אמרנו לכם!!!!!!!!!!!!

שרירי86

New member
אמרנו לכם!!!!!!!!!!!!

קראתם לנו הוזים!!!! אמרתם שאנחנו על טריפפפפפ!!!!!!!! אמרתם שאנחנו פאנאיטםםםםםםםםםם!!!! אמרתם שאנחנו פשאשיסטיםםםםםםםםם!!!! אבללללללל היום!!!! כולם!!!! יודעים!!!! כהנא צדק ובגדול למרות ההתנתקות קיבלנו מלחמה!!!! הימין צדק כמו תמיד!!!!!!!!!!!! מדינת ישראל ליהודים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חמדונה

New member
ואם היית מוריד

כמה 'םםםםםםםם' וכמה '!!!!!!!!!!!!!!!!!' אז ההודעה שלך הייתה נראית קצת יותר רצינית ובוגרת, ואולי מישהו גם היה לוקח אותך במישהו עם בגרות נפשית של קצת יותר מגיל שמונה.

GLOBOX

New member
למה הוא לו צודק ?

נתנו להם את ההתנתקות פרס - הם אמרו שההתנתקות רק תעשה יותר גרוע - והם צדקו

סליחה?!

עוד יפת נפש?! אני ממש לא "עוד יפת נפש". אני ימנית מאוד בדעות שלי אבל אני קיצונית כמוהו (לדעתי קיצוניות לכל צד-גם לימין וגם לשמאל- היא לא טובה). ואני מצטערת מאוד אבל מהאופן שבו הוא כתב את ההודעה אי אפשר בכלל להגיב בדרך אחרת מלבד גיחוך. ואגב.. אם הייתי עוד יפת נפש לא הייתי גרה באחת ההתנחלויות בצפון השומרון.. ואני גרה באחת כזו.

GLOBOX

New member
אני בכלל לא ימני

אני דווקא מצדיק את זה שפינו תמתנחלים . הם לא נורמלים זה אנשים הרי פסיכים אבל נראה שצדקו כל אלה שאמרו שזה רק יעשה יותר גרוע

אני יכולה להבין..

מה בדיוק עושה את המתנחלים ללא נורמליים ולאנשים פסיכים?! ואני שמחה שאתה אחד מאותם אנשים שתמכו בהתנתקות ובכל זאת אתה אומר שהיא הייתה טעות כי עכשיו המצב גרוע יותר.

GLOBOX

New member
זה שהם גרים במקומות האלה

זה מה שעושה אותם לפסיכים זה הרי דתיים קיצוניים

אוקי...

אני מבינה שאתה עוד אחת מההמון שחושב שכל מי שגר בישובים פה הוא דתי קיצוני. אז בוא אני אסביר לך משהו, ואני אומרת את זה מתוך הידע שלי כי אני חייה במקומות האלה... תראה, יש כמה ישובים פה כמה ישובים דתיים, זה נכון, אבל לא כולם... הרוב ממש לא. האזור של מבוא דותן, חרמש, שקד וכל אלה ממש לא דתיים.. ממש לא. יש פה ישוב אחד דתי (טל מנשה) והוא דתי רגיל. לא של דתיים קיצוניים בכלל. האזור של הישובים עלי זהב, ברקן, צופים, מעלה שומרון וכל השאר הם גם לא ישובים של דתיים קיצוניים אבל שם יש כמה ישובים דתיים (ושוב, רק חלק ממש קטן מהם דתיים, כמו מעל"ש למשל, אבל הם לא דתיים קיצוניים. הם דתיים רגילים לגמרי). ואגב.. יש השנה בפעם השנייה את הפרוייקט של השגריר בישובים של צפון השומרון, והם בחרו בשנה שעברה בכוונה נער אחד שהוא לא דתי כדי שאנשים יפסיקו לחשוב שכל מי שגר פה הוא דתי והוא קיצוני. ואני לא מבינה מה פסיכי בלגור במקום כזה...

S h a y D u

New member
הלכו להם יותר מ- 100,000$ לפח. . .

דיווח: חיל האוויר הפציץ משאית שהובילה טילי "זילזל" גורמים בצה"ל אמרו כי מטוס של חיל האוויר הפציץ משאית שהובילה טילים איראניים מסוג "זילזל", המסוגלים לפגוע בגוש דן, בטרם שוגרו מלבנון לעבר ישראל. על פי הדיווח, במהלך ההפצצה ניתז אחד הטילים לאוויר ונפל בקרבת מקום. עוד נמסר, כי הטיל שניתז הוא שנחשב בתחילה, על פי דיווחים בלבנון, כמטוס צה"ל שהופל.

למעלה