אמת או שקר #3

EyeSeeYou

New member
אמת או שקר #3 ../images/Emo70.gif

שימו לב שימו לב, כדי להקל על הבנת המשחק, אנא רשמו מה אמת ומה שקר. ציון המספר בלבד מבלבל. 1. בעברי יצאתי עם מישהו מספר חודשים. העניין נגמר ולאחר זמן מה, הכרתי מישהו חדש. זה דווקא הסתמן כמשהו שיכול לעבוד ממש נחמד, אלמלא התברר לי ערב אחד כי זה שאני יוצא איתו כעת, הוא לא אחר מאשר אחיו הצעיר של הראשון. שני האחים לא ידעו ולא חשדו איש ברעהו, ולבסוף העניין התפוצץ, איך לא...בגללי. "אולי אתה רוצה לשכב גם אבא שלי?" היה המשפט ששמעתי מאחד מהם בתגובה לעניין... 2. בביקורי האחרון בברצלונה לפני שנה, נתקעתי לילה אחד בלי כסף וביציאה מאיזה מועדון שלא זכרתי איך מגיעים ממנו חזרה למלון (כן כן, חלקכם כבר מכירים את חוש הניווט הלא מפותח שלי שלא לומר תחת השפעת אלכוהול). השעה שלוש לפנות בוקר ודי קריר בחוץ, ומרוב ייאוש החלטתי להישאר לישון על ספסל ברחוב. כל זאת כדי לגלות בבוקר, שהמלון שלי נמצא ברחוב מאחורה...

Liroy25

New member
והעיקר צוחקים על חוש הכיוון שלי...

טוב, זאת בהחלט בחירה קשה אבל אני בוחר במקרה הראשון. יצאת עם שני אחים מבלי שהם ידעו איש על רעהו.

daniel365

New member
שלא כמו כולם...

אני לא מכיר אותך. אבל אם חכמי הפורום טענו 1 אז נלך על אמת 1. לפעמים "דגים מתים שוחים עם הזרם"
זה לא כ"כ רע. אלא אם הם טעו...
אני.

EyeSeeYou

New member
נו טוב..

באמת שכחתי שכבר סיפרתי את זה פה ולעוד כמה מכם בשיחות אישיות... אכן צדקתם מספר 1 הוא האמת.

למעלה