אמרת שפר

שאלו חכם אחד למה כאשר אנשים רבים הם צועקים למרות שהם ממש סמוכים זה לזה. הוא הסביר שכאשר אנשים רבים, ליבם מתרחק אז הם צריכים לצרוח. לעומת זאת כשהם אוהבים, הם מדברים בשקט כי הלבבות שלהם קרובים מאוד. אם הם אוהבים עוד יותר הם לוחשים, וכאשר הם אוהבים בשלמות הם מבינים הכול בשתיקה.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
שאלו חכם אחד למה כאשר אנשים רבים הם צועקים למרות שהם ממש סמוכים זה לזה. הוא הסביר שכאשר אנשים רבים, ליבם מתרחק אז הם צריכים לצרוח. לעומת זאת כשהם אוהבים, הם מדברים בשקט כי הלבבות שלהם קרובים מאוד. אם הם אוהבים עוד יותר הם לוחשים, וכאשר הם אוהבים בשלמות הם מבינים הכול בשתיקה.
פשששש איזה יופי של אמרה, סחטיין עליך יא מומחה, באמת שאהבתי. :)

אז אם כך אתה יכול להסביר לי בבקשה למה כשזוג מזדיינים אז האישה צועקת OMG הוווו מיי גוד..
אני מניח שהלבבות שלהם מאד קרובים כשהם מחליפים מיצים והוא עמוק בתוכה מכניס ומוציא?
אז מה היא רוצה מאלוקים?
את זנזונת קטנה פותחת את הרגליים ונהנית, תעזבי את אלוקים בצד.|פנים|

SupermanZW

Well-known member
פשששש איזה יופי של אמרה, סחטיין עליך יא מומחה, באמת שאהבתי. :)

אז אם כך אתה יכול להסביר לי בבקשה למה כשזוג מזדיינים אז האישה צועקת OMG הוווו מיי גוד..
אני מניח שהלבבות שלהם מאד קרובים כשהם מחליפים מיצים והוא עמוק בתוכה מכניס ומוציא?
אז מה היא רוצה מאלוקים?
את זנזונת קטנה פותחת את הרגליים ונהנית, תעזבי את אלוקים בצד.|פנים|
שמעת על הקומיקאי "אלוהים" דוידוביץ' (במקור שי דוידוביץ')? הוא שינה באופן רשמי את שמו הפרטי ל"אל והים" ומבקש להתעלם מהרווח בין הל' לו' כשקוראים לו.

כשבת זוגו צועקת "הו אלוהים" אז היא כאילו קוראת בשמו.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
שמעת על הקומיקאי "אלוהים" דוידוביץ' (במקור שי דוידוביץ')? הוא שינה באופן רשמי את שמו הפרטי ל"אל והים" ומבקש להתעלם מהרווח בין הל' לו' כשקוראים לו.

אז אם כך צריך לקרוא לנתניהו שק - רן (זמר) ;-)

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אומרים שתמונה שווה אלף מילים.
תמיד תמונות כאלה מסקרנות אותי היכן מונחות הידיים של שניהם?
זה גורם לדמיון לעבוד שעות נוספות.
האם היא מניחה את כף ידה קלות על זרועו?
האם הוא תופס לה את ה...יד?
כשאני מנשק אני אוהב ללטף את הלחי של האישה.

למה לא שינה שם לאלוהים דוידוביץ' או אלוהים אלוהים?

ai27

Well-known member
חקיין של קנייה

למעלה