אמנם קצת באיחור...

gaichuk

New member
אמנם קצת באיחור...

שבוע שעבר אני מתעורר כהרגלי לעבודה. השעה היא 05:45. אני שוכב במיטה ומנסה להתאפס על עצמי ולקום ופתאום הטלפון מצלצל. "אתה בעבודה?" שואל חבר. "לא.אני מתעורר..." אני עונה. "יש לי נחש בשבילך..." הוא מפטיר ואני כבר עומד ומחפש את החלוק. תוך שלוש דקות אני כבר בחוץ ,לבוש בחלוק,מעשן סיגריה ומושך מבטים מאנשים שעוברים לידי בדרך לעבודה. החבר שעובד כבוקר קיבל אותו משומר הלילה שתפס אותו עם בקבוק טמפו ריק. אני מקבל את הבקבוק ומיד מזהה עין חתול חברבר . אחד הגדולים שראיתי . לחצנו ידיים,הוא נסע לדרכו ואני חזרתי הביתה. בהפסקת הבוקר קפצתי לצלם כמה תמונות ועשיתי כמה טלפונים. בסופו של דבר,עבר הנחש לגן החיות בקרית מוצקין לרשותו של תומר.

gaichuk

New member
7 ואחרונה...

בשביל קנה מידה,קופסת סיגריות. אני מעריך אותו ב-60 ס"מ וקצת... עוד דבר, הנחש היה בנשל וכמה קשקשים כבר החלו לרדת באיזור הזנב בגחון. שקט ביותר ורגוע מאד. בנסיבות אחרות אולי היה נשאר לצמיתות...

salingre

New member
מדהים!! אני מת על זוחלי א"י!

ביום כיפור תפסתי 2 בייבים אבל הם סירסו לאכול אז שיחררתי אותם... הפרט שבתמונה בהחלט נראה לי גדול ומרשים!! וגם יפה מאודדד!

salingre

New member
אני מת על ויפרים במיוחד!

וגם על תת ארסיים (על כולםםםם) טוב נו ניתפשר על כל נחשי א"י!!!!!!מעניין אותי...הוא לא היה תוקפני הנחש הנ"ל?

o r i 6 6 6

New member
אם אתה מת על ה-VIPERS

תחפש בגוגל תמונות של eyelash viper במופע צהוב

פרט יפה, כמו שאני אוהב חום לא

אפור. לפני כמה שנים הייתי בחדר החיות שהיה לי (עכברים חולדות ואוגרים) כשמגיע הג'יפ של שומר הקיבוץ אל מול החדר וקורא לי החוצה. השמור שאינו מהקיבוץ ורק ראה אותי כמה פעמים מטייל בלילות עם פנס נתן לי גם בקבוק של ליטר וחצי (אני לא בטוח של איזו פירמה...) ובתוכו עין חתול חברבר גדול. הנחש היה אצלי כשבוע, בזמן הזה היא הספיקה להוציא תולעים ענקיות שטיילו בטרריום שלה וגם להטיל שלוש ביצים. שלושת הביצים בקעו לאחר כחודשיים והתינוקות שוחררו. מה שהיה מעניין לטעמי בבקיעה זה שמתוך שלושת התינוקות חלק היו במופע החום וחלק במופע האפור, האמא הייתה מהמופע האפור.

למעלה