אמרו לי ...שאני

jess ועוד

New member
אמרו לי ...שאני

מזניחה את הפורום אני יודעת שזה קצת נכון למרות שאני מצליחה לקרוא את כולם ומשתדלת להגיב כל הזמן אבל.. אני ממש שקועה בעצמי ואני לא יודעת מה לעשות אני רוצה להיות איתכם אבל אני כל הזמן מחפשת חומר על הריון ומתכתבת בפורום הריון עם נשים במצבי (מרוב שאני מוקפת נשים קראתי לליאור 30 יקירתי... מקווה שסלחת לי ..) ומקווה שגם אתם לא כועסים עלי יותר מדי אוהבת ג´סיקה

ליאור 30

New member
ג´סססססססס איך אפשר לכעוס עלייך

נו מה קרה לך נראה לך שכעסתייייייייייייייי רק צחקתיייייייייייייייייי

ניקולי

New member
שטויות במיץ עגבניות

אני לא כועסת עלייךךךךךךך בכללל....... את לא מזניחה שום דבר ואת 10. אוהבת אותך ניקול*

mariana

New member
נשמההה שלייייי

את לא מזניחה כלום ותפסיקי להגיד דברים כאלה ומי אמר לך את השטויות הללו בכלל? תגידי לי אני אתפל בו סתםםםםםםםםםםםם חולה עלייך

golem

New member
אני מרשה לך...../images/Emo13.gif

ג´סי חמודה - זה בסדר - את אומנם חסרה פה - אבל אין פה כעס. ואם את נעדרת מסיבות טובות של הריון אז זה ממש בסדר...

@@

New member
מי דיבר ככה על ג´ס?????.

מי זה החצוף הזה??????? שיקום ויגיד אני ! ג´ס נשמה את מקסימה, אף אחד לא ביקש ממך להיות מחוברת באינפוזיה 24 שעות לפה. חולה עלייך ריקי

סליחה אני יכול לאמר מילה??

אז ככה מה שיש לי לאמר זה שיקפצו לך את בסדר גמור וכמו שניקולי אמרה את 10 למעשה כולם אמרו לך את זה.. רגע אני לא מבין מה הם רוצים שכל ההודעות יהיו מג´ס?? חחחחחח הצחיקו אותי מה יש להם בראש מה הם אהבלים?? ג´ס-אורלי היקרה את אחלה.. וכפי שנראה כולם אוהבים אותך.. חסר להם יעשו משהו בנדון.. אני בטוח שניקולי תצא מכאן..ברגע שדברים לא יראו לה.. מוסרת לך את אהבתה וממני ד"ש חם ו...

jess ועוד

New member
יהודה יהודה יא יהודה

מה פתאום לא צריך לראות אותי כל הזמן אבל הרגשה שלי .... שאני מזניחה טוב לדעת שאתם לא מרגישים בחסרוני ....

למעלה