אמרו

אמרו

לצאת. אז יצאתי. הם טענו שאני חייבת לעשות השתדלות. אז עשיתי. שיחת עידוד ומוטיבציה לפני. ואני כבר בדרך. בחור נחמד. שיחה טובה. עד שחוק מרפי התחיל לעבוד. באחד מנושאי השיחה הוא סיפר על הסוד ששמר החתן של בת השכנים. שלוש שנים אחרי החתונה זה התגלה ובגלל שיש ילד ועוד אחד בדרך, אז עכשיו הם בשיחות עם רבנים אם אפשר לחיות ככה או להתגרש. ואז הוא נגע בנקודה הרגישה. שתקתי. הפגישה נגמרה. והלילה עבר עליי במחשבות של: מה עם הסוד שלי? בערב תתקשר השדכנית לשאול מהי התשובה שלי. יש לי מה להגיד אבל בטח לא לה.

קליט

New member
את כותבת ממש נפלא ! . וברור !

אולי זה אפשרי שתשתפי את ההורים במצב שלך ? . . . אולי תפני לאחד ההורים - אל מי שנוח לך יותר להיחשף , או שתשלחי מישהו אליהם , או שתחשפי את הסיפור שלך לאח או אחות - וכך תחסכי מעצמך טירטורים מיותרים . ובכלל הייתי מציע לך אולי לדחות את הנישואין, את נשמעת רכה וצעירה .

בלתי אפשרי.

לא יכולה לחשוף את זה מבלי לפגוע בהם ואולי גם לגרום לנתק. רכה וצעירה? 30+ זה רכה וצעירה?

קליט

New member
צריך

למצוא את הדרך ולמצוא בזריזות את המיועד לך, ואז שהשדכנית תתקשר להציע לך/להורים אותו . אם תבקשי יפה אז החברים כאן ישמחו להביא לך שדכנים מסורים ואמינים +מאגר גדול - שלא יחשפו את הסוד שלך . אני מניח שישנו כמה וכמה סוגי בחורים שיכולים להתאים לך , ולא חסר שדכנים שמתמחים ב"מבוגרים" שמטבע הדברים ישנם שם תקועים מסיבות שונות ומשונות . נ. ב. דומני שהגיע הזמן שאת תנהלי את נושא השידוכים, וממילא ישגעו אותך הרבה פחות . בהצלחה

ארטיימר

New member
השאלה

לא מה הסוד שלך. השאלה היא, למה את מעונינת לשמור על הסוד שלך, וליצור סביבו ענין סוד, הוא לא סוד, כשאחרים יודעים שהוא קיים ואם אחרים יודעים שהוא קיים, אז זה הופך את זה מסוד, למשהו שרוצים שיוצג כסוד. מקווה שהבנת את כוונתי.. בהצלחה חמודה

למה אני מעוניינת?

כי אם אחשוף אותו, זה יפגע בהמון אנשים יקרים לי. כאן, אני וירטואלית, אז אין לי בעיה להציג את עצמי כבעלת סוד. בחיים האמיתיים חוץ מאחת שיודעת שאני שומרת את הסוד הזה (ויודעת גם מהו הסוד) המשפחה, הסביבה, בעבודה, אף אחד לא חולם אפילו שיש לי סוד.

למי אין סודות?‏

בתכלס יש המון בחורות לא בתולות יש המון בחורים ובחורות עם מחלת נפש, עם נכות סמויה, עם הפרעות קשב, אגב כמובן שאין מקום להשוואה... ובסוף כולם מתחתנים ברוך ה... וכאשר תמצאי את מי שלו נועדת, אתם תגלו זה לזה את כל הדברים החשובים, ותקבלו זה את זה באמת. ונ.ב. בדברים הללו כמובן שצריך לפעול בחכמה. יש סודות כמו רקע רפואי שצריך לחפש אדם עם סוד דומה.

למעלה