אמרו לכם ש....מיקי אקרמן התנגד

Master Stav

New member
אמרו לכם ש....מיקי אקרמן התנגד

להקמתו של מועדון תנועת הנוער האמת היא ש.....נכון ... מקיי אקרמן התנגד לבניתנו של מועדון נוער בין המתנ"ס בצורן למועדון הכבשה קרי 80 מ"ר ובזכות נחישותו והתעקשותו זוכה התנועה למבנה מכובד של 300 מ"ר ..... כולם מבטיחים ...מקי מתנגד לכל מה שלא נכון ודוחף למינהל תקין ולביצוע עם ראייה לטווח ארוך ...

motisisr

New member
מיקי התנגד, וגולברי, היום, ייצא טמבל

לעיניי התושבים המשתאים.. לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שקניות, הוא כבר לא יבוא לעשות בצורן לפחות עד הבחירות. מה לעשות לשקר אין רגליים ועל ראש הגנב בוער הכובע.

Master Stav

New member
היה "עימות" ליד הסופר בשכונת צורן

מיקי פנה בדרכו השקטה והחייכנית אל גולברי והציע לו להתעמת על הכתוב בעלון המחולק לגבי המועדון והשקרים שגולברי הפיץ .....אעלק מיקי התנגד גולברי שלא יכול היה לשאת את האמת שהוטחה בו בפנים התחיל צורח ומתנהג כאחוז אמוק ....
אגב פעם שנייה היום ...מסתבר שגם האנשים של ישי יצחקי חוו התפרצות שכזו ליד סופר יש בשכונת קדימה בשני המקרים מייד אחר ההתפרצות ...הסתלק גולברי מהמקום שהוא לוקח איתו את כול ....תומכיו
.

yonib1231

New member
התפרצויות הזעם של גולברי ../images/Emo46.gif

בשבועות האחרונים נדמה כי גולברי חווה התפרצויות זעם בלתי נשלטות פעמים רבות. אין ישיבת מועצה שעוברת ללא צרחות איומות של גולברי על מיקי אקרמן תוך הרבצות על השולחן (מה אשם השולחן המסכן?), כאשר בישיבה האחרונה זה גבל בהוצאת דיבה. ביום ששי האחרון פעמיים התפרץ גולברי, פעם למול פעילי ישי יצחקי וקהל הנוכחים ליד הסופר "יש" בקדימה בבוקר, ופעם למול פעילי מיקי אקרמן וסמדר סאלם וקהל הנוכחים ליד השופרסל בצורן בצהריים. אם הדבר מתחיל להצביע על דפוסי התנהגות של מר גולברי, הרי בשלב הזה צריך להתערב הממונה על הבחירות ולבקש את מר גולברי לעבור בדיקות בריאותיות כלשהן, חס וחלילה שלא יחטוף התקף לב או משהו ועוד יאשים את שאר המועמדים בכך. אני אמנם לא פסיכיאטר, פסיכולוג, רופא כללי או רוקח, אבל אני בהחלט מכיר מספר תרופות שיכולות להרגיע לחצים (רגיעון ודומיו - ואפילו לא צריך מרשם רופא
)

gillb

New member
כמות השטויות שנכתבות פה

עוד לא ראיתי כזו כמות של שטויות באתר אחד.......

Master Stav

New member
פופוליזים בגרוש ....

בוא ותזים את מה שאמרתי אני מגובה בפרוטוקולים .... מה איתך ...חוץ ממילתו של גולברי יש משהו באמתכתך ? סתיו אדם

למעלה