אמנם אנחנו עדיין בחלבי אבל המלצה משבת על עוף יםתיכוני של לייזה פאנלים. היה מאד מאד טעים

מה צריכים?
3 פולקע
3 כרעיים
כוס וחצי חומוסים מבושלים (קונה בחומוסיה אבל גם קפוא יעבוד)
20 עגבניות שרי מתוקות
בצל סגול חתוך גס
5 פלחי לימון
נענע וכוסברה או זעתר או טימין

לרוטב:
מיץ מלימון שלם
2 שיני שום כתושות
חצי כוס שמן זית איכותי
כפית מלח
כפית פלפל שחור
כפית פפריקה חריפה
כוס וחצי מים

איך מכינים?
בסיר שטוח עם רבע כוס שמן נשחים את העוף משני צדדיו (כשמשחים מתנתק לבדו מהתחתית), נוסיף את הבצל הסגול, עגבניות השרי השלמות, פלחי הלימון, החומוסים, נוסיף את הרוטב, נביא לרתיחה, ננמיך אש, נכסה סיר כ-40 דק’ (אמורים להיות כל הזמן מים בתחתית, אם חסר נוסיף מעט), נענע כוסברה, נטעם רוטב. נתקן תיבול אם צריך
ונכניס לתנור למכת חום גבוה כ-חצי שעה.
 
למעלה