../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif תגיד לי... נראה לך שהשתגעתי...
מפתיע אותי שאתה עדיין מבקר בפורום הגזעני והחד-גוני הזה של "עאלק" תרבות תימן... אותי הוא כבר מזמן לא מ'צעמם... אישית - אני מעדיפה את
הקליפ הבא של
Los Caparos. תגלית חדשה שגיליתי היום בתכנית של לונדון וקירשנבאום - למרות הקיטורים של "טרומפלדור צפון" ש"התעלב" לו היום מהתכנית ולא מפסיק להתכתב עם עצמו בנושא... קצת "קוים לדמותה" של הלהקה המדליקה מתוך
פורטל הרגאיי הישראלי: "לוס כפרוס" היא הלהקה הראשונה שיוסדה בארץ ושרה ברוסית, אשר הצליחה להתחבר לסצנה המוסיקאלית הישראלית. "לוס כפרוס" למי שאינו מכיר, היא הוכחה מובהקת לשילוב מוצלח בין תרבויות, שפות וזרמים מוזיקליים שונים. ההרכב, שהחל את דרכו לפני יותר משלוש שנים בהופעות בפאבים ובמועדונים המזוהים עם הקהילה הרוסית פרץ מהר מאוד את גבולות ה"גטו" וכבש את ליבו של הקהל הישראלי הצברי. במוזיקה של לוס כפרוס הטמפרמנט הרוסי פוגש את השמש הישראלית ומתוך המפגש הזה נולד סגנון מוזיקלי חדש המשלב בהצלחה מלאה בין סקא, רגאיי, דאב, דאנסהול וג'אנגל ברוסית, עברית ואנגלית – ומבטל באופן יוצא דופן את כל מחסומי השפה. אלבום הבכורה של הלהקה, "ראסטה ואסילי" הופק ועובד על ידי חברי הלהקה ובן בנדלר (הבסיסט המוכשר של ה"בלקן ביט בוקס", ברי סחרוף, תומר יוסף, ברוזה ועוד). בין האורחים שיבואו לתת כבוד על הבמה - שאנן סטריט וגיא מר (הדג נחש), אדם בן לביא (פישי הגדול), בן הנדלר, טובי זולוטוב ואורי כינרות ("בום פם")...
אין מה ל'גיד - בולשביקים כלבבי ואני בטוחה שבעניין זה אפילו אבישג תסכים איתי