אמרתי לכם שאבי ואליהב יהיו בגמר

Anett

New member
אמרתי לכם שאבי ואליהב יהיו בגמר

ראיתי את המגמה כבר לפני איזה 6-7 תוכניות... ורק המקום השלישי עדיין לא ברור אני קודם חשבתי שעמנואל לא יחזיק מעמד ואילו עכשיו אני הייתי מאוד שמחה אילו היה בגמר, כי המנות של שי קצת מוזרות, אני לא ממש מתחברת למנות שלו. חבל על גילי, זה יהיה גמר של גברים בלבד, מעניין. לדעתי לאבי לא היה מגיע, כי כמו שאמרו כאן למטה שוב פעם קציצות ברוטב עגבניות וריאציה על אותו הדבר...או שיש קציצות או שיש עוף אין שום דבר חדש. וגם המנה המתוקה שהוא עשה בתוכנית שעברה כמדומני היהת הומאז' נהדר למנות מתוקות משנות ה-90. אבל ההפקה החליטה לקדם אותו ויהי מה וזהו. זה לא שלא בא לי לטעום את האוכל שהוא עושה רק שהאוכל נראה לא מספיק מרתק לתוכנית "מאסטר שף", לא לשלבים המתקדמים של התוכנית.

Haad Yao

New member
לא אמרת שגם יוסי יהיה?

בכל מקרה, יוסי היה מצוין וחבל שעזב. על גילי היה לי עוד יותר חבל, כי היא שמרה על יציבות מדהימה ונבחן שם כישרון אדיר. לדעתי, העובדה שהיא הגיעה לתוכנית אחרי משמרות בנות 40 שעות (ללא שינה) שיחקה לרעתה. עמנואל הפתיע גם אותי: חשבתי שהוא אדם מקסים אבל בשלן הגון לכל היותר. או שיש לו יכולת אדירה להסתגל לתנאים חדשים ולהגיע לשיאים, או שלקח לו זמן להביא לידי ביטוי את מה שהוא יודע לעשות. לגבי אבי - הומאז' זה כשהאחד מודע היטב לכך שהוא לוקח יצירה מהעבר ומשחזר אותה. במקרה של אבי, יש לי הרגשה שהוא היה בטוח שהשכבות האלה בכוס יין הן שיא היצירתיות והאלגנטיות.

Anett

New member
רציתי שיוסי יהיה אבל לא הייתי בטוחה בכלל בזה

למעלה