בעצם אתה הומו? לא הבנתי בדיוק מה הבעיה שלך? שאתה לא מוצא את האחת?

piter pen 30

New member
אז ככה..

אני לא הומו. אני גם לא מבין איך אפשר להתנשק עם מישהי שלא מכירים. והבעיה שלי היא בדידות, בדידות גדולה - שחוץ מחבר אחד טוב וותיק אף אחד לא מבין אותי.

20shantipit

New member
אז ככה..

אם אני מבינה אותך נכון, חסרה לך מישהי בחיים ואתה לא יודע מאיפה זה מגיע, איך מתחילים? בדידות או נגדיר את זה יותר טוב, תקופה של לבד זה טוב, זה אחלה, אתה לומד על עצמך, בלי השפעה של בן זוג, רק אתה מול עצמך ומקדיש זמן לחברים אבל ממך אני מבינה שזה תקופה ארוכה אז קודם כל אל תכנס לדאון, מבינה אותך בקטע של איך אפשר להתנשק עם מישהי שאתה לא מכיר, אבל אתה לא חייב! אל תעשה מה שהסביבה עושה אלא מה שאתה מרגיש בלבד, לך עם הלב ואני מעריכה בחורים כאלה, את האהבה שלך אתה יכול למצוא בכ"כ הרבה מקומות, בתי קפה, פאבים, מסיבות, מקום עבודה, דרך חברים ובנוסף לכך בכל מיני הזדמנויות והפתעות שצצות לנו בחיים..סמוך עליי לי זה קרה (בעבר..). מאחלת לך הצלחה, התמודדות קלה ואל תתייאש, זה מוביל לשומקום..

piter pen 30

New member
תודה שנטיפית

חסרה לי מישהי בחיים זה ברור. חסרה לי גם הבנה של הסביבה. שזה מי שאני. כי שאדם הולך עם האמת שלו הוא יכול למצוא את עצמו מאוד לבד, לאו-דוקא בקטע של זוגיות. בכל מקרה באמת הבנת אותי...

piter pen 30

New member
בטח שאפשר :)

האמת שלי היא פשטות, תמימות, צניעות ועשרת הדיברות. נשמע פשוט? אז זהו, לא כל-כך :( זה ממש קשה בעולם ההיי טק והעסקים שאני חי בו. שצניעות היא מוזרות, שתמימות היא חולשה, שאדם לאדם זאב...

אורצוש

New member
אני מרגישה מסיונרית..ובכל זאת..

האמת שלי היא אמונה באלוקים ועבודתו. כ"כ טוב לי עם האמת הזו- לפעמים בא לי לצאת לרחוב לצעוק:"אנשים, בואו תראו איזה טוב, איזה טוהר איזו שלמות..'טעמו וראו כי טוב ה'..'" זה כ"כ לא 'פוליטיקלי קורקט' לעשות את זה אבל כמו שהייתי ממליצה לך על רופא טוב אני ממליצה לך לטעום ולראות.. כי נראה לי שאתה מחפש עומק ושאתה מוכן להשקיע. אני חושבת שאין משהו שמפסידים ביהדות (חוץ מאת תרבות ה-'זבנג וגמרנו') כי היהדות אומרת שלכל כח בעולם יש מקום וזמן והחכמה היא לשים את הדברים במקום (לא להגיע לחיבור גופני לפני בחירה בנפש בן הזוג -למשל). לא יודעת להסביר עוד.. הלוואי שתשאר תמיד ילד.

piter pen 30

New member
אורצוש...

יהדות זה יפה, יש שם המון חכמה ומוסר. רק תזכרי שאנשים הם אנשים וגם הרבה דתיים חושבים עם הארנק ועם הז'...

אורצוש

New member
וואו,זה יפה, יפה לראות גברים ככה..

שאכפת להם מבפנים ולא סתם מהחיצוניות.קשר גופני בין איש לאישה צריך להיות ביטוי לקשר עמוק, נפשי ואז החיבור מכיל כ"כ הרבה יותר מ'כיף'. זה קשה , אבל תדע שהדרך שלך יפה ונכונה. (והיא גם תוביל אותך למישהי עמוקה ואיכותית יותר)
בהצלחה

kzzz

New member
הי..

לדעתי אתה הכי אמיתי מבין כל החברים שלך.. ותשאר ככה.. עם הדרך שלך ועם האמת שלך וככה תמצא גם אנשים אמיתיים שיהיו מסביבך... כנראה שהסביבה שאתה חי בה עכשיו זה סתם אנשים מזויפים שלא מסוגלים להבין נפש של אדם אחר.. תן להם לחיות איך שהם חיים, אבל אתה תשאר אתה כי אתה הרבה יותר איכותי מהם!!!!! וכן, אנחנו לפעמים משלמים מחיר על זה שאנחנו בוחרים להיות אמיתיים -- אבל לדעתי זה שווה את זה.. כי אחר כך אתה יכול להיות גאה בעצמך שהיית מספיק חזק בשביל לעמוד מול כל הזרם ולהיות מי שאתה באמת... אז -- תמשיך להיות אתה ולהיות חזק ואל תתקפל מול הלחץ או ההשפעה של הסביבה, כי אולי חלק מהם היו מאחלים לעצמם להיות כמוך -- אמיתים, והם לא לא אמיצים מספיק בשביל זה אבל אתה כן!! תהיה גאה בעצמך!!!!!

piter pen 30

New member
היי..

תודה kzzz, עבר על יום מלא מחשבות. אני לא רוצה להישמע יהיר ולהגיד שהם היו מאחלים לעצמם להיות כמוני. מה שכן, אני באמת משתדל להיות גאה במה שאני

kzzz

New member
יופי...

... אני שמחה.. ותשאר להיות עם ראש למעלה מנגד כל הזרם, תיהיה מי שאתה!

למעלה