אמפ, שאלון.

H i L o N e T

New member
אמפ, שאלון.

כי: כל השאר[?] חוזרים על עצמם, החלטתי להמציא אחד, שהוא לא כללי. 1. "חבר/ה הכי טוב/ה" יש חיה כזאת?! 2. יש לך חבר/ה הכי טוב/ה? 3. האם לדעתך, חבר/ה הכי טוב/ה צריך להתערב בחיים שלך? אפילו אם ביקשת שלא? 4. מה "מותר" ומה "אסור" לספר לחבר/ה הכי טוב/ה? 5. אתם מאמינים ב"ידידות" בין בנים ובנות? 6. יש לך ידיד/ה? 7. להתאהב ב"ידיד/ה טוב/ה" זה אפשרי? זהו. אמפ, אם תאהבו תענו
.

אני לענות..חחח

1. "חבר/ה הכי טוב/ה" יש חיה כזאת?! ברור שיש. 2. יש לך חבר/ה הכי טוב/ה? לא בדיוק. 3. האם לדעתך, חבר/ה הכי טוב/ה צריך להתערב בחיים שלך? אפילו אם ביקשת שלא? לפעמים שלא רוצים שיתערבו לנו בחיים וכן מתערבים זה בגלל שאנחנו חשובים להם...אם קורה מצב שאי אומרת שלא יתערבו לי בחיים אז לא מתערבים,בדרך כלל צריך גם לכבד את רצון החבר... 4.מה "מותר" ומה "אסור" לספר לחבר/ה הכי טוב/ה? אפשר לספר הכל ושלא יהיו סודות אבל אפשר גם להיות מסתוריים ולא לספר הכל כי ככה יש יותר מסתורין..חחחח... 5. אתם מאמינים ב"ידידות" בין בנים ובנות? בטח שמאמינה. 6. יש לך ידיד/ה? אכן כן. 7. להתאהב ב"ידיד/ה טוב/ה" זה אפשרי? אפשרי ביותר לדעתי..שמעתי על מקרים,אומנם לא הייתי במצבים כאלו אבל בתכלס אפשר להתאהב בידיד...

As היחידה

New member
עונה.. ../images/Emo23.gif ../images/Emo41.gif

1. "חבר/ה הכי טוב/ה" יש חיה כזאת?! חיה? חחח כן יש.. 2. יש לך חבר/ה הכי טוב/ה? כן 3. האם לדעתך, חבר/ה הכי טוב/ה צריך להתערב בחיים שלך? אפילו אם ביקשת שלא? עם ביקשתי שלא אז הם לא צריכים! אבל אם לא אמרתי כלום אז בטח! כאילו למה סיפרתי להם אז? 4. מה "מותר" ומה "אסור" לספר לחבר/ה הכי טוב/ה? אסור לספר לחברה... עם היא חברה טובה מותר הכל.. 5. אתם מאמינים ב"ידידות" בין בנים ובנות? בטח..
6. יש לך ידיד/ה? כן 7. להתאהב ב"ידיד/ה טוב/ה" זה אפשרי? לצערי וגם לשמחתי כן...
אבל זה גורם להרבה כאב...

HaMsTeR

New member
*עונה*../images/Emo118.gif

1.
"חבר/ה הכי טוב/ה" יש חיה כזאת?!
ברור.., אבל יש לי בערך שתי חברות הכי טובות, ועוד כמה פחות, אבל אף פעם לא הצלחתי להגדיר מי הכי טובה... 2.
יש לך חבר/ה הכי טוב/ה?
(התשובה למעלה עונה על זה) 3.
האם לדעתך, חבר/ה הכי טוב/ה צריך להתערב בחיים שלך? אפילו אם ביקשת שלא?
לא, ממש לא! אלא אם כן קורה משהו ממש רציני. זאת אומרת, אם הייתי יודעת שחברה שלי מתכננת להתאבד (חס וחלילה), הייתי מערבת בזה גורם נוסף... 4.
מה "מותר" ומה "אסור" לספר לחבר/ה הכי טוב/ה?
אין דברים ספציפיים, אבל יש לי כמה חברות שאני יודעת שאם אני אספר להם כל מיני דברים, הן לא יקבלו את זה כל כך טוב ובגלל זה אני לא מדברת איתן על דברים כאלה. 5.
אתם מאמינים ב"ידידות" בין בנים ובנות?
ברור, אבל אצלי זה לא כל כך עובד. 6.
יש לך ידיד/ה?
כן, יש לי כמה, אבל אנחנו לא בקשר כל כך טוב... נפגשים רק בנוער העובד וממש לא מדברים על הכל... 7.
להתאהב ב"ידיד/ה טוב/ה" זה אפשרי?
כן, קרה לי בכיתה ז'. היינו חברים חודשיים ואז נפרדנו ושבוע אחרי זה שוב היינו ידידים כאילו כלום לא קרה

תשובות...../images/Emo9.gif

" חברה הכי טובה "- יש דבר כזה?? ברור....
יש לך חברה הכי טובה? כן!
האם לדעתך חברה הכי טובה צריכה להתערב בחיים שלך אפילו שביקשתי שלא? אני חושבת שכן, אם אמרתי שלא היא עדיין צריכה להתערב ולשאול כי זה מראה שאני חשובה לה.
מה מותר ומה אסור לספר לחברה הכי טובה? ה-כ-ל אם היא החברה הכי טובה שלי- ברור שהכל... אחרת למה היא החברה הכי טובה שלי?! הכל בנוי מאמון.
אתם מאמינים בידידות בין בנים ובנות? בטח
יש לך ידיד? יש הרבה.
להתאהב בידיד זה אפשרי? אני חושבת שכן, גם אם יש כמה שאומרות- אני לא יכולה להתאהב בו, הוא הידיד הכי טוב שלי וכל זה... אפשר להתאהב בידיד, וזה גם מערכת שמחזיקה הרבה זמן בגלל ששניכם יודעים הרבה דברים אחד על השני אם הייתם ידידים טובים לפני זה! מצטערת על התשובות הארוכות.......

loving angel

New member
עונה ../images/Emo42.gif

1. "חבר/ה הכי טוב/ה" יש חיה כזאת?! בהחלט...
2. יש לך חבר/ה הכי טוב/ה? כן...שתים
3. האם לדעתך, חבר/ה הכי טוב/ה צריך להתערב בחיים שלך? אפילו אם ביקשת שלא? תלוי מתי...
4. מה "מותר" ומה "אסור" לספר לחבר/ה הכי טוב/ה?כל אחד יודע מה מותר ומה אסור...וזה גם תלוי באיזה מצב.
5. אתם מאמינים ב"ידידות" בין בנים ובנות?בהחלט...
7. להתאהב ב"ידיד/ה טוב/ה" זה אפשרי?אכן כן אפשרי בהחלט
לפי השאלון שלך אני מבינה שאת מאוהבת...אבל לא בחבר שלך
שאלון טוב :)

H i L o N e T

New member
חחח... לא. ../images/Emo54.gif

אני לא מאוהבת... מזמן רציתי לכתוב שאלון בנושא הזה, של חבר/ה הכי טוב/ה וידידים...
.

H i L o N e T

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

. 1. "חבר/ה הכי טוב/ה" יש חיה כזאת?! תלוי למי. יש אנשים שמספרים הכל לכולם ואין להם "חבר/ה הכי טוב/ה". 2. יש לך חבר/ה הכי טוב/ה? אין לי "הכי" טוב/ה. אבל בהחלט יש מספר מצומצם של אנשים [בת דודה שלי, ידיד הכי טוב שלי, ועוד חברה] שלהם אני מספרה -כמעט- הכל. 3. האם לדעתך, חבר/ה הכי טוב/ה צריך להתערב בחיים שלך? אפילו אם ביקשת שלא? תלוי במצב. 4. מה "מותר" ומה "אסור" לספר לחבר/ה הכי טוב/ה? לדעתי, זו החלטה של כל אחד. כל אחד מחליט מה הוא רוצה ומה הוא לא רוצה לספר לחבר/ה הכי טוב/ה שלו. 5. אתם מאמינים ב"ידידות" בין בנים ובנות? יאה
.
6. יש לך ידיד/ה? המון. 7. להתאהב ב"ידיד/ה טוב/ה" זה אפשרי? כן, למה לא?

וונקי

New member
עונה בכייף

1. "חבר/ה הכי טוב/ה" יש חיה כזאת?!עש ועוד איך 2. יש לך חבר/ה הכי טוב/ה? כן יש לי 3. האם לדעתך, חבר/ה הכי טוב/ה צריך להתערב בחיים שלך? אפילו אם ביקשת שלא? אני חושבת שכן תולי במצב 4. מה "מותר" ומה "אסור" לספר לחבר/ה הכי טוב/ה?אני לחברה הטובה שלי ספרתי הכול פשוט הכול אז אין אצלי מה שאסור . אבל יש רק שתי חברות כאלה שיודעת עלי ממש הכול 5. אתם מאמינים ב"ידידות" בין בנים ובנות? כן ועוד איך 6. יש לך ידיד/ה?כן יש לי 7. להתאהב ב"ידיד/ה טוב/ה" זה אפשרי ועוד איך כן זה קרה לי פעמיים

spirit noa

New member
טוף כמובן שגם אני../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

. "חבר/ה הכי טוב/ה" יש חיה כזאת?! בטח שיש. 2. יש לך חבר/ה הכי טוב/ה? כן
אביייי.... 3. האם לדעתך, חבר/ה הכי טוב/ה צריך להתערב בחיים שלך? אפילו אם ביקשת שלא? כן, כי אם הוא ממשיך להתערב. זה אורמש אכפת לו ממני, ושהוא דואג לי..
,
4. מה "מותר" ומה "אסור" לספר לחבר/ה הכי טוב/ה?לספר לה את הכל.... אם היא באמת החברה הכי טובה שלי, היא תמיד תשמור את הסודות שלי אפילו אם הם יהיו הכי חשובים לי... אני אשמח לשתף אותה בכל.. 5. אתם מאמינים ב"ידידות" בין בנים ובנות? בטח שכן
6. יש לך ידיד/ה? כן 7. להתאהב ב"ידיד/ה טוב/ה" זה אפשרי? בטח שכן...... כמו שאבי בהצלחה היה ידיד טוב שלי, ועכשיו הוא יותר מזה
אחלה שאלון מחיא כף!

sh53

New member
אני לענות ../images/Emo152.gif

1. "חבר/ה הכי טוב/ה" יש חיה כזאת?! כן.
2. יש לך חבר/ה הכי טוב/ה? יש, אחת.
3. האם לדעתך, חבר/ה הכי טוב/ה צריך להתערב בחיים שלך? אפילו אם ביקשת שלא? לא - כשאני ארצה, אני אבקש.
4. מה "מותר" ומה "אסור" לספר לחבר/ה הכי טוב/ה? דברים אישיים שנוגעים אליי, אם אני רוצה לספר, אז אין עם זה בעיה. דברים שקשורים לעוד אנשים והם ממש אישיים, לא צריך לספר בכלל.
5. אתם מאמינים ב"ידידות" בין בנים ובנות? אצלי זה לא עובד.
6. יש לך ידיד/ה? ידידות כן.
7. להתאהב ב"ידיד/ה טוב/ה" זה אפשרי? אפשרי ועוד איך.

האחמית

New member
אניייי../images/Emo149.gif

1. "חבר/ה הכי טוב/ה" יש חיה כזאת?!ברוררר 2. יש לך חבר/ה הכי טוב/ה?כןן 3. האם לדעתך, חבר/ה הכי טוב/ה צריך להתערב בחיים שלך? אפילו אם ביקשת שלא?לא נראה לי....אבל לפעמים יש מקרים שכן.. 4. מה "מותר" ומה "אסור" לספר לחבר/ה הכי טוב/ה?אמממ הכלללל 5. אתם מאמינים ב"ידידות" בין בנים ובנות?כן 6. יש לך ידיד/ה?כן:) 7. להתאהב ב"ידיד/ה טוב/ה" זה אפשרי?כן, לא קרה לי עדיין, אבל מאוד אפשרי..

אחלה של שאלון !!! ../images/Emo45.gif

1|. "חבר/ה הכי טוב/ה" יש חיה כזאת?! - אני מאמינה שיש חברה הכי טובה בכל מיני תחומים , ללימודים , לחיים , ליציאות בימי שישי וכ"ו. 2. יש לך חבר/ה הכי טוב/ה? יש לי המון חברים אבל אין מישה ושהוא מעל כולם. 3. האם לדעתך, חבר/ה הכי טוב/ה צריך להתערב בחיים שלך? אפילו אם ביקשת שלא? ממש לא! בשום אופן! אני שונאת שזה קורה! 4. מה "מותר" ומה "אסור" לספר לחבר/ה הכי טוב/ה? זה סוביקטיבי, כל אחד והמערכת היחסים שלו עם החברים שלו . אני לא הייתי מספרת על מה שקורה בבית כי זה משהו פרטי מאוד. 5. אתם מאמינים ב"ידידות" בין בנים ובנות? כמובן 6. יש לך ידיד/ה? כמובן 7. להתאהב ב"ידיד/ה טוב/ה" זה אפשרי? כמובן סדגש|

למעלה