אמריקאים צעירים

efratro

New member
אמריקאים צעירים

אני לא יודעת אם זה כבר נושא חרוש, אבל לפני כמה שנים הייתה סידרה בשם "אמריקאים צעירים", אני לא ממש התחברתי לסידרה, אבל יצא לי לצפות במספר פרקים שלה. אני זוכרת שהייתה דמות (הדמות היחידה שאהבתי) של אישה שמתחזה לגבר. גבר אחר מתאהב בה, והיא מתוודה לבסוף שהיא אישה. זו לא הייתה העלילה הראשית, היו עוד דמויות בסידרה, שפחות עניינו אותי. המעניין הוא, שאותה הדמות הייתה לא אחרת מקת'רין מונינג, או כפי ששמה יותר מוכר- שיין. אגב, ידעתן שמיה קירשנר (ג'ייני) יהודיה במציאות? אמא שלה גרה ביפו, ואבא שלה נולד בגרמניה. סתם, דברים שלא ידעתי ומצאתי באינטרנט מרוב שיעמום של יום כיפור.

efratro

New member
ואוסף הלסביות האמיתיות בסידרה

ממה שידוע לי הלסביות הן: אריין דניאלס (דיינה), דניאלה סי (מקס/ מויירה) וליישה היילי (אליס) קריסטינה לוקן (פייג') ולורל הולמן (טינה) הן דו. והשאר או לא מגיבות (מה הסיכוי שקת'רין מונינג (שיין) סטרייטית?) או שהן סטרייטיות. שרה שאהי (כרמן) היא סטרייטית וכנ"ל לגבי רייצ'ל שלי (הלנה), וכנראה גם ג'ניפר ביילס (בת') תתקנו אותי אם אני טועה, ותוסיפו לי מידע חדש :)

G House

New member
אני די בטוחה שארין דניאלס סטרייטית,

מיה קירשנר לא הגיבה הרבה זמן ואז אמרה שהיא בי, אלכסנדרה האדיסון (דילן) וגוויניבר טרנר (גבי דוואו, וגם אחת הכותבות) לסביות וגם קלמנטיין פורד (מולי) יצאה מהארון לאחרונה.

efratro

New member
היה פרק מיוחד אחרי הפרק האחרון של העונה ה-6

של ראיונות של כוכבות הסידרה, בו "דיינה" אמרה שהיא יצאה מהארון כשצפתה בסידרה עם אמא שלה.

FireInsaid

New member
באמת?

ואו, אני אחפש את זה
יש לזה איזה שם מיוחד או משהו? שאדע מה לחפש

efratro

New member
קישור

ישנן בנות עונה 6- פרק 9 ספיישל אבל למי שלא צפה בכל הסידרה זה ספויילר, הוא מסכם את הכל

CallaLily

New member
ראיתי את הספיישל ולא נתקלתי בזה

שארין מצהירה שהיא לסבית. עד כמה שידוע לי היא סטרייטית. גם "בת'" סטרייטית והלנה . טינה בי, כרמן אמרה שהתנסתה עם נשים, מיה בי. דניאלה לסבית, ליישה וזאת שמשחקת את מולי ודילן- לסביות. קת'רין לא מצהירה אבל ג'ניפר הוציאה אותה מהארון לטענת רבים.

efratro

New member
אולי טעיתי

ולא ראיתי את זה שם. אולי ראיתי את זה ביו- טיוב. אני לא זוכרת איפה ראיתי את זה, אבל אני בטוחה כמעט במאה אחוז שהיא יצאה מהארון מול אמא שלה, כשהן צפו בסידרה. לא ידעתי ש"כרמן" התנסתה עם נשים, ראיתי ראיון אחד שלה שהיא אמרה שהיא סטרייטית.

G House

New member
אמ, אני מצטערת, אבל תקשיבי טוב לתחילת המשפט

שלה - מה שהיא באמת אומרת בספיישל זה שמישהי עקבה אחריה במכולת ואמרה לה שהיא הושיבה את אמא שלה לראות את הסדרה ויצאה מהארון בעזרתה, לא שהיא עצמה יצאה מהארון כשצפתה בסדרה עם אמא שלה. כששאלו אותה באחד הראיונות (אחפש אותו אחר כך) לגבי הנטייה המינית שלה, ארין דניאלס אמרה שכרגע היא סטרייטית, אבל אין לדעת ואולי מחר תמצא את אשת חלומותיה.

efratro

New member
הלוואי

אם היא הייתה לסבית הייתי מגיעה אליה ומציעה לה נישואין (ואני בכלל סטרייטית), או לה או להלנה. אבל היא נשואה, עם ילדים, נדמה לי.... אגב, שמתן לב שהיא היחידה שלא רואים אותה בערום? רואים אותה עם חזיה, יש לה הרי גוף משגע. אבל אף פעם בלי. ושאר הכוכבות מורידות חזיה כמעט חופשי.

FireInsaid

New member
קראתי פעם שיש סעיף בחוזה של ג'ניפר

שאומר שהיא לא תופיע ערומה..כנראה לבקשתה או משהו, לא יודעת

oriya118

New member
תקארי מאמרים

תקראי מאמרים על הסידרה אומרים שהיא הלסבית היחידה שם וגם אני חושבת שהלנה מדהימה לכל אחת שם יש גוף ממש פצצה ! וחבל ששיין ככה הבריזה לכרמן יכלו להמשיך איתה ת'סידרה היה יותר מעניין זאת הדמות של שיין היה צפוי

Shiri from the block

Active member
כן אני מכירה את הסדרה, צפיתי בה בזמנו יחד עם אמא שלי חח.. דווקא חיבבתי את הסדרה, הייתה חמודה לאללה וכן, זה ידוע לגבי מיה קירנשר.. סבתא שלה אאל"ט גם הייתה בשואה..

למעלה