אמסטף

broken girl 18

New member
אמסטף

האם מותר לגדל? יש לי שכן עם אמסטף אבל הוא כלב ממושמע ולא עושה כלום והוא משחרר אותו בפארק...מה ניתן לעשות..

טיגרס1

New member
אין מניעה לגדל כלבים מכל סוג יש מניעה לגדל

יש מניעה לגדל כלבים על שנים. אבל צריך להסביר לשכן בנימוס שיש חוק האוסר לשחרר כלבים בגינה ובפרט אמסטפים. יותר מכך על בעל הכלב להקפיד תמיד !!!!! שהכלב יהיה עם מחסום וקשור ברצועה !!! זכור אמסטאף הוא כלב כמו כל הכלבים רק שהפתיל שלו קצר יותר ולכן הוא חייב לנהוג כחוק כי אם הכלב יתקוף משהוא השכן יהיה בצרה גדולה מאוד. זה עלול להגיע עד הרדמת הכלב וקנס של עשרות עלפי שקלים !!!

AllRed

New member
מה אתה מקשקש על "שהפתיל שלו קצר יותר"

אילו שטויות במיץ.

טיגרס1

New member
אני אומר זאת כבעל לכלבת אמסטאף

האמסטאף הוא כלב אדיר בכל המובנים . כלב חכם מאוד ,כלב שיודע להעניק חום ללא גבול,כלב שיודע להצחיק עד כאב בטן. אבל וזה האבל הגדול וזה שינאה לכלבים אחרים זה לא עוזר כלום אני כל פעם שהיא החלה להשתולל מול כלב היא קיבלה צעקה וזה עזר בדיוק לדקה . היום היא בת שמונה ואני כבר מגיל שש מרחיק אותה מכלבים עקב הסיקון הרב .

AllRed

New member
אתה יצרת את הסיכון בעצמך בזה שצעקת עליה

ובזה שהרחקת אותה מכלבים אחרים. לפיטבול אין פתיל יותר קצ מלפינצ'ר או לבדרדור או כל גזע אחר. הרוב תלוי באופי האישי של הכלב, במזג שלו ובאיך שאתה מבין דברים ופועל לפי זה. אין להם שינאה לכלבים אחרים, הכלבה שלך אולי לא מסתדרת עם כלבים, בין אם זה באופי שלה אובגלל טעויות שאתה עשית, אני מכיר אמסטפים ופיטבולים שחיים עם כלבים אחרים בבית, חיות אחרות בבית ומעולם לא תקפו ולא הביעו שינאה. גם לי יש כלב שלא מסתדר עם זכרים, הוא פינצ'ר, אז אני אכליל על כל הפינצ'רים שהם לא מסתדרים עם כלבים? - זה שטויות. עצם העובדה שצעקת עליה שבזמן שהיא נכנסה לאטרף התקיפה רק עודד אותה להמשיך, עשית בדיוק את הפעולה ההפוכה.

זכוכיות

New member
לשכנים שלי יש האמסטפית שמסתדרת נהדר

עם הכלבות שלי! הן ממש שמחות בכל פעם מחדש להיפגש ולשחק יחד בחוץ.

AllRed

New member
להסביר לו יפה שיש חוק במדינת ישראל שאוסר

לשחרר כלבים בייחוד אמסטפים ועליו לשים לו מחסום. אפ פקח יעבור שם הכלב ילקח להסגר או במקרה הטוב הוא יקבל קנס. אם אכפת לו מהכלב שלו הוא יקשור אותו ברצועה כשהוא מטייל איתו. אם הוא יכנס להסגר אולי הוא לא יצא. חלילה מישהו ידווח עליו שהכלב תוקף..פקחים דיי סתומים בעניין הזה, לא שואלים שאלות, באים ולוקחים ואז הכלב נתון לחסרי הוט' העירוני. לא חבל שלהפסיד את הכלב שלו בגלל שטות?

koknok

New member
ושוב פעם

אמסטפים הם בדיוק כמו כל הכלבים, פודל יכול להיות מסוכן כמו זאב אם הבעלים שלו מתייחסים אליו גרוע וזה אומר שאמסטף יכול להתנהג כמו פודל אם מתנהגים אליו יפה

AllRed

New member
תקראי את ההודעה שוב ותראי שאני מתייחס לחוק

היבש ולא לאמסטף ככלב. לפי החוק אמסטף, יותר מכל כלב אחר שלא מופיע ברשימה חייב ברצועה ומחסום. המצב רגיש לגביהם וחייבים להיות זהירים.

טיגרס1

New member
כלב האמסטאף הוא יותר מפונק מהפודל ויותר מתוק

התנהגות האמסטאף תלויה בבעל הכלב כאשר הכלב מקבל יחס טוב ואוהב הכלב יחזיר אהבה ללא גבול ויותר. אותו סיפור עם הפודל ההבדל הוא בכוח שיש לפודל בפה ולכוח של האמסטאף.

למעלה