ויש אנשים שיגדו שזה קשה וכאלה שיאמרו שזה קל אני לא מתערב אבל תסכימו איתי שעונה שלמה ללא הפסד זה חלומו של כל מנג'ר... במיוחד אם זוכים באליפות בסיום אותה עונה...
לא להפסיד עונה שלמה זה בחלט עבודה טובה. אתה מוזמן לכתוב מדריך לאיאקס(איפה לחזק,איך הסגל,איך האיצטדיון וכדומה) לעוד פרטים בנושא תסתכל בהודעה מדריכי קבוצות. תודה
במשחק שהוא מאיאקס (זה בן ה 19) איך הצלחת לעשות הגנה כל כך חזקה שספגה כל כך מעט ? איזו טקטיקה ? ואיזה הוראות נתת לשחקני הגנה זה מה שאני תמיד נדפק איתו וחוץ מזה אחלה עונה נתת !
אפילו שאני לוקח את ברצלונה (אהובתי).. המנטליות היא הגנתית כאשר אני משחק על התקפות מתפרצות....ולכן הההגנה עצמה היא חזקה וממעטת לספוג שערים אבל נכון שיש לזה מחיר ואתה כובש פחות שערים אבל עדיין כובש 2 שערים ממוצע למשחק.. שאתה אומר חלוצ אחד אז נכון החלוצ שלי כובש הרבה שערים אבל שלושת הקשרים מתחתיו מוסיפים את השערים שלהם והבישולים שלהם ומסיימים לפחות עם 30 שערים במסתכם ואפילו יותר ...זה בעצם רביעייה התקפית ביותר כאשר גם קשר אחורי אחד מבין השניים מצטרפ (בדרך כלל פלמיני)ואחד הגנתי יותר ושומר מאחור נגד מתפרצות.. ןכמובן שאני מוסיפ חלוצ ומוריד קשר הגנתי אחד כאשר אני בפיגור או בתיקו לקראת סיום או שאני ביתרון מספרי ...
כמו שאתם רואים אני מסתמך על כמה שחקנים צעירים בעיקר כאשר הבאתי חיזוקים להתקפה את פתיח (עונה שעברה היה לי את טבז שנמכר למילאן תמורת 39 מיליון)הבאתי את מטארצי מאינטר להגנה כדי שיקרין רוגע על השחקנים הצעירים שלי את ואן דר מיידה החזרתי למועדון כדי שיעזור באגפים וכמובן הוא חזר למועדון הבית שלו אני הרוב מסתמך על צעירים אני גם מנסה לפתח צעירים מקבוצת הנוער של המועדון ואני שולח הרבה צעירים מהקבוצה להשאלות כדי שיקבלו דק' משחק... בינתיים זה הולך לא רע..... בינואר צפויים קצת שינויים בקבוצה כאשר פרדי גוארין נמכר בסכום זעום של 15 מיליון לבורדו ומקסוול נמכר גם הוא בסכום זעום של 15 מיליון לדורטמונד..בעקבות כך אני אכניס לרוטציה את אימנואלסן כמגן שמאלי ושחקן מהנוער שיגבה אותו ואת מדורו כמחליפ לגוארין והבאתי את בודה שיגבה אותו... מקווה להצלחה גם בליגה וגם באירופה השנה לאחר ששנתיים רצופ עפתי בשמינית הגמר תאחלו לי בהצלחה ח'ברה ותודה שקראתם את זה אני יודע שזה היה ארוך ומיאש ..מקווה שיהיו תגובות חיוביות