אמריקאים מטורפים.

• פותח הנושא kryp
  • פורסם בתאריך

TaL53

New member
ג'רי,ג'רי,ג'רי!!!!!!../images/Emo8.gif

סתם מפוברקת כול הסצנה הזאת..

זה מה שנקרא - "זבל לבן"...

אמממ... אבל אל הבנתי מה "קרמיט" עושה שם
...

TaL53

New member
אהה..נכון, עכשיו שמתי לב

טוב, זה ברור. הבובות שם כדי ליצור את הקונטרה בין ילדה תמימה למראה שמשחקת בבובות לבין הסיפור ה"מזעזע" שהיא שכבה עם 15 פרנטנרים

TaL53

New member
דרך אגב, נטשה

ראית איזה סרטון העלו לכם לפורום תימנים? "יש לי שחור וגדול"
מאיפה זה נחת עליכם???????

../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif תגיד לי... נראה לך שהשתגעתי...

מפתיע אותי שאתה עדיין מבקר בפורום הגזעני והחד-גוני הזה של "עאלק" תרבות תימן... אותי הוא כבר מזמן לא מ'צעמם... אישית - אני מעדיפה את הקליפ הבא של Los Caparos. תגלית חדשה שגיליתי היום בתכנית של לונדון וקירשנבאום - למרות הקיטורים של "טרומפלדור צפון" ש"התעלב" לו היום מהתכנית ולא מפסיק להתכתב עם עצמו בנושא... קצת "קוים לדמותה" של הלהקה המדליקה מתוך פורטל הרגאיי הישראלי: "לוס כפרוס" היא הלהקה הראשונה שיוסדה בארץ ושרה ברוסית, אשר הצליחה להתחבר לסצנה המוסיקאלית הישראלית. "לוס כפרוס" למי שאינו מכיר, היא הוכחה מובהקת לשילוב מוצלח בין תרבויות, שפות וזרמים מוזיקליים שונים. ההרכב, שהחל את דרכו לפני יותר משלוש שנים בהופעות בפאבים ובמועדונים המזוהים עם הקהילה הרוסית פרץ מהר מאוד את גבולות ה"גטו" וכבש את ליבו של הקהל הישראלי הצברי. במוזיקה של לוס כפרוס הטמפרמנט הרוסי פוגש את השמש הישראלית ומתוך המפגש הזה נולד סגנון מוזיקלי חדש המשלב בהצלחה מלאה בין סקא, רגאיי, דאב, דאנסהול וג'אנגל ברוסית, עברית ואנגלית – ומבטל באופן יוצא דופן את כל מחסומי השפה. אלבום הבכורה של הלהקה, "ראסטה ואסילי" הופק ועובד על ידי חברי הלהקה ובן בנדלר (הבסיסט המוכשר של ה"בלקן ביט בוקס", ברי סחרוף, תומר יוסף, ברוזה ועוד). בין האורחים שיבואו לתת כבוד על הבמה - שאנן סטריט וגיא מר (הדג נחש), אדם בן לביא (פישי הגדול), בן הנדלר, טובי זולוטוב ואורי כינרות ("בום פם")... אין מה ל'גיד - בולשביקים כלבבי ואני בטוחה שבעניין זה אפילו אבישג תסכים איתי

נאטשינקה.. דאראגיה... סולנישקו מאיו...

שמעת מה אמור היום לונדון? נכון שזה היה מ-ר-ת-ק? איפה אני יכול לראות את זה באינטרנט [כמו שאפשר לראות את חדשות ערוץ 2]?

מממ... אפשר תרגום בגוף הסרט../images/Emo35.gif

לא מבינה רוסית - וכנראה לעולם לא אבין... אתה בטח מנחש למה - רמז: תראה כאן... לגבי לונדון וקירשנבאום - ממש לא יודעת איפה אפשר לראות...

TaL53

New member
די נו, גם לא משעמם לפעמים:)

דרך אגב, הראתי את הקליפ הזה לשותף התימני שלי (הוא חצי תימני האמת) והוא מאוד אהב את הקליפ:) אבל כמובן שאני מעדיף את הרגאיי שהבאת בקישור, טוב לראות איך יש דו קיום ושילוב בין עולים לוותיקים דווקא בזכות האומנות והמוסיקה. היה גם פעם ב"הדבר הגדול הבא" להקת ראפ שהורכבה מעולים וצברים וגם בנולד לרקוד הייתה להקת ברייקדאנס בעל הרכב דומה.

../images/Emo11.gif סליחה.... אבל, מי שכל מה שיש לו זה להשויץ

בגודל ה"שפיץ" שלו - לא מייצג שום תימנים, אלא סתם מטומטם... וגם לא הבנתי מה הקשר בין השפיץ שלו לבנות שמתנשקות בקליפ... נראה לי תת רמה וחולני להחריד...

TaL53

New member
אני מסכים איתך

זה סתם עוד ביטוי לתרבות הרדודה שמשתלטת עלינו. אבל אותי אישית מצחיק איך בנאדם קם בבוקר ומחליט לעשות קליפ שכול מטרתו זה להראות שיש לו "שחור וגדול" ושהוא יכול להוות סוג של סרסור מוסיקלי. לפחות את הראפרים בארה"ב אני עוד איכשהו מעריך אבל הדראק הזה הוא בכלל אידיוט.

למעלה