אמרת שתבוא

metuka3

New member
אמרת שתבוא

אמרת שתבוא ולא תשאיר אותי לבד אמרת שתבוא ותהפוך את הלילה למיוחד אך בכל זאת נשארתי לבד רעבה ומלאת תשוקה מחכה להגשים משאלה מתוקה נרדמת עם חיוך על פני מתעוררת אחרי מספר שעות מתהפכת על גבי ושומעת לחישות מרגישה את לשונך מטיילת על גופי שפתותיך מנסות להשאיר בו חותם גופי נמס אל בין אצבעותיך כמה זמן אתה כבר שם? אתה ממשיך במלאכתך לא מעיז אפילו לעצור "אני חייב לפצותך, ואילו את- חייבת לגמור" אתה מעסה את גופי מועך את שדי מלקק את כל כולי ואין בכוחי לומר לך די גופי מתקשת פטמותי כבר זקורות צמרמורת נעימה אוחזת בי מרמזת על שעומד לקרות נזכרת במשפט "ישקני מנשיקות פיו" ממשיכה להרגיש אותך עלי מגביר את הקצב מבלי לעצור "חייבת, חייבת לגמור" אתה מגביר את הקצב עוד קצת ממשיך לרדת למטה מפשק אותי בלשונך חודר אל תוך תוכי הלשון שלך משתוללת בפנים עושה בי נפלאות וניסים אני מתענגת על כל רגע מעגלת את גבי ואז לפתע אתה מגביר את הקצב ואוחז במותני כמו מחזיק אותי שלא אברח ואז מגיעה התחושה של "תיכף זה מגיע" ואתה בבת-אחת יונק אותי אליך וגופי רועד רעידות קטנות ורצופות ולאחריהן אחת גדולה וארוכה ותחושת שלמות אוחזת בי ואני יודעת שמשאלתך התגשמה...

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif במילה אחת מתוקה3 - נפלא

שלום לך מתוקה3 וברוכה הבאה.
נהדר, ומתקונת שירית היא הקשה מיכל. אישנה זרימה, התיגברות ורתיפות אחת. וישנה חושניות.
ברוכה הבאה, שבוע טוב, ושנה טובה.

metuka3

New member
אני מצטערת

שאני אומרת את זה, אבל לא כ"כ הבנתי את מה שכתבת.. מה דעתך על השיר הקטן שלי?

למעלה