אמנות פסיכודלית אני זוכר שמישהו כאן נתן אתר עם מלא ציורים פסיכודליים מטורפים יש למישהו?
Y yoss67 New member 21/9/06 #1 אמנות פסיכודלית אני זוכר שמישהו כאן נתן אתר עם מלא ציורים פסיכודליים מטורפים יש למישהו?
מ מתושלח הזקן New member 22/9/06 #3 כנס www.wwwcomcom.com אני יודע שזה לא הכי אמין אבל זאת כתובת אמיתית, תכנס לגלריה שם תראה איזה דברים הזויים הולכים שם.
כנס www.wwwcomcom.com אני יודע שזה לא הכי אמין אבל זאת כתובת אמיתית, תכנס לגלריה שם תראה איזה דברים הזויים הולכים שם.
P PsyVodz New member 23/9/06 #6 לא צריך להיות חולה נפש צריך חומרים מסויימים שמשפיעים על המוח בצורה הזאת ואתה מסודר ..
L lsd light your mind New member 25/9/06 #9 ואני כמעט נהייתי חולה נפש תודה לאל שלקחתי כדור שינה קח 1000 מיקרו ותראה דברים הזויים לגמרי לגמרי כמעט שנידפקתי סופית תודה לאל שלא
ואני כמעט נהייתי חולה נפש תודה לאל שלקחתי כדור שינה קח 1000 מיקרו ותראה דברים הזויים לגמרי לגמרי כמעט שנידפקתי סופית תודה לאל שלא
א אביתר13 New member 26/9/06 #10 וואה וואה אני ילדד על מה אתם מדברים לי כאן חחחחחחחחחח 100 מיקרו מה המשמעות?