אמנות ,עוני, מחאה (??)

radm

New member
אמנות ,עוני, מחאה (??)

שום סקיצה,רעיון ,דיסקוס, לא הופיעו עדיין בפורום,זה אומר שההענות דלה?שהדברים נעשים מאחרי הקלעים?כלומר,מה קורה?? משימה לא פשוטה בכלל,לדעתי.איזה דימוי כבר אינו משומש או קלישאתי? כמה כוח יש לדימוי כמחאה? יש משחק רחב ומקובל במגרש של הרגישות לילד העני.עבורי כשמדברים על הילד מדברים על המבוגר שיהיה וסיכוייו."הילדים הם העתיד של המדינה" ומה עם המבוגרים(מבוגרים ברי עבודה כמובן,לא פרזיטים נכים זקנים {ולמקרה שמישהו/י חושבים אחרת זו הערה צינית סרקסטית})שהם בעצם ה"הווה של המדינה"? מחוויתי את ילדותי,עם כל הקושי והיה קשה מאוד.סיוטי אפילו,היה תום מספיק להאמין בהבטחות לעתיד לבוא.היה ברור ששכרו של הסובל יבוא.אם אתה עני,מלוכלך,מעונה(אולי בעיקר את,צריכה לחשוב על ייצוג הבנים באגדות והמסרים להם),יומך הגדול יגיע, הגלגל יתהפך בסיוע מאגי כלשהו,והמהות האמיתית תצא לאור,מובטחת אהבה גדולה יופי מהמם ואושר.מפלט הילד בפנטזיות מאפשר לחיות,מעודד. אז זו נקודת המוצא שלי לעבודה.חושבת על רעיון שקשור לכספים שזרעתי בילדות מתחת לאבנים בגבעה מול הבית,מתוך ציפיה וידיעה ברורה שיניבו פרי.אחשוב עוד קצת ואחזור.כמובן אשדמח לפידבק. ועוד הרהורון.מחאה חריפה צריכה להאמר על ייצוגנו בערוץ 2,על הזוהר הבזבזני בפרסומות,על תכנית הטיולים שמניחה שנכון ומענג הוא לחוות את חו"ל באמצעות סלבריטאים,על תכניות בילויים וכדומה.על מוסר כפול(שבת אקשיין,שבת חזקה,וואי האלימות מתגברת..)יש עוד המון,אבל עוצרת כאן. מחאתי תהיה סיפור קטן,צנוע על עצי הכסף שלא צמחו.

זה אומר רק דבר אחד

שצריך לחכות בסבלנות שמנהלת הפורום תחשוף את כל הפרטים. אפרת

radm

New member
מה שאני לשאול הוא - האם כבר יש

עבודות בתהליך?נניח והייתי עושה סקר.האם קריאתך זכתה להענות? למעט חשיפת הפרטים,יש תגובה,אוהדת, שוללת,שואלת, איזושהי לרעיון העבודה הפרטית שלי(עיניינה זריעת כספים למען יצמחו ?)

בואי נגיד ככה...

הרוב עוד לא יודעים,שבוע הבא מתוכננת הודעה רשמית ואז תוכלי לעשות סקר, כרע הכל עוד ב"שו שו"
אגב יופי של נושא. בואי נמשיך את זה בתופז מסרים או בטלפון. אפרת

FreeFeeling

New member
היי אפרת ../images/Emo13.gif

כמה שאלות אם הפשר ? אוד כמה זמן יש לסיום הפרויקט ? והאם יש הארכה בזמן !? Free

למעלה