אמנם באיחור......

illustrator

New member
אמנם באיחור......

אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם. אז הנה המגנטו שלי.

The Crusader

New member
וואו

שמע כל הכבוד על הציור!!! מהמם!!! רק הכפות רגליים נראו לי טיפה קטנות. אבל באמת ציור פשוט...... וואו!!!! תמשיך את העבודה הטובה!!!! :)

DrorCh

New member
בעיה אנטומית בעצם הבריח

יש בעיה אנטומית שממש הפריע לי לעין בעצם הבריח אני באמת הייתי ממליץ לך למצוא חומר על אנטומיה אפילו לקנות ספר בנושא כי רמת הרישום שלך מאוד טובה וגם האינקינג מצויין אתה תוכל להגיע להישגים מדהימים אם תלמד את האנטומיה של גוף האדם בצורה טובה אין לי סורק אז ניסיתי לצייר ביד חופשית בפוטושופ בעזרת העכבר למה אני בדיוק מתכוון אל תשים לב לפרופרציות לא נכונות או לרמת רישום מקושקשת אלא לעצם הבריח מאיפה יוצאות הזרועות של הידיים איפה נמצאות הכתפיים ואיך החזה משתנה לפי תנוחת היד זה שישה סקיצות של חזית של גוף מאחורה זה נראה שונה כי יש את חגורת הכתפיים

illustrator

New member
עצם הבריח

תודה על השיעור, אבל יש לי תיקון קל עבורך. הרמת היד לא חייבת להשפיע על עצם הבריח. אם הייתי רוצה לצייר אותו מתמתח, אז הייתי צריך לצייר את החזה אחרת, והזוית של עצם הבריח היתה משתנה. אבל למה שיתמתח? הדמות של מגנטו לא מבוססת על דינמיות, אלא על נוכחות. הוא מסוגל לעשות דברים מדהימים בהינף יד, ללא כל מאמץ. אז נא לעשות הפרדה בין תנוחות הידיים לתנוחת הטורסו.

Humus_Chipsalat

New member
לא רק עצם הבריח...

הרבה טעויות יש בציור... עצם הבריח (והכתפיים) היא אמנם אחת הבולטות יותר... אבל תסתכל על המותניים... הוא נראה כמו רקדנית באלט.. אין נוכחות... הרגליים שלו מחוברות אחת לשנייה וה"בליטה" שעשית לו במכנסיים... אמממ...לא הגיונית באף רמה.. שמע.. הציור יפה... וברמה מעולה.. אבל קצת אנטומיה לא הרגה אף אחד.. על הרגליים העירו... ו.. אמממ... אמממ.... הוא פוזל?!?!?!?!?

למעלה