אמצעי מניעה.

אמצעי מניעה.

נניח (רק נניח) שהכרתי בחורה, אבל היא לא לוקחת גלולות למניעת הריון מהסיבה שהן לא עושות לה טוב. ניסתה מספר סוגים וכולם השפיעו עליה מאוד לרעה... מה נותר? קונדומים - אין צורך להסביר כמה זה מבאס... מה עוד יש? אילו אמצעי מניעה אחרים קיימים? פרט חשוב - אני מדבר על קשר רציני ואקסקלוסיבי כמובן. מישהו שמע על זריקה לגבר שמונעת פוריות למשך חצי שנה??? יאללה, תגיבו... תודה,

הספרנית

New member
כמה תשובות שיכולות לעזור לך

וקרדיט לגוגל כמובן
דיאפרגמה השימוש בדיאפרגמה femidom או reliable שנשמע לא רע בכלל... אם אתה מחליט להזמין את האחרון תדווח בפורום, אולי בקנייה מרוכזה נקבל הנחה
בהצלחה

shellush

New member
אם כבר הנושא. שאלת קונדונמים../images/Emo124.gif

מרוב סוגי הקונדומים שיש בשוק, אי אפשר לדעת איזה לקנות. האם היקר הוא באמת היותר טוב והזול במחיר הוא גם זול בייצור? איך יודעים איזה קונדומים לקנות. יש לכם המלצות על קונדומים מסוימים? הרי חשוב שלכל אחד יהיו קונדומים JUST IN CASE. אבל איזה קונים? בין החברות השונות ובין המחוספסים והמשומנים לכו תדעו איזה טוב יותר ומתאים??!!

כובע on

New member
קונדומים...

חברה שלי בדיוק ביום שישי נכנסה לסופר פארם, ושם היא ראתה קונדומים שאת שמם אני לא זוכר, אבל הם נמכרים בחבילות של 5 יח' בחבילה ומחירם נע בסביבות ה-60 שקל! אני וחברתי משתדלים להמנע משימוש בקונדומים ואני תמיד גומר בחוץ, אבל אם כבר קונדומים אז יש את הסוג fetherlite של דורקס, אלו קונדומים דקים במיוחד וכמעט לא מורגשים... ללכת עם, להרגיש בלי...

shellush

New member
../images/Emo51.gif ונכון, כשיש בן זוג אז לא

צריך קונדומים, רק גלולות וסקס נפלא בלי לדאוג לגמור בחוץ ובלי לדאוג למחלות, בתקווה שבן הזוג לא בוגד, כמובן.

נצנצ

New member
../images/Emo31.gif

מאד אחראי.... " אני וחברתי משתדלים להמנע משימוש בקונדומים ואני תמיד גומר בחוץ"... אני לא יודעת אם אתה יודע אבל גם לפני השפיכה יש נוזל שיש בו כמויות קטנות יותר של זרע.. אבל יש .... אני לא יודעת בני כמה אתם אבל מה שאתם עושים הוא מאד מאד לא אחראי, אגב, למה היא לא משתמשת בגלולות??????? לא חבל להיסתכן?

כובע on

New member
אנחנו מאוד נזהרים...

על אף שזה נראה שלא שפיכה של הנוזל במהלך האקט מתבצעת ב-90% מהמקרים בהתחלת האקט עצמו אני חודר אליה רק כאשר כבר גמרתי פעם אחת ולכן הסיכון הוא אפסי בפעם הראשונה היא יורדת וגם בולעת (אבל זה שיך לדיון אחר) ורק אחרי שגמרתי פעם אחת אני מנקה טוב טוב את איבר המין ורק אז חודר אליה... בעניין הגלולות, גם אני לוחץ עליה, אבל היא רק כרגע התגייסה לצבא וזה קצת בלאגן ולפני השירות היא פשוט היתה עצלנית מדי
בקשר לגילאים שלנו... היא בדרך ל-19 ואני בדרך ל-28

כובע on

New member
אנחנו מאוד נזהרים...

על אף שזה נראה שלא שפיכה של הנוזל במהלך האקט מתבצעת ב-90% מהמקרים בהתחלת האקט עצמו אני חודר אליה רק כאשר כבר גמרתי פעם אחת ולכן הסיכון הוא אפסי בפעם הראשונה היא יורדת וגם בולעת (אבל זה שיך לדיון אחר) ורק אחרי שגמרתי פעם אחת אני מנקה טוב טוב את איבר המין ורק אז חודר אליה... בעניין הגלולות, גם אני לוחץ עליה, אבל היא רק כרגע התגייסה לצבא וזה קצת בלאגן ולפני השירות היא פשוט היתה עצלנית מדי
בקשר לגילאים שלנו... היא בדרך ל-19 ואני בדרך ל-28

אין שום אמצעי הגנה שמתאים

לאישה לפני לידה פרט לגלולות וקונדומים בארץ. לא ממליצים לשים את הדיאפרגמה לפני לידה וקשה למצוא רופא שיעשה זאת. הדבר יכול לגורם לדלקות ולעקרות ולכן חשוב שיהיו כבר ילדים במקרה ו... נוAה מתה להפתר מהגלולות ועשתה סקר שוק עמיק. התפרונות לא מזהירים.

את מתבלבלת עם התקן תוך רחמי.

הוצע להשתמש בדיאפרגמה, שאינה התקן. רק יעלותה במניעה פחותה משל גלולה.

הסבר על הדיאפרגמה. נועה, זהו אמצעי

שהאישה מחדירה לעצמה לבדה. אך לגבי הגודל- יש להתייעץ עם רופא. אין לה שוק רציני, כי מקובל לחשוב שאינה נוחה. אישית-לא ניסיתי.

יש כל מיני אפשרויות, חלקן אמינות

יותר וחלקן פחות :
קונדומים - כמובן, הכי בנאלי הכי טריויאלי.
דיאפרגמה - מאוד נח, השיטה המועדפת עלי במערכת יחסים זוגית. לגבי מה שנועה כתבה, לא ידוע לי על סיבה לא לתת את זה לפני הריון ולידה, לי אישית היתה דיאפרגמה הרבה לפני שהיתה ילדה ...
קוטלי זרע למינהם - נרות, משחות, קצף.
התקן תוך רחמי - אבל כאן כבר באמת מדובר על משהו שאף רופא שנתקלתי בו לא התלהב מלשים אותו לאישה שטרם ילדה. וגם אחרי לא ממש התלהבו.
זריקה - זריקה שהאישה מקבלת כל שלושה חודשים, אבל שוב, מדובר בהורמונים, ככה שאם הגלולות עושות רע, גם זה עלול לעשות רע. זהו, זה מה שאני מכירה. לגבי זריקה לגבר, לא שמעתי על זה ...

tokit

New member
קיבלת את כל התשובות..

לגבי הזריקה לגבר.. היא עדיין בשלבי הניסוי ולא יצאה לשוק החפשי.

למעלה