אמסטרדם

• פותח הנושא el21
  • פורסם בתאריך

el21

New member
אמסטרדם

אהלן חבר'ה. שבוע הבא אני בהולנד... למישהו יש מושג האם יש רכבת שמחברת בין אמסטרדם ללונדון? ועוד שאלה- מכירים מקום שאפשר ללון בו באמסטרדם, גיי פרנדלי, לא יקר יותר מדי?

itay82

New member
רכבות

יש יורוסטאר מבריסל ללונדון, אז אתה יכול לקחת רכבת עד בריסל ואז את היורוסטאר ללונדון... אלא אם היורוסטאר מגיעה כבר עד לאמסטרדם? (שאלה להולנדים)

ro99

New member
הולנדית עונה (כי תומר בביקור מולדת)

יש ויש יורוסטאר מאמסטרדם. אני מצרפת לינק לאתר (באנגלית) ושם תוכל לברר יותר. בקשר למלונות גיי פרנדלי: אמסטרדם בין כה וכה גיי פרנדלי, אז חבל להתאמץ עד כדי כך... אם היית למשל רוצה מלון לא-גיי פרנדלי, אז הייתי ממליצה לעשות חיפוש ממוקד לעומק. אז אני מצרפת עוד לינק, והפעם לאתר של משרד התיירות ההולנדי (ושוב באנגלית - תראה איזו מאמי אני! הייתי יכולה להיות ממש רעה ולזעזע אותך עם הולנדית!) שבו אתה יכול לעשות חיפוש ספציפי של מלונות באמסטרדם לפי הדרישות שלך. אז שתהיה לך חופשה נעימה!

itay82

New member
ממתי יורוסטאר ללונדון?

פתאום גם ההולנדים חלק ממשפחת העמים?

ro99

New member
אתה רוצה שאזרוק עליך כפכף מעץ? ../images/Emo3.gif

חכה חכה פעם הבאה שאתה פה! אני אתחבא מאחורי צבעוני וכשהכי לא תצפה לזה אפגיז אותך בהרינג, גבינות למיניהן וסוכריות הולנדיות מגעילות! הולנד היא מרכז העולם, יא שבדי! תיכף תגיד לי שבפריז יש רכבות!

itay82

New member
כל עוד זו לא פרה או תחנת רוח

תזרקי מה שאת רוצה. ודי ללכלך על הסוכריות ההולנדיות. הן ממש מוצלחות... כמעט מגעילות כמו השוודיות ואפשר לקנות כמויות עתק!!! אני תמיד חוזר עם שקי אלברט היין שאני ממלא בסוכריות מ-Jamin כל פעם. וכן, בפאריז יש רכבות... :) יש לי המון סיפורי רכבות מכאן, רוצה לשמוע? בכלל, עכשיו פאריז מתרוקנת מאנשים... חבל שאני לא שם. בטח מזג האוויר שם יותר מוצלח מכאן. גשם ואפור וגשם ואפור. לפחות הבטיחו שמש לאירועי הגאווה.

itay82

New member
מנסים לארגן פגישה

עם האלה באמסטרדם, אבל עכשיו הם חושבים רק על לצאת לחופש. זה כנראה יקרה בסוף אוגוסט או תחילת ספטמבר. את לא נוסעת דרומה/צפונה?

ro99

New member
אתה מתכוון שבדיה/פריז?

לא נראה לי בזמן הקרוב. נודדת לאמסטרדם לפרייד למשל. אך באוגוסט כבר יהיו כבר קליינט(ון) או שניים שזקוקים לתשומת ליבי לפני שמתחילה שנת הלימודים, כך שהעדרות ממושכת (ושוב, הכל יחסי) לא נראית לי בגדר האפשרויות. בנתיים מתפללת לשמש של ממש כדי שאוכל לשכב על שפת הים וכדי שנובי יוכל לחפור בורות עד אוסטרליה ולכסות אותי בחול. מי אומר שאני לא יודעת לעשות חיים?

itay82

New member
חבל

פאריס היא רק ארבע שעות מאמסטרדם... כמובן. אני מעדיף שלא לנסות לגרום לסטוקהולם להיראות קרובה או סתם כמו עיר במרכז העולם, כי אני אקבל על זה בטח איזה כפכף עץ בראש.

למעלה