אמרו לי לעבור כאן...

אמרו לי לעבור כאן...

לא יודע למה אבל קיבלתי את ההזמנה. הנני, ומה אני יכול לומר לכם, וואאללללה מי בכלל צריך תמיכה באינטימיות? כאילו מה? מחזיקים לי את הנר, מנקים במקומי את הבת זוג שלי בסיום האקט, מישהו אחר כאן מתנדב לקחת את אותה שאישה/נערה שהיתי איתה על הידיים ולשאת אותה אל האמבטיה להמשך הפינוקים? <מגרד את הראש> בחיי אני מבולבל. סגול(מוכן לתמוך בתומכים).

אורמור

New member
יופי שעברת כאן....

מתכנן להשאר? אז תנגב רגליים, שב נוח.. תתחיל לקרא ותבדוק.. אולי בך יש את היכולת לתמוך? אולי אתה זה שתישא את בת הזוג של מישהו או סתם את הסלים.. ואולי בכל זאת תמצא בעצמך איזה חוסר בתמיכה.. ואחרי שתראה איך מחבקים כאן.. בכלל תוריד נעליים ותחתום קבע.. אז... במילים אחרות סתם-ברוך הבא אור

מייקי69

New member
המוצא-ה בשבילו !!!!!!!

נה-נה בננה!!! אני מצאתי אני מצאתי ערב יום שישי - כווווולכם פה הייתם עסוקים הלכתי לשוטט לי בדרכים ומה אני רואה....? בחור עושה ספונג´ה !!!!!! ישר ניגנבתי, ו... הזמנתי !!!! שלום לך, ספונג´אי! פה - לא יתנו לך לנקות, חביבי. פה אש-לי אחראית על הנקיונות. לא מרגישים - והופ! הכל במקום והכל מבריק!!!! יתנו לך קפה (נא להכיר - אחותו מכינה אחלה קפה) יעשו (יעסו) לך מאסאז´ (אני! אני!) והכי הכי.... יזיינו לך ת´מוח !!! אה, ועוד משו... ינגבו לך את הדמעות !!!! אז בבקשה, תרגיש נוח ויאללה - מברוק ! תגיד, כלים אתה עושה? מייקי-מקבלת-אורחים

קודם כל תשב , תתרווח, תוריד נעליים

לא ,לשים אותן על השולחן,לא להיסחף בבקשה. קפה? עוגה? שסק? קערה של אבטיח? עכשיו תחליט- אתה צריך שיחזיקו לך את הנר? לקחת אותה על הידיים לאמבטיה לפינוקים? כי אם כן-יש פה כמה שיתנדבו בעיקר בעניין על הידיים ופינוקים,אני חושבת. לגבי הנר לא בטוחה אבל אפשר למצוא לו שימושים נוספים חוץ מאשר להחזיק אותו ככה סתם דולק. אבל אם זה מה שבא לך אנחנו כאן נתמוך בך.
ככה מקובל לחדשים אח"כ כבר תצטרך לשלם עבורו (סתאאם). ברוכהבא!

אתה לא רואה שבא חדש?

למה תמיד אתה שואל על עצמך. תן כבוד. יאללה. תכתוב לו איזה שיר קבלת פנים. בשם הפורום המדיין (מלשון דיונים) רוצה אני לאחל לך כניסות ויציאות קלות. שמעתי ש KY עוזר. אוהבים אותך אוהבים אותך אוהבים אוהבים אותך (לא אותך ירקרק!) דניאל.

ירקרק

New member
בי רק חושקים

בלי רגשות, בלי אהבה, בלי שטויות. כמה ייחלתי למעט רגש! ירקרק בנסיון אחרון להתחבב על דניאל (פחחחחחח)

viviti

New member
דווקא אתה......

צריך להרגיש סימפטיה עמוקה לסגול..... עוד מעט תיהיה פה קשת שלמה..... ומה רע בחשק? אחרי החשק בא הרגש.. או שזה להיפך? ויויטי שתבלבלו לה הכיוונים....... מרב צבעוניות.

mika2

New member
התעמלות בוקר

קדימה- להגיד בלי להפסיק: יש לי חשק לשסק ! שלוש ארבע.

למעלה