אמריקה אמריקה.

DJNYC

New member
אמריקה אמריקה.

יצא גירסה מצוינת לאחד השירים הפטריוטים על אמריקה. הגירסה היא של ג´ונתן פיטרס, שהוא הדיג´י של הסאונד פאקטורי בניו יורק. גירסה מצויינת לטעמי. למי שיש חיבור מהיר (או חיבור איטי וסבלנות) מוזמן להאזין לה בקישור.

Yaniv-DC

New member
איך הייה אומר המפקד בצבא...

נ ש ב ר ה ז י ן עוד פעם אחת אני אשמע אמריקה אמריקה ולא משנה זאיזו גרסה (אפילו אם זה יהייה טום קרוז רוקד ערום עם מרמלד) אני אאלץ לבצע פיגוע תופת בעצמי ובמי שישיר את זה. או כמו שכתבה לי בת דודתי היקרה מישראל - תגיד לאמריקאים האלה שיפסיקו לטפוח לעצמם על השכם. העולם מיצה.(וזה אחרי למעלה משנת מגורים בניו יורק) ואם כבר יחסי ארה"ב ישראל - ממש כפי שיום אחרי האסון שמעתי מהמחלקה המדינית בשגרירות נבואה שישראל לא תעניין יותר את ממשל בוש בעקבות האסון, הנה זה קורה. אז אחרי שבוש ממש "הכריז" על מדינה פלסטינית, רמספלד (שר ההגנה) מבקר במזה"ת והחליט שלא לבקר בישראל היות ומטרת המסע היא ללקק למוסלמים ולא להרגיזם. זה הביא את שרון היום לתקוף באופן חסר תקדים את ארה"ב שלא להקריב את ישראל על מזבח הטרור והשווה זאת למה שעשתה אירופה לצ´כוסלובקיה ב-1938. פתרון זמני שכולנו יודעים איך המשיך... אמריקה פייטס באק... אלק...

MARMELAD

New member
מה זה מרמלד רוקד עם טום קרוז?

נמוך לי מדי. אני רוקד עם 175 ומעלה ! רק שתדעו, בדיסק החדש של REM יש שיר עגמומי ומאלף ששמו, הפתעה, ניו יורק. ניחוש? הם מוציאים אותו כסינגל, עם קליפ של תמונות סטילס של התאומים ואמריקאים עצובים, וגורפים מליונים.

Yaniv-DC

New member
פ-א-ת-ט-י

אני רואה כל יום את התמונות וחליק.... נמאס... דיברתי גם עם חברים בארץ שאמרו לי שגם להם נמאס כבר לראות זה, וכאן אני מצטט את מי שהיה מפקד הסוללה שלי והיום הוא בדרך להיות מג"ד שאמר לי "דיייייייייי!! נמאסתם!!" לגבי טום - דיברתי מתוך אנוכיות גמורה. תסבול בשבילי איתו, בסדר? רק 5 דקות...

למעלה