אורי לוינסון
New member
אמנם זה פורום של מילים
גם העדרם זו אמירה אכן הכוונות, הרצון, השאיפות היו גדולות בפועל קרה הרבה פחות ולכן החלטתי לוותר על היותי מנהל הפורום ולפנות את מקומי לאדם אחר שיוכל לצקת תוכן לתוך התפקיד. הסיבות הם בעיקר שאלה של תחרות על זמן וסידרי עדיפות לגבי ניצולו , מבלי להיכנס לפרוט רשימת התיוג של "לאן הולך הזמן שלי" אוכל רק להגיד שהוא אמנם נמסר ברובו לתאטרון ( לא רק) רק שלא לפורום תאטרון
. אוכל להוסיף ולומר שלא הצלתי להביא את השקפתי לגבי פורום אינטרנט באופן כללי, ופורום בנושא במה באופן ספציפי לכדי מימוש, ועל כך צר לי . פרוט השקפתי ניתן למצוא באוסף הודעותי שלא הצמיחו שירשור משמעותי,,,, שאלה של מנהיגות ? אולי ,,, מאחל לכולם לגלות את הקסם של עולם הבמה, ותוך כדי כך לגלות ולחוות את חייהם באופן המלא והמרגש. תודה, אורי, שמותר על מה שאף פעם לא היה לשחקנית שבעדינות שובת לב נתלה את "המושוכת" שתהני ממעשיך ושהאחרים גם,,,, יהנו
גם העדרם זו אמירה אכן הכוונות, הרצון, השאיפות היו גדולות בפועל קרה הרבה פחות ולכן החלטתי לוותר על היותי מנהל הפורום ולפנות את מקומי לאדם אחר שיוכל לצקת תוכן לתוך התפקיד. הסיבות הם בעיקר שאלה של תחרות על זמן וסידרי עדיפות לגבי ניצולו , מבלי להיכנס לפרוט רשימת התיוג של "לאן הולך הזמן שלי" אוכל רק להגיד שהוא אמנם נמסר ברובו לתאטרון ( לא רק) רק שלא לפורום תאטרון