אמנות ?

higa

New member
אמנות ?

הם אמרו זאת. האמנות היא כזב שבכוחו נכיר את האמת --- פבלו פיקסו --- אמנות היא המאמץ ליצור עולם יותר אנושי, בצד העולם הממשי ---אנדרה מורואה --- להיות אמן, משמע, לדעת למרק ולהחליק את הקצוות הגסים של המציאות עד שתהא מסוגלת לשקף את האינסוף כולו, מגבהי השחקים עד עמקי הגיהינום ---ארתור שניצלר--- ותחשבו על זה.

משפטים חכמים של אנשים חכמים

פיקסו,אני בהחלט מתחברת אליו. אנדרה מורואה, לדעתי המאמץ בד"כ נכשל או הופך להיות הגזמה של מצב קיים. שניצלר, מתחברת, וגם לפעמים ההפך הוא הנכון של להבליט ולהדגיש את הקצוות הגסים הללו...

higa

New member
Art: הפעם ברצינות

A term used by classical, Renaissance, and neoclassical critics (Horace, Sir Philip Sidney, John Dryden, and others) to describe a unified work that displays correctness and good taste and that has the right proportions of "decorum"--(the mutual appropriateness of genre, style, action, subject matter, and character), "delight"-- (the intrinsic pleasure that artistic imitation affords), "instruction"-- (the utility, edification, and education that artistic imitation affords), and "nature" (the accurate representation of the world and human life).

היגה אני רואה שהעניין מעסיק אותך

אז יש לי משימה בשבילך - כתבי לנו מאמר - "מהי האמנות", אני בטוחה שיש לך מ-ל-א חומר לתרום בעניין, ואני מבטיחה לתת לו מקום של כבוד יחד עם שאר מאמרי הפורום! אפרת

למעלה