גשם...
מיינתי את בגדי החורף. מה שקטן על הבן שלי העברתי אל אחותי. מה שקטן על הבת שלי וגדול על הבן שלי שמתי בארגז לאחסון. מה שטוב על הבן שלי שמתי בארון. יש לו מלתחת חורף מדהימה, כי בת דודה שלי, שסובלת מעודפי מזומנים באנטוורפן בבלגיה, שולחת אלינו כל שנה את הבגדים של הבן שלה, וקונה לו מלתחה חדשה שלמה, שמגיעה אלינו בחורף אח"כ... אז מגיעים אלינו בגדים במצב מצויין ובאיכות מדהימה. חסרים לי רק בגדים דקים לעונת המעבר, כי באנטוורפן חורף זה חורף ממש, שלג והכל, וכל הבגדים חמים ועבים... הבעיה מתחילה עם הבת שלי. עד השנה שעברה היא לבשה מכנסיים בלי בעיה. בגן שלה בשנה שעברה הגננת, שהיא יותר אדוקה ממני, הכניסה לבת שלי לראש שמכנסיים זה לא צנוע, וגם שזה של בנים, והיא בת וצריכה ללבוש שמלות וחצאיות. אז לא ממש אכפת לי לתת לילדה ללבוש חצאיות ושמלות בקיץ, אבל היא כולה בת 5, ואני לא נורא לחוצה שהיא תעבור לשמלות בחורף, כי ברגע שיש לה טיפה נזלת יש לה דלקת אוזניים, וחליפות טריינינג הן חמות יותר. בקיצור, הילדה מתעקשת. יש לי מלתחה מלאה של חליפות טריינינג והיא לא מוכנה ללבוש אותן לגן... עכשיו אני צריכה ללכת לקנות לה מלאי של גרביונים ושל חצאיות חורפיות, ולאחסן את כל מכנסי הטריינינג בארגז עד שהבן שלי יגדל...