אמש בגבעה......
))

אמש בגבעה......../images/Emo13.gif))

הגשם הסוחף שירד בבוקר נירגע, ופינה מקום לאוירה חמה עד לוהטת. תחילתו של הערב, באולם עמוס מאד, בישרה שהולכת להיות כאן פעילות ערה, ואכן, מירי לא הכזיבה
) ריקוד אחר ריקוד, כולל לימוד חוזר, של "בת טובים", לטובת בני הטובים שהבריזו בשבוע שעבר
) (כולנו שמחנו על התרגול החוזר
) ) וגולת הכותרת: סרט חצות!! כלומר...ריקוד חצות.
) אנשי גן נחום, קמה לכם מתחרה רצינית
) בחצות, לטובת המתקדמים, מירי בחרה ללמד באולם מלא, שלא כרגיל בשעה שכזו, את "טנגו שחרחורת" הותיק והמקסים! אין ספק, שיש המון קסם בריקוד, שלכאורה, מכירים אותו(מתנגן שנים...)וכבר בתהליך הלימוד, ניתן להתאים את הצעדים למנגינה שבלב.
)

חלילית - זו תחרות בריאה

ואנו מקדמים אותה בברכה. מעכשיו נצטרך לעבוד הרבה יותר קשה.

שמעון,יקירי,אין לך מתחרים../images/Emo13.gif)))

לא חושבת שמישהו מתחרה בך, ולא זו הייתה כוונתי.
) גם לא לגרום לתנודת רוקדים. כל כך שמחתי אתמול והתלהבתי מהרעיון, שרציתי לשתף את כולם
)

חלילית קסומה - להיכן נעלם ההומור?

בסה"כ ציינתי בהומור שמעכשיו נצטרך לעבוד יותר קשה (כאילו שעד עכשיו לא השתלנו לעשות זאת), ותחרות היא דבר בריא.

ההומור קיים תמיד, שמעון../images/Emo13.gif)

בסך הכל, ניסיתי להחמיא לך
) כל כך הרבה דברו עליך (בעצם על ההרקדות שלך) עד שהתחושה הייתה, שאני נמצאת ממש שם. (זה אולי המקום לומר, שבעיני, סיפורים על הרקדות, הם הדבר הכי נחמד בפורום). ואני יודעת שאתה עושה מאמץ מיוחד, כדי שההרקדות שלך יהיו מיוחדות ומגוונות,והרבה פעמים אני מצטערת, שהמקום כל כך מרוחק. וכמובן, שזה רק סמן,לאפשרות גם אחרת
)

אליק 31

New member
חלילית, מניין ההשראה, רוח המוזה

שורה עלייך, ואת מזילה עלינו את יין מנעמייך, האם החלטת לעמת את גן נחום עם הגבעה? את מוכנה להסתכן עד כדי כך?

אליק יקירי, עד כדי כך ....../images/Emo13.gif)))

עד כדי כך , אליק, טחו עיניך מראות....?
)) שאינך מבחין במחמאה שמסתתרת??.
)) ובענין סיכונים..... מולך --------אין לי בעיה להסתכן
))

אליק 31

New member
חלילית נחמודת, מה הביא אותך להתעמת

עם אנשי גן נחום? האם זאת המוזה? ההשראה? אולי תעבירי אלינו כמה מענני הכסף השזורים מעל ראשך, כדי שגם אנחנו נשתכר מיין מנעמייך?

למעלה