אמריקן איידול

רותיא1

New member
אמריקן איידול

האם משהו יכול להגיד לי בבקשה איך אפשר לראות את חצי הגמר השני?

כמה שלמות בתמונה אחת!!!!

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ../images/Emo207.gif קטן

מישהו יכול בבקשה לרשום לי פה את כל 12 המתמודדים שהיו בכל קבוצה כולל הקבוצה ש להשבוע הבא. אני פשוט רוצה לראות במסודר ולנסות לתכנן את הווילד קארד P:

LeAnnDylan

Well-known member
בשמחה../images/Emo13.gif

קבוצה ראשונה- דני גוקי, אנופ דסאיי, מייקל סרבר, ריקי בראדי,ברנט קית', סטיבן פאוולר, קייסי קרלסון, אן מארי בוסקוביץ', אלכסיס גרייס, טטיאנה דל טורו, סטיבי רייט וג'קי טון. קבוצה שניה- אדם למברט, מאט ברייטסקי, מאט ג'יראד, קאיי קלאמה, קריס אלן, ניק מיטשל, מישבונה הנסון, ג'זמין מוריי, מייגן קורקרי, ג'סי לאנגסט, ג'נין וויילס ואליסון איראטה. קבוצה שלישית- וון סמית, נתניאל מרשל, אלכס ווגנר, חורחה נונייז, ג'ונוט ג'ויינר, סקוט מקנטייר, קריסטן מקנמארה, קנדל בירד, ליל ראונדס, טיילור ווייפנואה, אריאנה אפסר ופלישיה בארטון.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif ../images/Emo58.gif

אין לי מושג מה יקרה בקבוצה השלישית,אבל אני מאוד מקווה לראות את קריסטן עולה בשבוע הבא.אני גם אוהב את ליל ומעניין אותי איזה ביצוע היא תביא. וזה רק אני,או שאין גברים מעניינים בשבוע הבא? עם המצב של השבועיים הראשונים,אני מאוד מאוד מקווה שטטיאנה,אנופ ומייגן יהיו השלושה לעלות.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif אני מקווה

שלא יהיו שוקרים בקבוצה השלישית ולמרות שאני לא סובלת אותה אני מקווה שליל תעלה רק בשביל שהשופטים לא ישרפו עליה קול שמגיע למישהו אחר

אני חושבת (../images/Emo58.gif?)

שאפשר להגיד הרבה דברים על נת'נייל, אבל לא שהוא לא מעניין. אז הנה, יש לך "גבר" מעניין שבוע הבא
אני דווקא אהבתי את חורחה עוד מהאודישנים שלו, יש לו קול ענק! ואם אני זוכרת נכון, ג'ונו היה טוב בהוליווד, אבל אני לא בטוחה

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif לא מעניין במובן שמעניין אותי

וחורחה לא עושה לי את זה. אני כנראה גם במיעוט של הפורום בעניין הזה,אבל אני רוצה לראות את סקוט.

למעלה