אמריקן ביז'ו

המקטרג

New member
אמריקן ביז'ו

זה בערך הציור הסופי. זה לא טרייסינג של הציור הסרוק, אלא ציור בפלאש בפני עצמו. רק מזכיר לי כמה מעצבן לצייר עם עכבר. כמדומני הקומפוזיציה נוראית. במיוחד באיזור הגלגל. הצביעה די שונה מהצביעה של מאיה בום... זה אמור להיות השער של קומיקס בשם "אמריקן ביז'ו" על ילד מהכיתה שלי. רציתי להגיד עוד כמה דברים, אבל שכחתי מה הם, אז הנה זה

Sp00nk

New member
המקטרג

לאנשים יש נטייה מעצבנת לא להגיב למשהו שאין להם בעצם מה לומר. לומר "אני לא אוהב את זה יותר מדי" או "זה לא לטעמי" - זה משהו שאנשים סולדים מלומר, כי הם מרגישים שזה עלול לפגוע באמן. הרי אם אדם מעלה משהו לפה, הוא בהחלט מצפה לתגובות חיוביות, גם אם הוא יטען שהוא "מחפש פידבק אמיתי". אז אני מתנדב להיות הכבשה השחורה ולבשר שיש כמה וכמה אלמנטים שלא נראים לי בציור הזה. הנושא אינו מרשים במיוחד, וישנו "ליכלוך" ברור על הציור, קווים שהם אינם חלקים, וציור שנראה כאילו הוא תת-מושקע. אני לא יודע באיזו תוכנה זה צוייר, אבל אני ממליץ על פוטושופ לאיור, או לחלופין אילוסטרייטור אם אתה רוצה לצייר איור ווקטורי. יש עוד תוכנות, ביניהם פלאש גם כן, אבל אני אישית, כהמלצה, מחזיק רק את 2 התוכנות הללו. הצבעים פה הם לא רכים ומשתלבים טוב, אלא חדים וזה שוב מתחבר לגבולות שנראים "מלוכלכים". אל תיקח את זה כעלבון, אלא כפויינטרים בדרך שלך לשיפור.

מה אני חושבת

אני חושבת שזה זוועה חובבני ומטה בקיצור זוועותתתתתתתתת עדיף כבר לקחת את הקובץ שצירפתי וליצבוע אותו בפוטשופ זה פשוט ניראה זוועה מצורף קובץ

Claw of Death

New member
הייתי אומר שהביקורת היית קצת קשוחה

אז הבן אדם צייר משהו לא טוב זה לא אומר שהוא לא ישתפר לא צריך, לפי דעתי, להטיח ככה את האמת בפרצוף.

מיכאל ג

New member
יש בזה משהו

הציורים שלך הראו המון הבטחה כבר בעפרון, אבל הצבע העמיס על הציור יותר מדי, והרקע הרבה פחות טוב וחסר אופי. העבודה הזו עוברת הרבה יותר טוב בלי צביעה. אולי כדאי באמת להתרכז בשחור-לבן ובסגנון הקוו, אפשר לעשות המון גם עם שני הגוונים האלו בלבד.

guyx

New member
טוב, רצית ביקורת...

אני נאלץ להסכים שהציור נראה מאד חובבני, והצביעה מאד לא מוצלחת... כמה נקודות לשיפור... - הצבעים, כמו שאמרו כבר, צעקניים ולא משתלבים אחד עם השני... עוד משהו, חשוב להקפיד שהרקע יהיה בצבעים יותר "שקטים" ובהירים ממה שנמצא בפרונט של הציור, כדי שהדמות שלך לא תבלע ברקע. - הקווים לא אחידים - חלק דקים מאד, חלק עברים מאד... וגם יש בעיות בציור עצמו - שני החלקים של המשקפיים לא זהים בגודלם, ולא ממורכזים לאמצע הפנים. השקים האפורים האלה בלמטה של הרגל לא מובנים, ואני יכול רק לנחש שהם אמורים להיות נעליים - וגם ההצללה שלהם לא נראית לי נכונה. גם האופנוע לא מצויר באופן סימטרי, והגלגל לא מצויר נכון. -הגרדיאנט שהשתמשת בו במה שאני חושב שאמור להיות פנס קדמי גונב יותר מדי תשומת לב ולא משתלב בציור. ואם כבר זה אמור להיות פנס אז הייתי עושה את זה בצהוב ולא באפור. -אתה לא יכול להצליל את הנעליים (אם זה מה שזה) ולא להצליל את המכנסיים, החולצה והפנים. זה לא הולך ככה... מה שכן, אהבתי הציור עצמו של הרקע... רואים מהציור שזו כנראה אחת העבודות הראשונות שלך, אבל אל תתייאש... תקבל את הטיפים שאנשים נותנים לך ותמשיך לעבוד, אתה תשתפר... אה, ואני תומך במה שאמרו לפני שפלאש לא מתאימה לדברים כאלה... אפשר להשיג תוצאות הרבה יותר טובות בפוטושופ או באילוסטרייטור (או בכל תוכנה אחרת שנועדה לאיור, לצורך העניין)...

להמקטרג

סליחה אם פגעתי אולי ציפיתי מימך ליותר מדי אני עדין מאמינה שאתה יכול שלך תמיד מאיה אמת יש כל כך הרבה דברים מעולים בשחור לבן היתי מעלה לך קצת אם היה לי כוח אבל אחרי יום של נסיעות אני עפה לחרוף ביזדמנות אני מבטיחה ZZZZZZZZZZZZZZ

למעלה