אמרתי לך

• פותח הנושא שש
  • פורסם בתאריך

שש

New member
אמרתי לך

אמרתי לך, אל תביטי לתוך חדרי לבי, מה כבר תראי? צלקות, מאהבות נכזבות את הדימום וניקבת הדמעות. את עוד שואלת, למה אני מסתגר לפעמים בתוך שריון של צב מאוהב. * לפעמים אני כזה קוצני, לא מעונין שתשאלי לשלומי, רוצה רק להיות עם עצמי, ואת ברכוּת אופיינית, מקלפת את העלים הקוצניים, כמו ארטישוק עלה ועוד עלה מורידה, עד שאת מגיעה לליבה הפועמת באהבה.

softy

New member
מתי אמרת ?

הבטתי וראיתי - אוטם שריר הלב- והלב רוצא אהבה- אך משהו אוטם אותו- אולי שיריון של צב? - וכאן מגיע הפרדוקס אחרי קילוף הקליפות מתגלה שבכל זאת ישנה ליבה הפועמת באהבה?! אגב - מה שלומך? סופטי

שש

New member
האמת, על הפנים

בעגה רפואית זה נקרא בוריסיטיס ובחיים מתפתל בכאבים לוקח סמים ולא מבחין בין התווים ובין המילים

שרון-ב-

New member
הוא אומר

כל הזמן. מזבל ת`שכל על שריון קליפות חומות ומה יש מתחת לכל ההריסות ? לב קטן ביג דיל שרון אוספת ראשים (את הלבבות משאירה לחברה)

שש

New member
לב כזה

לב שבור לב שבור פועם כמו כדור מתכווץ כמו דורבן טרם יעיף קוציו לב שבור סגורים חדריו חסומים עליותיו מוגפים תריסיו לב שבור הלכו אהובותיו נעלמה אהבתו נעמה לו אך אינה לב שבור בין פרפור לפרפור אחרון שברון ונדם

שמעתי כבר...

ושוב אני מצופה להיות זו שתקלף את הקליפה זו שבנשיות רכה תימחה עוד דמעה... ואני חשבתי שהחזק בינינו אמור להיות אתה... (יעלה שמזכירה לשרונה שבמשחק הזה-תמיד את היא החזקה..)

למעלה