אמרתי להן!!!

Night Light

New member
אמרתי להן!!!

איך אני גאה בעצמי. מעשה שהיה כך היה: יש לי שתי גיסות מבעלי - אחת נשואה ואחת רווקה. הרווקה גרה אצל סבא וסבתא של בעלי כי היא לא אוהבת את בעלה של אמא שלה. הסבא והסבתא חזרו לארץ מחודש בחו"ל אז החלטנו ליסוע לבקר אותם. רגע אחרי שהודענו על הכוונה שלנו להגיע לשם, האחות הנשואה מתקשרת אלי מעוצבנת: למה אתם באים? אני מסבירה לה שאנחנו רוצים לראות את הסבא והסבתא והיא אומרת לי "אבל אני כבר חודש מארגנת מסיבת הפתעה לאחות הרווקה, אני אמורה להוציא אותה לבית קפה ששם מחכים לה כולם, והיא לא תסכים לצאת אם אתם תגיעו!" מסיבת הפתעה? וחודש את מארגנת? ואנחנו לא שמענו על זה בכלל? אז איך את יכולה להאשים אותנו שהחלטנו להגיע? אמרתי לה שאנחנו נגיע לסבא ולסבתא בכל מקרה, אז היא התנתה (!!!) את הגעתנו בזה שנגיע לפחות שעה לפני השעה שהיא קבעה עם הרווקה להוציא אותה מהבית. היא דרשה שלא נגיד לרווקה כלום, כי היא אמרה לרווקה שהן יוצאות לבלות ביחד לכבוד יום ההולדת שלה, אבל היא לא יודעת שמדובר במסיבה ממש. (שוב, בשום שלב בשיחה הזו לא עלתה הזמנה להצטרף) כשהגענו לשם האחות הרווקה היתה לבושה ומאורגנת לצאת, ואני שיחקתי אותה ושאלתי לאן היא הולכת כל כך מגונדרת. היא התחמקה מלענות לי. זה היה משעשע כי הרי ידעתי שהיא חושבת שהיא יוצאת לבלות עם הגיסה השניה. אבל אף מילה על זה
בקיצור, הן יצאו והיתה המסיבה, ואנחנו בילינו בחברת הסבא והסבתא בכיף. פתאום עכשיו הן מנופפות לי בדגל האיחוד הלאומי. מתקשרת אלי הרווקה "אני והנשואה החלטנו שאנחנו לא מספיק ביחד, ואת החג חייבים לחגוג ביחד, מתי אנחנו באים אליכם?" הלו? אלי?? אמרתי לה "הייתם אצלי בפסח. חשבתי שהנשואה מארחת אותנו בסוכות". היא התחילה לגמגם "טוב, לא ידענו, נבדוק, נראה, נחשוב, נודיע". אה, כשזה לא אצלי זה פתאום לא כזה חשוב להיות ביחד
אח"כ היא התקשרה שוב ושאלה אם היא תקבל מחברה שלה את הדירה שלה בישוב שלי, כך שיהיה די מקום לכולם אצלי, אם בכ"ז אפשר יהיה לעשות כאן. אמרתי לה שאני אדבר עם אחיה (בעלי) ונראה. היא המשיכה את הניפוף ב"ביחד, ביחד, אתם לא מתראים איתנו מספיק". בסוף אמרתי "תראי, למסיבת יום ההולדת שלך הביחד הזה לא היה ממש חשוב". היא התחילה עם "זה לא ככה, זה היה בית קפה בלי מאבטח ואנחנו יודעות שאת פוחדת, בגלל זה לא הזמינו אתכם". אמרתי לה שלעניות דעתי מנומס יותר להזמין בידיעה שיבוא סירוב מאשר לא להזמין. מאז מניחים לי
וכמובן שבסוף החג אצלה.

mariana

New member
לא הפסדת כלום

שלא הלכת קודם כל כמו שבעלי אומר חסכתי כסף בכיס ודבר שני כאבי ראש.

למעלה