אמת או שקר 6?

Michael the one

New member
אמת או שקר 6?

אז ככה: 1) במהלך ביקור בלונדון נתקלתי בטעות לסצנה (אינטימית כמובן...) בין סלברטי ישראלי ומפורסם (השם המלא שמור במערכת) לבין טראנסג´נדר שגילה לא יותר מ-20. 2) התגוררתי במשך שנה בלוס אנג´לס. במהלך התקופה הכרתי בחור שנראה סוף. ה"בעייה" היחידה שהוא היה אפרו - אמריקאי. במהלך זיון בסלון בייתי, בעודי רוכב עליו, אימי ואבי נכנסו לפתע וחטפו "התקף".

Liroy25

New member
ברוך הבא מייקל!

אנחנו בדרך כלל מקפידים לעשות את המשחק על פי סדר מובנה. אבל מאחר ואתה חדש כאן ולא מעורה בפרטים...יאללה בסדר! אני בוחר באפשרות השניה.

עוגי מצטרף...

אפשרות שנייה...

campari

New member
דווקא לי נראה שאפשרות 1 היא אמת...

ויש לי אפילו רשימה של שמות אפשריים לסלבריטי

manys

New member
גם אני הולך על אפשרות אחת

כאילו דה? למה להרגו את ההורים בעודם צעירים מסיטואציה כזאת ?

daniel365

New member
אמת מס´ 1

ואני מנחש 1 רק בשביל להניח שהוריך בריאים נפשית היום...
אני.

Michael the one

New member
And the Oscar goes to....

סיפור 2 מופרך לחלוטין! סיפור 1 נכון! מדובר בסלברטי ישראלי שחשב שאין לידו אחים ישראלים (כולנו אחים לא?!) והתחרמן עם טרנסג´נדר צעירה ביותר! רוצים לשמוע רכילות? אז ככה: נודע ממקור מהימן ביותר כי שדרן טלוויזיה ועיתונאי מפורסם סולק מביתו לאחר שאישתו תפסה אותו "על חם" עם שדרנית טלוויזיה כושלת אך ידועה, שאין לה היום תוכנית בשום ערוץ. שדרנית הטלוויזיה הכושלת, הידועה גם בהיעדר נימוסי שולחן כמעט שאינה מחמיצה הזדמנות להביע דעתה בנושאים שבינו לבינה, בינה לבינה ובינו לבינו הפעם היא עשתה זאת פרקדן. האישה הנבגדת לא הסכימה בשום פנים ואופן לסלוח ולעבור לסדר היום, למרות תחנוני השדרן, יפה הנפש שלא חדל בעבר מלהטיף בעקיפין להרמוניה בחיי המשפחה. לא יודעים מי הנפשות הפועלות? יאיר לפיד, ומרב מיכאלי.

למעלה