אמפרמטר דירתי

אמפרמטר דירתי

בעבר שאלתי שאלה לגבי אמפרמטר בהנחה שיותקן בלוח שבתוך הדירה. כעת החלטתי שהחשמלאי יתקין לי אותו בדירה של סבי (חד פאזי)
הלוח בחוץ. החשמלאי יכול להאריך את החוטים של השנאי זרם מהלוח בחוץ עד לרב מודד בתוך הדירה או שהאורך משפיע על הדיוק?
החוט יכול להיות גם חוט רמקול לבן דו גידי כי הרי הזרם לא זורם בו? או שחייב אם מאריכים כבל?(שוב מדובר על הארכת חוטי שנאי הזרם)

ולגבי מתח לרב מודד חייב להיות מהלוח או שיכול לקחת משקע ליד כי הרי המתח זהה בכל הבית בלי שום קשר לצרכנים?
תודה.

רשר

Well-known member
מנהל
אתה השתגעת לגמרי - חדל מהשטויות וחוסר ההבנה של מה שאתה עושה

למשל שנאי זרם שחוטיו אינם מחוברים מייצר מתח גבוה ומסוכן, למשוך ממנו חוטים ללא אבטחתם הנו סיכון מיותר מה עוד שהמידע שתקבל (זרם לדירה) חסר כל משמעות ותועלת לצרכן
לגבי המתח למודד אתה מערבב מעגלים ויוצר עוד סיכון וכמובן עוד עבירה על חוק החשמל,

התקנת מערכות מדידת חשמל מחייב ידע ונסיון בתחום ולא כל חשמלאי מוסמך באמת מבין ויודע אך, למה, כיצד,,, לשמור על הבטיחות

aeshet

New member
מד זרם דירתי

רשר נס חנוכה
תשובה כהלכה
כל הכבוד
יצאת מהארון (חשמל)
והכותב (זה ששאל את השאלה מציג את עצמו כמקצוען בסגנון אתה לא יוגע מי אני
תמיד שואל שאלות קיטבג שמראות על על חןסר הבנה מוחלט
לא מבין חוק אום שבעזרתו עם קצת תוספת אפשר לפתור הכל

אוהבים לנסות להוציא כאן אנשים כחסרי ידע נכון?! נהנים מזה?

וכמו שציינתי שאלתי את השאלות בשביל שביום שיגיע חשמלאי להתקין את המודד אדע שהוא לא עושה שטויות!
אבל לא הכי נחמד לתקוף ולגדף בסגנון אני לא מבין כלום נכון? עלה בדעתכם שבגלל זה אני מזמין חשמלאי ומברר בפורום ליפני?!

aeshet

New member
מד זרם דירתי

יש לי שאלה שאתה הולך לרופא אתה לומד רפואה לפני זה
שתזמין חשמלאי עם תתחיל לבדוק אותו יזרוק אותך מכל המדרגות
ועכשו למד הזרם
סבא ישב במקלחת סבתא ליד מד הזרם עם מערכת כריזה ותצעק תסבן תרחץ תחכה קת השכן גונב חשמל
תשיר קצת אני רוצה לעשות תה
תתחיל להיות רציני
וזאת פעם ראשונה בהיסטוריה שמנהל הפורום העז לענות לך כמו שצריך

בשביל מה? כדי להשביע את סקרנותי חח

ולראות שכשהמזגן הדוד והתנור במקלחת דולקים שלא יתקרב המאמט ראשי לקפיצה

רשר

Well-known member
מנהל
כמה סיבוך במקום לחשב קצת?

אבל הוא רוצה לראות תכלס

מוצרי החשמל לא בהכרח עובדים בשיא התפוקה כך שיממשו את ההספק שלהם (W). מיזוג אינוורטר בעל מדחס דיפרנציאלי, כך גם חלק מהמקררים, מפזר חום סיני של 2200W אולי ייקח 2500W (סתם דוגמא)
הצריכה משתנה עם הזמן.
אני יכול להבין למה הוא רוצה לראות ת'כלס כמה זרם צורכת הדירה שלו.

אכן יודע וכבר חישבתי אבל עורב צפוני הבין אותי בדיוק תמיד יש

סקרנות ורצון ממשי לראות בפועל

aeshet

New member
מד

תחבר גם מד מים ומד טמפרטורה לדוד אפשר הגם לקומקום
תחבר מונה שיחות לבזק
תדע יותר

aeshet

New member
מד

תיכנס לאמבטיה תתרחץ תרוץ עם נשארו עוד מים אם כן
תעשה את מעשיך במקום לבלבל לנו במוח

אם אני כלכך מבלבל לך במוח למה אתה ממשיך אתה הדיון כל פעם מחד

מחדש?
אתה מחפש להיטפל ושמתי לב לזה בהרבה מקרים כאן. כאילו החלטת לקחת על עצמך את תפקיד פקח הפורום, אז רק לידיעתך פורום אומר שמתדיינים על דברים מסויימים בין עם מה שנאמר לרוחך ובין אם לא. אתה לא חייב להשתתף באותו דיון, לבוא ולהגיד שאני מבלבלב תמוח רחוק מאוד מלהוות את מטרת הפורום אז אם לא טוב לך בלבולי המוח שלי, אתה מוזמן לא להגיב לשום דבר שאני רושם
כל טוב!

למעלה