לְבֵן (או דיווח מהמגן שלי במתמטיקה)
קודם כל לבן - אתה גדול! אתה ענק! אתה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה ותודה...! גרמת לי להאמין בעצמי אתמול - עם ההודעה על שינוי תפיסת מחשבה... רק בגלל זה עברתי היום את המגן שלי במתמטיקה... ואני גאה להגיד ששמרתי על טוהר המילה היום! אז ככה הלך המגן שלי: היום בבוקר התעוררתי אחרי איזה 4 שעות שינה ב 6:30 בבוקר בערך, עכשיו למבחן הזה עשיתי לעצמי מיקוד ולמדתי רק חומר שקל לי, מה שהשאיר לי שום בחירה במבחן... ואז בבוקר נזכרתי שיש בעצם נושא בהנדסה אנליטית שכן הסתדרתי איתו אז החלטתי תעבור עליו, אם במקרה אני אתקע באיזו שאלה שם. אחרי זה התחלתי לראות טלוויזיה - אני לא יכולה לחשוב על דרך יותר טובה להתחיל את היום מאשר לראות את התוכנית של דרו קארי
ואס הגעתי למבחן - שמחה, בטוחה שאני אצליח.... טוב, התחלתי - פתרתי את שאלה 8, קלה... פתרתי את שאלה 7, גם קלה... ואז עברתי לווקטורים, שבדרך כלל הוא נושא קל, ולמדתי אליו כל כך הרבה, פתרתי גם את כל השאלות בספר כי בטוחה שעל הנושא הזה אני עונה! הסתכלתי על השאלות בווקטורים ונהיה לי שחור בעיניים... אז עברתי לשאלה על הפרבולה... שהייתה קלה
והנה הקטע המותח - נשאר לי קצת פחות משעה למבחן אז הלכתי לשאלה 4 בווקטריום, אחרי חצי שעה או קצת יותר הבנתי שאני לא הולכת לפתור את השאלה הזאת ואז הסתכלתי על השאלה האחרת שיש בווקטורים... אז חשבתי "טוב, אני את זה". אבל נשארו לי רק 20 דקות - התחלתי לפתור את סעיף א ובסוף כשהגעתי לחלק של התשובה זה לא הצליח לי! אז חיפשתי טעויות חישוב ואז מצאתי אחת... אבל זה עדיין לא הצליח לי, אז ממש נלחצתי, התחלתי לחפש מה עשיתי לא בסדר ופשוט לא מצאתי שום דבר! חשבתי שהנה שוב פעם אני לא אצליח לסיים את המבחן, והסתכלתי על השעון וראיתי שנשארו לי רק 5 דקות!!! אבל המשכתי לנסות כי חשבתי שעדיין יש סיכוי - ואז עליתי על הטעות הענקית שלי (חיפשתי פרמטר לא נכון) ופתרתי את סעיף א של השאלה, ואז שני הסעיפים האחרים לקחו רק איזה 2 דקות.... והצלחתי! סוף סו סיימתי מבחן במתמטיקה!!!!!!!!! בן - צדקת - מתמטיקה זה באמת קל!!!
קודם כל לבן - אתה גדול! אתה ענק! אתה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה ותודה...! גרמת לי להאמין בעצמי אתמול - עם ההודעה על שינוי תפיסת מחשבה... רק בגלל זה עברתי היום את המגן שלי במתמטיקה... ואני גאה להגיד ששמרתי על טוהר המילה היום! אז ככה הלך המגן שלי: היום בבוקר התעוררתי אחרי איזה 4 שעות שינה ב 6:30 בבוקר בערך, עכשיו למבחן הזה עשיתי לעצמי מיקוד ולמדתי רק חומר שקל לי, מה שהשאיר לי שום בחירה במבחן... ואז בבוקר נזכרתי שיש בעצם נושא בהנדסה אנליטית שכן הסתדרתי איתו אז החלטתי תעבור עליו, אם במקרה אני אתקע באיזו שאלה שם. אחרי זה התחלתי לראות טלוויזיה - אני לא יכולה לחשוב על דרך יותר טובה להתחיל את היום מאשר לראות את התוכנית של דרו קארי