אמרו גשם, לא?

סנדי32

New member
בוקר טוב חניבעל../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif

כשירד הגשם הוא ישטוף את כל האבק מהגגות ואחר כך נריח את ריח האדמה ומהכבישים יצוף השמן של הקיץ ואנחנו נהנה מעוד חוויה עונתית בוקר טוב עולם מה שלום כולם

אמרו....

"הכבלים מהיר יותר"... סאאאמו... יושבת על המדרגות מחכה לטכנאי :( 2 דק´ גלישה מבזק רק בכדי לומר בוקר טוב

giulietta

New member
אמרו גשם

ודחו את הטיול השנתי של הילד
פעם עשו מבצעים כמו אנטבה והפצצת הכור העירקי... היום לא מעיזים להסתכן עם כמה טיפות של גשם...
בוקר טוב
ג´ול

nightroll

New member
לא רוצה להרוס לך אבל

אפילו שלא היה גשם, היה הריח הזה, של הגשם והחורף והאדמה הרטובה - כל אחר הצהריים אתמול... אגב, כשיגיע הגשם, סע עד הרמזור ביציאה, קח ימינה, תעבור את הרמזורים החדשים, ותעצור בצד, ליד הפרדסים... אחחחחח איזה כיף הריח שם אחרי הגשם...

nightroll

New member
מחמדי

אני על שפעת. אני לא רואה, לא שומעת, לא מריחה, ואתמול באתי לאסוף את הילד ע צ ב נ י ת כי הייתי צריכה במצבי הזה לסוע לכפר סבא לעשות בדיקת שמיעה לילדה, ולא מצאתי את ההפניה, ולא הצלחתי, תחת השפעת הסמים והוירוסים, להפעיל את המח מספיק זמן בשביל להזכר איפה שמתי אותה, והילדה לא הפסיקה לזיי... סליחה, להפרות לי את החשיבה... בקיצור: סליחה סליחה סליחה קבל עם ועדה
שלום חניבעל, בוקר טוב, מה שלומך???

חניבעל.

New member
נו טוב

לא אהיה קטנוני (אבל רק בגלל שאת לא מנהלת הפורום,אחרת - חבל לך על הזמן)

טליה34

New member
העיקר הוצאתי ת´מעילים

הקטנה התעקשה על מגפיים הגדולה התפשרה על מטרייה וצעיף וגשם? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עאלק גשם. העיקר הבנות שלי התלהבו מהבגדים הארוכים ולמרות כל ההתעקשויות שלי על יום של שמש שבחוץ.....הן הלכו עם ארוך. ואני? ביום חופשי. בין בישול לכביסה צפו פגיעה.....חחחחחחחחח אחלה יום לנו.

nightroll

New member
גשם...

מיינתי את בגדי החורף. מה שקטן על הבן שלי העברתי אל אחותי. מה שקטן על הבת שלי וגדול על הבן שלי שמתי בארגז לאחסון. מה שטוב על הבן שלי שמתי בארון. יש לו מלתחת חורף מדהימה, כי בת דודה שלי, שסובלת מעודפי מזומנים באנטוורפן בבלגיה, שולחת אלינו כל שנה את הבגדים של הבן שלה, וקונה לו מלתחה חדשה שלמה, שמגיעה אלינו בחורף אח"כ... אז מגיעים אלינו בגדים במצב מצויין ובאיכות מדהימה. חסרים לי רק בגדים דקים לעונת המעבר, כי באנטוורפן חורף זה חורף ממש, שלג והכל, וכל הבגדים חמים ועבים... הבעיה מתחילה עם הבת שלי. עד השנה שעברה היא לבשה מכנסיים בלי בעיה. בגן שלה בשנה שעברה הגננת, שהיא יותר אדוקה ממני, הכניסה לבת שלי לראש שמכנסיים זה לא צנוע, וגם שזה של בנים, והיא בת וצריכה ללבוש שמלות וחצאיות. אז לא ממש אכפת לי לתת לילדה ללבוש חצאיות ושמלות בקיץ, אבל היא כולה בת 5, ואני לא נורא לחוצה שהיא תעבור לשמלות בחורף, כי ברגע שיש לה טיפה נזלת יש לה דלקת אוזניים, וחליפות טריינינג הן חמות יותר. בקיצור, הילדה מתעקשת. יש לי מלתחה מלאה של חליפות טריינינג והיא לא מוכנה ללבוש אותן לגן... עכשיו אני צריכה ללכת לקנות לה מלאי של גרביונים ושל חצאיות חורפיות, ולאחסן את כל מכנסי הטריינינג בארגז עד שהבן שלי יגדל...

giulietta

New member
אוףףףף

(וזאת התגובה הכי מאופקת שיכולתי לתת חחחחחחחחחחחחחחחח)

טליה34

New member
../images/Emo25.gif פגעתי?

שמע משהו..... כמו שאמרתי, אני ביום חופשי. סיר עם רוטב בולנז לאיזה ארבע ארוחות משפחתיות כבר יושב לו בבישול איטי. סיר עם קציצות ברוטב עגבניות ועשבי טיבול יושב לו בבישול איטי פחות. במחבת ממש ברגע זה רוקדות להן קציצות בשר, על השיש כבר כל החומרים לעוגיות שוקולד שבדרך..... נשאר לי רק לפזר בארונות את הכביסה שקיפלתי בין לבין.... להשקות את העציצים במרפסת, לסדר אחריי את המטבח, לעשות כמה טלפונים. אח"כ יגיע תורו של קפה הבוקר שעדיין לא שתיתי, יחד עם סיגריה טובה. ואז נשחק בבול פגיעה. הולך? איזה משחק מקסים זה? נכון? האמיתי אני מתכוונת. בכלל עוד מוכרים אותו? יווווווווווווווו נשרפות לי הקציצות

חניבעל.

New member
למה,למהההההההההה

את מגרה אותי
? אני לא עומד (בכל האוכל הזה) נוטף לי (ריר) חייב,חייב סיגריה.

למעלה