אמצע הדרך

לולה3110

New member
אמצע הדרך

שלום לכולם, הבעיה שלי היא כזאת, יש לי ידיד שמאוהב בי בטירוף, וגם לי יש רגשות כלפיו, אך איני נמשכת אליו כלל. יותר מזה יש לי רתיעה כאשר אנחנו באים במגע תמים של ידידים. יש לציין כי אני בן אדם מאוד מיני וזה אף פעם לא קרה לי עם בן אדם אחר. הבן אדם הזה מאוד יקר לי ואני יודעת שהוא יכול לעשות אותי למאוד מאושרת, אם אוכל להתגבר על המחסום הנ"ל. אשמח לשמוע תגובות. תודה מראש.

שילה1

New member
לולה-הכל טוב ויפה כידידים.

אינך נמשכת אליו,וומילא אין לך רגשות אליו,אם לא כן-כימיה זה המושג,וסקס וקשר ביטויו. על כן-שיקוליםםם של אוש ראינם רלוניים,בהתחשב בגילך הצעיר,ובעובדה שא מסתמכת על העדר תשוקה ומשיכה. על מה נשען האושר הזה,על כספו? זוג ללא אינטימיות,נמצא במערכת פגומה.האם היית רוצה להתחיל מערכת פגומה? וקדימה.להתעורר קצת,ולראות פחות סרטים רומנטיים.

g u y 4 u

New member
למה בעצם את חייבת להתגבר על מחסום?

אם את לא מרגישה את זה טבעי, מעצמו - למה בכלל לנסות? זה שהוא חרמן עלייך - זו בעיה שלו! את לא צריכה להתגבר על כלום. שיתגבר על יצרו בעצמו.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אי אפשר להתגבר על "מחסום" כזה

משיכה מינית היא דבר שלא קורה ברמה המודעת, או הקוגניטיבית. זה משהו עמוק, בחלקו חייתי, בחלקו רגשי עמוק מאוד, ואי אפשר לשחק עם זה איך שרוצים. אם יש משיכה בהתחלה ואחר כך היא נעלמת, יש מה לעשות. אז יש טעם לדבר על "מחסום". אבל אם אין משיכה בהתחלה, זו סתם פנטזיה מצידך. אין שם מה לעשות חוץ מלהשאר ידידים, אם זה הולך מבחינתו, ואם הוא נורא רוצה יותר, אז גם זה לא.

chenby

New member
תקשיבי

אני יכולה להעיד על עצמי, שהכרתי מישהו שחיזר אחרי בטירוף, ולא שמתי עליו. פיזית הוא לא היה הטעם שלי.. היינו ידידים, הכרנו באיזה עסק משותף והיינו נפגשים לצרכי עסקים בהתחלה, ומשם זה גלש לידידות כי מסתבר שהוא שכן של ההורים שלי.. גר לידם 10 שנים, ולעולם לא הכרנו לפני.. אני גרתי שם לפרקים מעטים.. בכל מקרה, נהיינו ממש חברים טובים וקלטתי שהוא רוצה.. וגם לא רציתי שיהיה כל כך מגע, לא רציתי לשדר לו עניין שלא ינסה מהלך.. ולאט לאט שמתי לב שהוא מצחיק אותי כל הזמן אבל כל הזמן, והוא כריזמטי, והתחלתי לתהות על קנקנו, ואז באמת הוא עשה צעד ובאמת הרגשתי שאני מאפשרת לו, עדיין לא סגורה אם אני ממש מעוניינת מינית, אבל אפשרתי.. מה שקרה מאז.. זה שאני התאהבתי מעל הראש והטעם שלי בגברים השתנה לחלוטין.. אצלי לצערי זה נגמר... אבל הוא כנראה לא היה מאוהב בי בטירוף כמו הידיד שלך.. אם הוא באמת מאוהב בך, והוא יקר לך והוא יכול לעשות אותך מאושרת, לכי על זה.. תנסי.. מינימום, לא יסתדר ותחזרו להיות ידידים או שלא.. (אולי לא תרצי בכלל) ומקסימום... יצליח בגדול.. מה יש לך להפסיד? חוץ מהזמן שבו תבזבזי על המחשבות של מה היה קורה אם.. (ואולי לא, אולי היום תכירי מישהו שיכבוש אותך.. הכל אפשרי.. אבל לכי על זה!!)

למעלה